Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-23-2007, 22:36
Josh's Avatar
Josh Josh is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

nagyjából elolvastam a topickot, de...
sehol nem láttam, hogy valaki a hadüzenethez kötné a "törlésig tartó ütés"-t...
mi van akkor, ha adott egy elf MF ori egy szövi felett 3 körre, adott egy szövi (1 ork és 3 óriás) és az elf lelopja kicsiny orkunkat, az ork szól a szövinek, mind küldenek hadüzit az elfnek és 24 kör után beindul az aprítás vagy előbb...
majd az elfet szépen elkezdi a kicsiny ork mészárolni,, olyannyira, hogy a szövi minden tagja be tud menni az elfhez 3 sereggel... (tegyük fel, hogy az elf többszáz milliós nagyságrendű kárt okozott)
nállam ilyenkor kicsit felmenne a pumpa, mint ahogy másoknál is, ilyenkor a hadüzi nem lenne kibúvó
Sponsored Links
Old 01-23-2007, 22:48
szittyah szittyah is offline
Junior Member

Longevity: 94%

ne viccelj már...sztem sokan összekeverik a játékot a barbizással! az első orimat kétszer kapták szét,egyszer újrázás lett belőle,másodszor szabira mentem 3 nap után,addig bírtam.bejöttek 4 óránként 5 mészárra,ez van.szabi után 2 hónapig güriztem,míg újra összeraktam a romokban heverő orim.de akkor tanultam meg játszani.
ha valaki belénk köt,figyelmeztetésképp rárengetünk,és folytatja gyújtogatással,az magára vessen!vagy rámegyünk,hogy lemészároljuk mindenét,és megindítsuk egy pusztival lefelé (többit krónika elintézi),vagy akkor inkább el kell tenni az orit szabira,és vissza se jönni.van itt egy-két tapasztalt játékos,aki átgázol rajtad.ha nem nyírod ki,ő fog téged!
Old 01-24-2007, 05:12
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.
Old 01-24-2007, 07:22
porika porika is offline
Junior Member

az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.

off: A jksz jelentővel meg az a problémám, hogy amikor bebizonyosodott és átkerültek az anarchba a javaimat nem kapom vissza. Ez fontosabb témának tartom ff
Old 01-24-2007, 07:23
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.
Ugyanezt tudom mondani mint már irtam
Kinek hol a határ???

Én tudom hogy mondjuk nekem mikor telne be a pohár, de másnak lehet hogy már a töredékénél betelik a pohár

Én azt mondom legyen egységes a határ oszt csokolom.
Old 01-24-2007, 08:28
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.
Hogy te most mekkora baromságot írtál.... és mindezt szép nyagybetükkel szedve, gratulálok.
Engem is vertek el, én sem árulkodtam (mondjuk egy idő után én megpróbálom üzikkel lerendezni a dolgot, volt akinél nem jött be, ott elvesztettünk egy szöviháborút, DE furcsamód ők is maguktól tudták hol a határ.), de itt nem a bosszúról van szó, hanem a gátlástalan(!!!) elverésekről, azokról, akiknek nem elég, ha elégtételt vehetnek, olyanokról, akik élvezik, hogy a másik országa atomjaira hullik.

Az ilyenek sokkal kevésbé normálisak, mint az általad "rinyálós férgeknek" titulált játékosok!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Old 01-24-2007, 10:21
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by porika View Post
az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.
Végigolvastad te egyáltalán ezt az Állásfoglalást?! Segítek, idézem: "Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. "

Megy itt az általános hiszti, közben egy csomóan azt sem tudják, miről beszélnek
Bocs, de én tényleg nem értem, mi a probléma azzal, ami amúgyis nyilvánvaló, ha valakiben van egy kis jóérzés.
Old 01-24-2007, 10:28
Thomas Thomas is offline
Junior Member

Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P
Old 01-24-2007, 10:32
Thomas Thomas is offline
Junior Member

mondjuk az kimaradt hogy a szétválasztáshoz kellhet földrengés,és tüzgolyó is.....ha 50,9524%-át szétszedem az orinak akkor mehetek koláért?
Vagy mi lesz?
Old 01-24-2007, 10:32
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Thomas View Post
Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P
A háború, illetve szövetségi háború hol van megtiltva?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules