Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-23-2007, 19:25
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A legtöbb ember normál emberi mércével mérve tudja, hogy hol van a stop.
Ati, szerintem ha az ellenfél elég pofátlan, akkor úgy érzem, ott a stop, ahonnan legfeljebb újrázással hozza vissza az oriját...

Hozzáteszem, ha az ellenfél azt mondja, bocsi, ti vagytok a jobbak, abba szoktam fejezni. Nagyon ritka eset amikor nem szívesen állok meg...
Sponsored Links
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by agreszivkisparna View Post
Az hogy azért kapunk mert a vezéremnek van egy kék kettese??? hát nem tudom, hogy ez szerinted miért fer?? Egyáltalán nem estem kétségbe, nem rimánkodtam kegyelemért, de nem is én kezdtem ártani nektek...Amúgy hozzám az info gömb miatt jött!!!Mellesleg bármikor szabizhattam, vagy törölhettem volna, azért mert a vezérem azt mondta hogy nem foszthatjátok le az egyik tagot mert köze nem volt az ügyhöz szerintem nem ok arra hogy már a 3. tagot csináljátok ki a szöviben...
Ne legyel nevetseges, ez egy teljesen fair szovihaborunak tunik, megpedig ugy, hogy te el akarod ferditeni a tenyeket. Ennek semmi koze ehhez a topichoz....
Vérmes(e) Vérmes(e) is offline
Junior Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Mindenki ezt kéri, kérdezi, én meg le vagyok hülyézve. Kezdem azt hinni ez pofára megy.
Ugyan ne vedd a lelkedre
Szerintem csak mindenki azt próbálja bizonygatni példákon keresztül, hogy a szubjektív megítélés nem kézzel fogható.
Logikusan aki már 2-5* körbefordult az orijával nem venné jó néven, ha 1 háborús akciósorozat az Anarchba kötne ki, ahonnan meg nincs visszaút.

Szal valami kézzelfogható kellene pl. az említett admini figyelmeztetés első körben
Old 01-23-2007, 19:26
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A legtöbb ember normál emberi mércével mérve tudja, hogy hol van a stop.
Minden embernek más a mérce.
nekem pl nem számit ha vernek mint a lovat, majd visszaadom, csak másnak lehet hogy 2 mészár után már azt hiszi hogy innentől nincs kiut, pedig mindig van kiut.

Remélem Ati érted mire akarok kijukadni)
Old 01-23-2007, 19:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
1.,
Ati, mi a helyzet azokkal az orikkal, akik 199 hekin várják a friss csemege orikat akik kijonnek vedelem alol es fosztogatjak oket? Ha irok nekik 6-7 fosztas utan, hogy "kerlek engedj fejlodni", de tovabb csinalja az beleszamit ebbe?

2.,
199 hekin eleg sokan irjak hetekig, honapokig sot akar tovabb is a tekercseket, alapvetoen gnom fajjal. Szoktam latni, hogy vannak szovik, akiknek megtetszik egy-egy ilyen tekercsiro ori (vagy szovi) es eleg kemenyen elkezdik meszarolni addig, amig az a szerencsetlen gnom nem tudja ugye feltenni a konyvtarkulcsot+a tekije is hazajon a piacrol.
Ebbe az esetbe mi a helyzet?
(Nyilvan a tekercsiro szokta kerni, hogy ne meszaroljak, mert ugyse lesz tekercs, de a hosszu munka altalaban megterul)
Köszönöm az újabb példákat. Adott körülmények között mindkettő beletartozhat ebbe a kategóriába.
Old 01-23-2007, 19:28
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Minden embernek más a mérce.
nekem pl nem számit ha vernek mint a lovat, majd visszaadom, csak másnak lehet hogy 2 mészár után már azt hiszi hogy innentől nincs kiut, pedig mindig van kiut.

Remélem Ati érted mire akarok kijukadni)
Nincs mindig kiút. Ha úgy érzed, hogy van kiút, az azt jelenti, hogy fejlődni tudsz, vagyis az ellen abbahagyta például a folyamatos mészárlást. Ha ezt nem teszi, akkor nem lesz kiút.
Old 01-23-2007, 19:30
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
ati, jól elverés...?
addig ütni amíg először kocog be hozzá 4-5 sereg
Egyszerre? Ez elég erős leamortizálás már... Vagy egymás után? Ez esetben mire? Földet visztek? Akkor hajrá, nyugodtan.
Old 01-23-2007, 19:33
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Az hogy azért kapunk mert a vezéremnek van egy kék kettese??? hát nem tudom, hogy ez szerinted miért fer?? Egyáltalán nem estem kétségbe, nem rimánkodtam kegyelemért, de nem is én kezdtem ártani nektek...Amúgy hozzám az info gömb miatt jött!!!Mellesleg bármikor szabizhattam, vagy törölhettem volna, azért mert a vezérem azt mondta hogy nem foszthatjátok le az egyik tagot mert köze nem volt az ügyhöz szerintem nem ok arra hogy már a 3. tagot csináljátok ki a szöviben...
Irj be a dühöngőbe és jobb lesz. Mellesleg ez nekem is egy szimpla szöviharnak tűnik. Csak már épp a végéhez közeledik. Nem kellemes... Én is voltam már így.
Old 01-23-2007, 19:34
Debilke Debilke is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:

A vezéred soha ilyet nem mondott, hogy nem foszthatjuk le az egyik tagot, annyit mondott, hogy tőle mehet a háború..... és a vezéred kék kettesének ehhez semmi köze, de ne játsz a mártírt, mert az hogy nem ártottál nekünk az vicces, akkor valszeg csak hobbyból nyitsz az orkra kaput, és véletlenül tűnnek el az emberek.... asszem ez így elég gagyi akkor legalább vállald hogy háborúban állunk, és nem álltok túl jól....
ez így korrekt lenne...
Old 01-23-2007, 19:34
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Szerintem meg ne offoljátok a témát. Lécci
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules