|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-29-2010, 12:09
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ebben a felállásban nyilván elemi érdeke mindenkinek, aki ezt ma használja, hogy ellenezze a javaslatot, nehogy mások is ugyanolyan lehetőségekhez jussanak, mint ők, ezáltal elvesszen az ilyesfajta előnyük.
|
Ennek fényében milyen furcsa, hogy pont a top1 klán vezérének agyából pattant ki az ötlet. 
|
The Following 6 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 12:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy mi az oka ennek az ellenállásnak egy olyan javaslat esetében, ami sok klánnál most is működik. Ez nem ironizálás, tényleg kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy van valami, amit nem vettem figyelembe.
Azt megértem, hogy azok ellenzik, akik maguk ezt csinálják, mert ha más is ezt tudja csinálni, akkor oda az ilyesfajta előny. Marad az, hogy a játéktudás alapján kell jobbnak lenni, az pedig nem biztos, hogy menni fog.
De hogy más miért ellenzi, az egyelőre rejtély számomra, ezért szeretném ezt tényleg megtudni.
|
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni. most azt írod, hogy ez legális? akkor mire az egész cirkusz? tudom, mert valaki megadja a kódját a vezér meg részegen törli az orit meg ilyesmi.....
|
The Following 2 Users Say Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 12:39
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni.
|
Remélem sokan felteszik a kezüket, mert:
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg semmi nem tiltja, hogy egy ember belépjen a szövetségese országába, és oda tegyük fel íjászokat vegyen védekezéshez. Nincs is tervezve ilyen tiltás.
A probléma ott kezdődik, hogy valaki vérszemet kap, és ha már a vari országában vagyok, akkor csináljunk pár gömböt is; ha már a tolis országában vagyok, akkor lopjunk is ezt-azt. Az ország eredeti gazdája pedig reggel arra ébred, hogy anarchban van, mert a belépőadatok titokban tartása az ő felelőssége.
Ameddig tehát valaki nem kap vérszemet, addig az általad leírt "nem szeretném ha..." állapot nem szabálytalan.
Az esetek jelentős részében anarchba fog jutni minden érintett ország, de nem azért, mert a szövivezér lépett be íjászokat venni.
A javaslat azt célozza meg, hogy egy most is létező jelenséget meg lehessen úgy oldani, hogy ne lebegjen a fejed felett Domoklész kardja, és ne görcsbe rándult gyomorral lépj be reggelente, hogy vajon még 1/A, vagy már 5/Y.
|
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 12:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Jelenleg semmi nem tiltja, hogy egy ember belépjen a szövetségese országába, és oda tegyük fel íjászokat vegyen védekezéshez. Nincs is tervezve ilyen tiltás.
Ez a szabály sem jó szerintem, s mert ezzel sem értek egyet, a mostani javaslattal sem. Értem, hogy túl sok minden nem változna, de ha már eleve olyan ide vonatkozó szabály van, amivel nem értek egyet, nem tudok támogatni egy olyat, ami ezzel kapcsolatos.
De mivel nem is lesz tervezve ilyen tiltás, lehet hasztalan is az ellenállásom 
|
The Following User Says Thank You to Peter Rose For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 12:45
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni. most azt írod, hogy ez legális? akkor mire az egész cirkusz? tudom, mert valaki megadja a kódját a vezér meg részegen törli az orit meg ilyesmi.....
|
E-mail címet nem kell magadni, hogy beléphessenek 
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:06
|
Member
|
|
|
|
" Itt találhatóak a jelenlegi legjobb játékosok! Ők azok, akik feljutottak a legfelső szintre, és ott a szövetségük a legtöbb hírnévponttal rendelkezik ebben a pillanatban!
Országnév Érték
A Farm (#121647) 1.690.261
Myth (#201933) 1.305.622
Remedy (#26373) 1.305.582
GRIMBÓCIA (#192297) 1.293.268
Gra-Tinol (#212726) 1.185.683
Killer Land re (#353982) 1.086.015
Csempe (#396380) 974.492
egy (#488474) 973.087
megtor/ló (#379074) 852.733
Sanctuary (#554978) 754.720 "
Ugye ismerös ez a felirat Mindenkinek....na most szerintem legközelebb ki is lehetne egészíteni annyival, hogy ök azok akinek a klánvezére legjobban tudta a saját szövetségét egymaga igazgatni....
Ugyanis pont az emberi gyarlóság lesz kivéve a játékból..Ugyanis szerintem pont attól szép az 1/A is mert eddig voltak olyan ütések amik azért sikerültek, mert
ad 1 az egyik játékos bealudt és nem nézett távolba
ad 2 az egyik tag éppen elfelejtett piacolni és nem cserélt sereget
ad 3 az egyik játékos uram bocsá nem bontott mert elaludta vagy éppen orvosnál volt , értekezlet volt vagy meló vagy bármi.....
tehát az emberi tényezö ami szinesebbé tenné a játékot..Gondolom az már csak a sors fura fintora ugye, meg paranois , meg összeesküvés elmélet ugye ??? / hogy mit ad isten hogy hogy nem épp a top 1 klán vezérének jutott eszébe ez a javaslat ????   
|
The Following 3 Users Say Thank You to Blacky For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:14
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Ugyanis pont az emberi gyarlóság lesz kivéve a játékból..Ugyanis szerintem pont attól szép az 1/A is mert eddig voltak olyan ütések amik azért sikerültek, mert
ad 3 az egyik játékos uram bocsá nem bontott mert elaludta vagy éppen orvosnál volt , értekezlet volt vagy meló vagy bármi.....
|
Elég szomorú, ha Neked a játék csak akkor nyújt izgalmat és csak akkor van sikerélményed, ha az ellenfeled védekezésképtelen. 
|
The Following 4 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
"
|
Ezzel a részével egyetértek, ez az ami meggyőzött, hogy nem kell az ilyen módosítás.
A másik része ...
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ebben a felállásban nyilván elemi érdeke mindenkinek, aki ezt ma használja, hogy ellenezze a javaslatot, nehogy mások is ugyanolyan lehetőségekhez jussanak, mint ők, ezáltal elvesszen az ilyesfajta előnyük.
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ennek fényében milyen furcsa, hogy pont a top1 klán vezérének agyából pattant ki az ötlet. 
|
Vesd össze
Ati nem azt írta, hogy a legnagyobb klánok érdeke, hanem hogy azoké, akik nem lépegetnek be egymáshoz. Képzeld: egyetlen belépőt sem ismerek a klánból, és az enyémet sem ismeri senki.
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Remélem sokan felteszik a kezüket, mert:
|
mióta témánál vagyunk sokszor le lett írva, nyilván nem arra gondoltam, hogy ki olvasta ezt tegnap vagy tegnapelőtt
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|