|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-19-2011, 11:09
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 70%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én értem, hogy mit ír. Megtámadta egy olyan ország, akivel NEM volt MNT-je. Ez normális.
Ha azt akarod, hogy valaki ne támadjon, azzal MNT-t kell kötnöd.
|
De ez teljesen jogos, ne csodálkozzunk azon, ha egy országgal nincs MNT-nk az betámad. Köss vele azt kész!
|

11-19-2011, 11:12
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem szövetséggel, hanem országokkal kötsz MNT-t. (Az A-ban lehet szövetségi is, de az más, most nem arról van szó.) Ha egy szövetség minden tagjával MNT-t akarsz, akkor azt minden taggal meg kell kötnöd. Ha változnak a tagok, és olyan valaki kerül be a szövetségbe, akivel NINCS MNT-d, akkor az fog tudni támadni. Mivel nincs köztetek semmi megállapodás, hogy ezt ne tegye, ezért ez teljesen normális.
|
Igen tényleg az csak az A-ban van.
|

11-19-2011, 19:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Ha jól értem, akkor van 3 mnt-s ori, és a 4. támad.
Én tuti nem diplomáciáznék... Simán be kell hívni helpet aztán full barakkal keresztbe menni, vagy annyival, hogy beverd.
Ha meg se védeni, se keresztbe menni nem tudsz, akkor el kell kezdeni gondolkozni, hogy az adott hekin vajon mit kereshetsz?
|
The Following User Says Thank You to bandes For This Useful Post:
|
|

11-28-2011, 17:14
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bandes
Ha jól értem, akkor van 3 mnt-s ori, és a 4. támad.
Én tuti nem diplomáciáznék... Simán be kell hívni helpet aztán full barakkal keresztbe menni, vagy annyival, hogy beverd.
Ha meg se védeni, se keresztbe menni nem tudsz, akkor el kell kezdeni gondolkozni, hogy az adott hekin vajon mit kereshetsz?
|
ÓÓÓ nem kell mindjárt ütni verni mindenkit. Gondolom azért van a többivel MNT-je, mert haverok. (Én legalább is, mással nem kötök) Akkor meg előbb beszélje meg velük, hogy hohóóó az új emberkétek nekem jött. Vagy egyszerűen az újnak küldjön egy zöldet!
|

11-28-2011, 17:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Igazabol en ilyenkor bontanam az mnt-t a masik harommal is.
Ha esetleg nem birnja ki az uteseket, kezdobb jatekos el is szabizhat, amig letelik a 24 kor. Aztan lehet mindet utni. 
|
|

11-28-2011, 17:31
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igazabol en ilyenkor bontanam az mnt-t a masik harommal is.
Ha esetleg nem birnja ki az uteseket, kezdobb jatekos el is szabizhat, amig letelik a 24 kor. Aztan lehet mindet utni. 
|
Csinálhat ezt is azt is, de ahogy látom, nem nagyon érdekli az általa felvetett téma. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|