|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2007, 19:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Takarítottam most egy sort
A flame-előket ezekután read only-ba küldöm!
|
Már bocs, de épp ezek az ötletek a nem topic-ba való bejegyzések  De mind1  Én nem bánom
Szóval 16. hely a top széle... 20-an vagyunk a 2 szöviben.. Tehát 4 ember tudna a kinn lenni a topból... Mivel ha kikerülsz 3-al csökken körönként, így forogva megszüntethető, hogy ne legyen topköröd, csak minimális mennyiségben...
Pár ember szabin van, úgy simán kivitelezhető a dolog 
Tehát ez alapvetően szerintem nem megoldás...
|

01-30-2007, 19:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)
|

01-30-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Sziasztok!
Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)
|
Tény hogy nem lenne gond ha a vipelésre több lehetőség is lenne, de a jelenlegi rendszer sem elérhetetlen szerintem. Felhívod a bankod és megkérdezed hogy milyen kártyájuk van ami alkalmas a pay pal rendszerben történő fizetésre és igényelsz egy ilyen kártyát. Én a rafinál az electronért fizetek éves szinte 1500ft-ot a visaért pedig 3000ft-ot, szóval nem egy életveszéles összeg a visa.
Gyulaword (#79796)
|

01-30-2007, 20:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek
Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.
|
ezt a moralromlast surgosen felejtsd el, nevetseges 

01-30-2007, 20:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem értem, hogy miért kell mindig, mindent megváltoztatni azért, mert egyeseknek nem megy a játék. Minek morálromlás meg egyéb sületlenségek? 2500 köre ott vagyok A-ban, a feljutásomat a topba nem a topklán akadályozta meg, hanem a szövivezérem rossz döntései, jó játékosokat rakott ki, akik most Monróék klánjában vannak :S, és rosszakat vett be. Igen, sokat vesződtem az orimmal, de Ti már megint harc nélkül akartok elsők lenni! (magyar topklán ellen is folyton lázadtatok.) Semmiképp sem az a megoldás, h elmozdítjuk a topot a szabályok megváltoztatásával.
|

01-30-2007, 20:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek
Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.
|
szerintem nem kéne erőltetni ezt a morálromlásos dolgot  azzal csak a ló túloldalára kerülnénk. én elsősorban forogni szeretek a lenti csoportokban, de ha két orival játszanék komolyan, akkor simán el tudnék tölteni akár 10-20 ezer kört is az A-ban úgy hogy értelmesen játszom közben, méghozzá úgy hogy más a játékélmény mint a többi csoportban.
szerintem az A-ban teljesen el kellene törölni a 90 napos időkorlátot, hiszen az egész játéknak az az elsődleges mondjuk így: "legmagasztosabb" célja, hogy ott a legjobb legyél. az meg szerintem ne legyen VIP-hez kötve.
|

01-30-2007, 20:32
|
Member
|
|
|
|
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...
Tényleg nem értem...
(vagy ha valaki tudja, mondja el  )
|

01-30-2007, 21:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...
Tényleg nem értem...
(vagy ha valaki tudja, mondja el  )
|
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni
|

01-30-2007, 21:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni
|
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
|

01-30-2007, 21:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
|
Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
|
|
Posting Rules
|