Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2007, 19:29
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Angry

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Takarítottam most egy sort

A flame-előket ezekután read only-ba küldöm!
Már bocs, de épp ezek az ötletek a nem topic-ba való bejegyzések De mind1 Én nem bánom

Szóval 16. hely a top széle... 20-an vagyunk a 2 szöviben.. Tehát 4 ember tudna a kinn lenni a topból... Mivel ha kikerülsz 3-al csökken körönként, így forogva megszüntethető, hogy ne legyen topköröd, csak minimális mennyiségben...
Pár ember szabin van, úgy simán kivitelezhető a dolog
Tehát ez alapvetően szerintem nem megoldás...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-30-2007, 19:50
Westie Westie is offline
Junior Member

Sziasztok!

Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 19:55
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Westie View Post
Sziasztok!

Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)

Tény hogy nem lenne gond ha a vipelésre több lehetőség is lenne, de a jelenlegi rendszer sem elérhetetlen szerintem. Felhívod a bankod és megkérdezed hogy milyen kártyájuk van ami alkalmas a pay pal rendszerben történő fizetésre és igényelsz egy ilyen kártyát. Én a rafinál az electronért fizetek éves szinte 1500ft-ot a visaért pedig 3000ft-ot, szóval nem egy életveszéles összeg a visa.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 20:01
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek

Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.
ezt a moralromlast surgosen felejtsd el, nevetseges
Old 01-30-2007, 20:10
Westie Westie is offline
Junior Member

Nem értem, hogy miért kell mindig, mindent megváltoztatni azért, mert egyeseknek nem megy a játék. Minek morálromlás meg egyéb sületlenségek? 2500 köre ott vagyok A-ban, a feljutásomat a topba nem a topklán akadályozta meg, hanem a szövivezérem rossz döntései, jó játékosokat rakott ki, akik most Monróék klánjában vannak :S, és rosszakat vett be. Igen, sokat vesződtem az orimmal, de Ti már megint harc nélkül akartok elsők lenni! (magyar topklán ellen is folyton lázadtatok.) Semmiképp sem az a megoldás, h elmozdítjuk a topot a szabályok megváltoztatásával.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 20:22
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek

Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.
szerintem nem kéne erőltetni ezt a morálromlásos dolgot azzal csak a ló túloldalára kerülnénk. én elsősorban forogni szeretek a lenti csoportokban, de ha két orival játszanék komolyan, akkor simán el tudnék tölteni akár 10-20 ezer kört is az A-ban úgy hogy értelmesen játszom közben, méghozzá úgy hogy más a játékélmény mint a többi csoportban.
szerintem az A-ban teljesen el kellene törölni a 90 napos időkorlátot, hiszen az egész játéknak az az elsődleges mondjuk így: "legmagasztosabb" célja, hogy ott a legjobb legyél. az meg szerintem ne legyen VIP-hez kötve.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 20:32
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...

Tényleg nem értem...

(vagy ha valaki tudja, mondja el )
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 21:04
Westie Westie is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...

Tényleg nem értem...

(vagy ha valaki tudja, mondja el )
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 21:13
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Westie View Post
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 21:32
Westie Westie is offline
Junior Member

Quote:
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)

Posting Rules