|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

10-21-2008, 22:44
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Akkor én egy más Tsobinak irtam,és egy más Tsobi válaszolt. 
|
Akkor helyesbítek: Veled nem zöldben beszéltem és bár Neked is javasoltam hasonlót,a fentiekben nem konkrétan Rád gondoltam. Tudd meg,hogy mással is szoktam levelet váltani 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

10-21-2008, 22:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Meg fogom bánni, de megint hozzászólok (Úgysem láttok most megint fél évig erre. ).
Szóval... a topikhoz hozzászólva: Október 23-án hatalmasat fogok sétálni életem értelmével Szolnok utcáin, és a tervek szerint benézünk egy két rendezvényre. De a nap legnagyobb részét inkább a hétköznapi gondoktól kicsit eltávolodva próbáljuk eltölteni.
A "témához" pedig: Igenis van mitől félni. Vagyis... én igenis elkerülöm a Pesti megemlékezéseket, mert újabban sikk lett, hogy könnygázfelhő és kurvaanyázás zárja le őket. Illetve, ha balszerencséd van számodra egy eltévedt macskakő.
Nem rettegek nem mondom azt, hogy ilyenkor az utcára nem mennék, de nekem senki ne próbálja meg megmagyarázni, hogy ez jó. Nem jó. Tök mindegy ki kezdi, tökre nem érdekel, hogy a rendőrbácsi csúnyán nézett, mi ezért még csúnyábban, ő ezért ütött, mi meg visszaütöttünk mindahányan... Nem megoldás, hogy felbontjuk a járdákat, bedobunk ablakokat, aztán a jó munkásember meg fizeti az árát.
Aki a szívében magyar, az nem akarhatja igazán, hogy a külföld szemében 56 szerepe elhomályosuljon a mostani események miatt, sőt, mit érdekel a külföld, aki szívében magyar, az nem akadályozza azokat, akik egy csendes főhajtással akarnak adózni a múlt hőseinek, pedig ők vannak még mindig többségben.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
The Following 9 Users Say Thank You to Cassandra For This Useful Post:
|
|

10-21-2008, 22:53
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
|
|
Látott már valaki olyat vagy hallott már valaki olyanról,hogy macskakövek szálldosnak a levegőben,útközben eltévednek és véletlenül épp egy arra járó embert találnak el? Vagy előttük esik le? És olyanról,hogy valakinek könnygázgránát betörte az ablakát? Vagy a gumilövedék kiloccsantotta a szemét?
Annyira látszik,hogy az emberek nincsenek ezzel kapcsolatban képben. Ha félni kell valamitől,azok az utóbbi hatások.
Komolyan kéne erről egy könyvet írni ..
|

10-21-2008, 22:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Tudd meg,hogy mással is szoktam levelet váltani 
|
Te tényleg szoktál mással is levelet váltani???    Uristen hogy mik ki nem derülnek.Nahát 
|

10-21-2008, 22:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Látott már valaki olyat vagy hallott már valaki olyanról,hogy macskakövek szálldosnak a levegőben,útközben eltévednek és véletlenül épp egy arra járó embert találnak el? Vagy előttük esik le? És olyanról,hogy valakinek könnygázgránát betörte az ablakát? Vagy a gumilövedék kiloccsantotta a szemét?
Annyira látszik,hogy az emberek nincsenek ezzel kapcsolatban képben. Ha félni kell valamitől,azok az utóbbi hatások.
Komolyan kéne erről egy könyvet írni ..
|
Tsobi, ha akarod előkeresem neked azt amit tavaly írtam...
MELLETTEM szállt el macskakő, amit egy autó szélvédőjének szántak, kishíjján eltalált, engem nem érdekel mit súlykol a sajtó én csak a szememnek hiszek, nem tetszik egyik "oldal" reakciója vagy cselekedete sem. Az oldalt azért írtam idézőjelbe, mert elvileg mind magyarok vagyunk, az a rendőr is az...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
The Following 3 Users Say Thank You to Cassandra For This Useful Post:
|
|

