![]() |
megtévesztés
Az a kérdésem lenne, ami nekem a sugóból nem derült ki, hogyha használom a megtévesztés varázslatot, és lebuknak a tolvajok, akkor mi az esélye, hogy hazudnak az ellenségnek? Gondolom nem 100%, legalábbis a sugóból így értelmezem.
-BEfolyásolja ezt a tolvajok száma az ellenséghez viszonyítva -Vagy van egy konkrét esély mindig? :confused::confused: |
Majdnem indítottam ugyanezzel a címmel egy témát:D
Engem ez érdekelne:ha tolvajként alkalmazom a megtévesztés varázslatot, és bebukok, én megtudom, hogy hazudtak-e a tolijaim valamit, vagy nem? |
Nem tudni, azért (is) van az anarch, hogy aki akarja tesztelni tudja.
Nem fogod megtudni. Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja. |
Quote:
|
Quote:
Ha a jó toli napi 3-szor tk-t néz, akkor sokra mész vele, márpedig vannak olyanok ;) |
"Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja."
Egyrész:köszönöm a választ.Jó lenne pedig tudni, hogy kit mószerolnak be:D.Remélem nem szövitagot:(:( Másrészt:a kaput élőhalottra nyitottam, rajta keresztül ment az akció, utcsó körben, kv. előtt 2 perccel...a pontlistából talán rájöhet, ha figyel.De nem valószínű. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vale: egyébként vannak olyan okosok is, hogy nem néznek TK-t ha eseményben látják, hogy ki bukott be náluk...
Egyébként az engem is érdekelne, hogy mennyi az esélye annak, hogy hazudnak, hanemg ez változó, akkor mitől függ?? (kezdő hozzászolásban is volt ez a kérdés, csak még nem válaszoltak rá...) |
All times are GMT +1. The time now is 01:22. |