|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-04-2006, 09:54
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
-Az orimnak se tudja senki a kódját!(aki félti az oriját az ne adjon ki kódot)
Akinek viszont nincs idelye gépről támadni vagy nincs gépközelben,mert mondjuk alszik,eszik,dolgozik,szexel vagy akármi más azt úgyis hívja valaki telón,ha baj van és akkor mindent otthagyva géphez rohan az illető vagy wapról intézi akcióit!!Ezt javaslom!!
Viszont,ha begurulok rájuk akkor GRRrrrr és törlök,zúzok,csapok,vágok 
|
A-ban elég sok klántagnak ismerem a kódjait, nem azért, hogy támadjak tőlük, hanem mert vannak "apróságok" amit el kell intézni. Hadd ne ébresszem fel hajnali 3-kor mert épp visszajött 5 milla fája, és ki kéne rakni piacra. Ha támadják, és ki tudja védeni, felteszem a varikat. Meg hasonlók. Lentebb ez nem fontos, de A-ban kell, és elég eltrejedt is...
|

12-04-2006, 10:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A-ban elég sok klántagnak ismerem a kódjait, nem azért, hogy támadjak tőlük, hanem mert vannak "apróságok" amit el kell intézni. Hadd ne ébresszem fel hajnali 3-kor mert épp visszajött 5 milla fája, és ki kéne rakni piacra. Ha támadják, és ki tudja védeni, felteszem a varikat. Meg hasonlók. Lentebb ez nem fontos, de A-ban kell, és elég eltrejedt is...
|
Erdekes, en az osszes ilyet atraknam az anarchba..... Mi vagy te, klanhelytarto?
elterjedt vagy nem, az en szememben ez multizas.....

12-04-2006, 10:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Szabalyos ez?
|

12-04-2006, 10:28
|
Member
|
|
|
|
a szövik átlépkedhetnek egymáshoz piacolni + a helytartó funkcióit ellátni a szabályok szeritn
|

12-04-2006, 10:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
a szövik átlépkedhetnek egymáshoz piacolni + a helytartó funkcióit ellátni a szabályok szeritn
|
Ezt szivesen hallanam Atitol is 

12-04-2006, 10:40
|
Member
|
|
|
|
javaslom a súgó GYIK topicját elolvasásra neked
|

12-04-2006, 11:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
javaslom a súgó GYIK topicját elolvasásra neked
|
De okos vki..... Ott szo nincs ilyen rendszeres belepkedesrol.
par idezet:
"neha osszejovunk"
"Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."
Talan inkabb te olvasd el ujra.... :P
ps: elnezest a sok offert, ezt talan nem ide kene irni... be is fejeztem :P
Last edited by Remedy; 12-04-2006 at 11:29..
|

12-04-2006, 11:28
|
Member
|
|
|
|
ÁÁ nyílt titkokat feszegettek... Aban már annyira eldurvult a nonstop ottlét hogy mondhatni nélkülözhetetlen néha kis segítség. Mellesleg azt hogyan lehet fogni hogy kinek a telójárol wapolnak be az oriba?
|

12-04-2006, 12:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Szabalyos ez?
|
Tulajdonképpen igen
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt szivesen hallanam Atitol is 
|
Én hallottam Atitól is már. Nem konkrétan azt, hogy ez a tuti, csináljátok, hanem hogy ilyenért még senki nem került anarchba. Az A nagyobbik részét gyakorlatilag ki lehetne vágni hirtelen.
Meg vannak egyéb problémák is. Ugye termelni kell, és tartalékot felhalmozni, ha ütni akarsz. Mert ütés közben amit lehet elbontasz, hoyg barakk menjen a helyére. Aki dolgozik ezzel ki lenne zárva a komolyabb játékból, mert pl én se tudok munka közben belépni, és kitenni az árut piacra. A klánrakinak meg vannak azért elég szűkös korlátai...
|

12-04-2006, 14:35
|
Member
|
|
|
|
[quote=Remedy;50308]De okos vki..... Ott szo nincs ilyen rendszeres belepkedesrol.
nézd, én nem akarok vitatkozni veled, javasoltam h olvasd el. én ezt találtam benne:
Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum.
ezt is írtam piacozni + a helytartó funkciói.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|