10-21-2008, 23:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Aki a szívében magyar, az nem akarhatja igazán, hogy a külföld szemében 56 szerepe elhomályosuljon a mostani események miatt, sőt, mit érdekel a külföld, aki szívében magyar, az nem akadályozza azokat, akik egy csendes főhajtással akarnak adózni a múlt hőseinek, pedig ők vannak még mindig többségben.
|
Ez igazán jó rész!
Én távol vagyok a megmozdulásoktól, már csak azért is, mert ünnepnap mindig otthon vagyok, az otthon meg egy kisváros, így mindenről lemaradok. Nem is bánom.
Magyar vagyok, és büszke vagyok rá, fontosak az ünnepink, de én nem megyek sehova. Nekem a megemlékezés nem arról szól, hogy elmegyek egy emlékműhöz, inkább otthon gondolok rá.
Nem szeretem a felesleges balhékat. A mostaniak sajnos feleslegesek. Semmi értelmét nem látom, csak egy elkeseredett nép utolsó küzdelmeit valami ellen, amit nem képesek megváltoztatni. (Itt nem gondoltam azokra, akik azt sem tudják, miért balhéznak, csak csinálják mert élvezik, vagy neadjisten ezt mondták nekik.)
Gondoljunk vissza csak, hány ilyen megmozdulás volt nem is olyan régen? Elenyésző. Most mindegyik erről szól...
Na jó, elvonulok megint a politikai jellegű témától. Az egész kezd hidegen hagyni, szomorú, de olyan lettem, mint egy csiga. Szépen eltűnök, és nem fáj, amit nem hallok. Nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, majd ha érdemes lesz rá a politika, talán újra követni fogom.
Azt hiszem elég furcsa hozzászólás lett. Talán azért mert én sem tudom, hogy mit gondoljak igazán...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

10-21-2008, 23:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
mert elvileg mind magyarok vagyunk, az a rendőr is az...
|
Csak sajnos parancsra nagyon gyorsan elfelejti.
|

10-21-2008, 23:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
|
Naív lehetek, de én úgy gondolom, hogy ha nem adnak okot rá, nem jön parancs.
Bár igaz azon hosszú órákig el lehetve vitázni, hogy mi számít már "ok"-nak, és igazából magam sem tudom eldönteni.
Egyet viszont biztosan tudok, egy ilyen eseménynek nem lenne szabad egy nemzeti ünnepen megtörténnie, sőt ideális helyzetben soha, de azt magam is tudom, hogy a jelenlegi minden csak nem ideális.
(bocsi, ha kicsit kusza lett, a végére én is belekavarodtam.)
Vityu, én is elzárkóztam egy ideje már a politikától, ezért is írtam hogy lehet hogy megbánom, de a véleményem vállalom, mégha lehet, hogy nem mindenkinek tetszik.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 10-21-2008 at 23:15..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Cassandra For This Useful Post:
|
|

10-22-2008, 05:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
|
munkéját végzi és az életét félti pár jóindulatú "embertől" akik molotov kokival meg baseball ütővel járkálnak megemlékezni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

10-22-2008, 06:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
munkéját végzi és az életét félti pár jóindulatú "embertől" akik molotov kokival meg baseball ütővel járkálnak megemlékezni
|
Ezzel nem is volna semmi baj ,teljesen jogos ,igaza is van.De ugye nem megy a munkája kárára az ha jogszerüen végezné a munkáját.Megjegyzem nagyon nehéz.
Én tudom mit beszélek , volt szerencsém honapokig részt venni egy ilyen alakulatban(Romániában).Tudom azt hogy akcio után megy a versengés ,hogy én ezt tettem ,én azt tettem,egy ütésböl földre vittem ,stb.
Elég volna a tömegböl kiemelni a hözöngöket,és nem terelgetni a tömeget,kiprovokálva az akciot,mert tömegben ez plusz érzéseket generál.
De a rendör,aki megnött hatalma miatt egy picit megrészegült,és meg is van az idözitett bomba.
Hidd el ez a képlet mindenhová érvényes legyen az London,Bukarest ,vagy Budapest
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|