|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-03-2008, 12:13
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 87%
|
|
megtévesztés
Az a kérdésem lenne, ami nekem a sugóból nem derült ki, hogyha használom a megtévesztés varázslatot, és lebuknak a tolvajok, akkor mi az esélye, hogy hazudnak az ellenségnek? Gondolom nem 100%, legalábbis a sugóból így értelmezem.
-BEfolyásolja ezt a tolvajok száma az ellenséghez viszonyítva
-Vagy van egy konkrét esély mindig?

|

07-04-2008, 15:18
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Majdnem indítottam ugyanezzel a címmel egy témát 
Engem ez érdekelne:ha tolvajként alkalmazom a megtévesztés varázslatot, és bebukok, én megtudom, hogy hazudtak-e a tolijaim valamit, vagy nem?

07-04-2008, 15:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem tudni, azért (is) van az anarch, hogy aki akarja tesztelni tudja.
Nem fogod megtudni.
Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja.
|

07-04-2008, 16:30
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nem tudni, azért (is) van az anarch, hogy aki akarja tesztelni tudja.
Nem fogod megtudni.
Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja.
|
Egyáltalán nem értelmetlen vari :P aki toli az nagy hasznát tudja venni, csak a tk bezárulta elött kell lopni aztán utána varizhat az ipse magára tk-t. Akkor lehet legjobban ennek a varinak a hasznát venni ha toli vagy s egy másik erős tolit akarsz letekizni, így ha le is buksz nem tudja meg ki tekizte le, ezért még máskor is letudod tekizni, vagy megmenekülhetsz pár mészártól
|

07-04-2008, 16:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Egyáltalán nem értelmetlen vari :P aki toli az nagy hasznát tudja venni, csak a tk bezárulta elött kell lopni aztán utána varizhat az ipse magára tk-t. Akkor lehet legjobban ennek a varinak a hasznát venni ha toli vagy s egy másik erős tolit akarsz letekizni, így ha le is buksz nem tudja meg ki tekizte le, ezért még máskor is letudod tekizni, vagy megmenekülhetsz pár mészártól
|
Azt mondtam, hogy elég értelmetlen, nem azt, hogy teljesen az 
Ha a jó toli napi 3-szor tk-t néz, akkor sokra mész vele, márpedig vannak olyanok 
|

07-04-2008, 16:51
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
"Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja."
Egyrész:köszönöm a választ.Jó lenne pedig tudni, hogy kit mószerolnak be  .Remélem nem szövitagot  
Másrészt:a kaput élőhalottra nyitottam, rajta keresztül ment az akció, utcsó körben, kv. előtt 2 perccel...a pontlistából talán rájöhet, ha figyel.De nem valószínű.

07-05-2008, 13:36
|
Junior Member
|
|
|
|
|

07-06-2008, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lucku
|
lehet, hogy téged is így talált meg  
|

07-07-2008, 14:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
lehet, hogy téged is így talált meg  
|
sose lehet tudni.
|

07-20-2008, 19:26
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Vale: egyébként vannak olyan okosok is, hogy nem néznek TK-t ha eseményben látják, hogy ki bukott be náluk...
Egyébként az engem is érdekelne, hogy mennyi az esélye annak, hogy hazudnak, hanemg ez változó, akkor mitől függ?? (kezdő hozzászolásban is volt ez a kérdés, csak még nem válaszoltak rá...)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|