Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-22-2006, 15:16
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Jól értelmezem? Te nem akarod az utalgatások megszüntetését? Ezzel aláírod, hog csaláspárti vagy. Ha tévednék, vagy rosszul értelmeztem az igencsak nehezen értelmezhető szövegedet nyugodtan javíts ki.
Hmmm...
Mindenesetra kicsit zavarosan fogalmazol

hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-22-2006, 15:23
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!
Olvasd már el miről szól a topic!

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!
Javaslom játsz pár hétvégi játékot és csak az után álíts dolgokat.
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 17:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Vegyél ki az ellenzők közül
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 18:08
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni
oké tudom
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 18:33
dath dath is offline
Junior Member

Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 22:53
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by dath View Post
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.

jo akkor nem fogok piacra termelni ennyi!
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 15:28
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket?
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 15:32
Harcosok's Avatar
Member

Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 15:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van. Most a felfedezés módosítása az aktuális.
Old 10-23-2006, 15:51
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van. Most a felfedezés módosítása az aktuális.
OkéRáérünk
Csak el ne felejsük a végén ezt a témát
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules