![]() |
MNT egy szövetség 3 tagjával és a 4. támad ez etikus?
Az etikusnak számít-e, ha egy szövetség még régebben MNT-t kér megkapják lesz egy új taguk.. aki betámad engem két sereggel.
Ezek szerinte az MNT-nek semmi értelme hisz a 3 tag serege is ugyanúgy tud támadni ha segítségként jön.. Ez elég szemét dolog szerintem.. Csaba |
Akivel nincs MNT-d, az nyugodtan támadhat. Ha nem szeretnéd, hogy támadjon, akkor vele is MNT-t kell kötni.
Hogy érted, hogy az MNT-nek semmi értelme? Azok, akivel MNT-d van, nem tudnak támadni. Ez az értelme, nem több. Mások ellen, akikkel nincs ilyen megállapodásod, nem véd. |
Quote:
Ha jól értelmezem.:o |
Quote:
Ennél nagyobb bonyolítás nincs. Nincs megszabva, hogy nem támadhatsz olyan katonákkal, amiket a piacon attól vett az ellenfél, akivel MNT-d van, vagy épp a saját eladott katonáid nem fordulhatnak ellened stb. A támadást befolyásolja az MNT. Tud-e támadni az illető, vagy nem tud. Nem kell ezt túlmisztifikálni. |
Quote:
De a diplomáciát azért találták ki, hogy az ilyen eseteket meg lehessen beszélni. Az is lehet, hogy a negyedik fél nem figyelte, hogy a többi háromnak kivel van MNT-je. Vagy ha nem megy a diplomácián keresztül, egyszerűen fel kell bontani az MNT-t, azt hajrá aggyá nekik! :mad: :D |
Ha én vagyok "A" ország, és tőlem földet foglalt "B" ország, akkor "C" ország, akivel MNT-m van, nem támadhatja "B" országot, merthát nála az én földem van?
Ne bonyolítsuk már. :) Én azt gondolom, hogy elég egyértelmű, és érthető azt MNT rendszere. Akivel van, az nem támadhat, mindenki más igen. Mi a bonyolult ezen? :) |
Quote:
nem akarom én túlbonyolítani a dolgot, de Ati, tényleg nem érted mit kérdez PigmaN? :eek: :) Szóval: Ő kötött egy MNT-t "A" "B" "C" "D" országaival, akik egy szövi volt. Mondjuk "D" kilép és helyette jön "E". "E"-vel nincs MNT-je. "E" megtámadja és viszi "A" "B" és "C" ország katonáit is. Így hiába van MNT-je velük, jönnek az ő katonáik is és kapnak a szerzett földből is. Én így értelmezem (de lehet, hogy rosszul). De tényleg nem kell túlbonyolítani, ahogy írtam, diplomácia, ha az nem megy akkor bontani az MNT-ket! |
Én értem, hogy mit ír. Megtámadta egy olyan ország, akivel NEM volt MNT-je. Ez normális.
Ha azt akarod, hogy valaki ne támadjon, azzal MNT-t kell kötnöd. |
Várjunk csak, ha a szövivel van MNT-je, akkor az új belépőnek se lehetne támadnia!!! Mindegy kik a tagok nem?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |