Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   megtévesztés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3067)

lucku 07-03-2008 12:13

megtévesztés

Az a kérdésem lenne, ami nekem a sugóból nem derült ki, hogyha használom a megtévesztés varázslatot, és lebuknak a tolvajok, akkor mi az esélye, hogy hazudnak az ellenségnek? Gondolom nem 100%, legalábbis a sugóból így értelmezem.
-BEfolyásolja ezt a tolvajok száma az ellenséghez viszonyítva
-Vagy van egy konkrét esély mindig?
:confused::confused:

Drang 07-04-2008 15:18

Majdnem indítottam ugyanezzel a címmel egy témát:D
Engem ez érdekelne:ha tolvajként alkalmazom a megtévesztés varázslatot, és bebukok, én megtudom, hogy hazudtak-e a tolijaim valamit, vagy nem?

Valezius 07-04-2008 15:40

Nem tudni, azért (is) van az anarch, hogy aki akarja tesztelni tudja.

Nem fogod megtudni.

Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja.

Peti 07-04-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 182695)

Nem fogod megtudni.

Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja.

Egyáltalán nem értelmetlen vari :P aki toli az nagy hasznát tudja venni, csak a tk bezárulta elött kell lopni aztán utána varizhat az ipse magára tk-t. Akkor lehet legjobban ennek a varinak a hasznát venni ha toli vagy s egy másik erős tolit akarsz letekizni, így ha le is buksz nem tudja meg ki tekizte le, ezért még máskor is letudod tekizni, vagy megmenekülhetsz pár mészártól

Valezius 07-04-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 182699)
Egyáltalán nem értelmetlen vari :P aki toli az nagy hasznát tudja venni, csak a tk bezárulta elött kell lopni aztán utána varizhat az ipse magára tk-t. Akkor lehet legjobban ennek a varinak a hasznát venni ha toli vagy s egy másik erős tolit akarsz letekizni, így ha le is buksz nem tudja meg ki tekizte le, ezért még máskor is letudod tekizni, vagy megmenekülhetsz pár mészártól

Azt mondtam, hogy elég értelmetlen, nem azt, hogy teljesen az ;)
Ha a jó toli napi 3-szor tk-t néz, akkor sokra mész vele, márpedig vannak olyanok ;)

Drang 07-04-2008 16:51

"Egyébként elég értelmetlen vari, mert a Tk felderítés úgyis téged vagy a szövidet mutatja."

Egyrész:köszönöm a választ.Jó lenne pedig tudni, hogy kit mószerolnak be:D.Remélem nem szövitagot:(:(
Másrészt:a kaput élőhalottra nyitottam, rajta keresztül ment az akció, utcsó körben, kv. előtt 2 perccel...a pontlistából talán rájöhet, ha figyel.De nem valószínű.

lucku 07-05-2008 13:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 182695)

Nem fogod megtudni.

Nem olyan értelmetlen. Egyszer rámszált valaki, állandóan lopott, nyitottam rá én is egy térkaput, mivel semmi infóm nem volt róla, csak annyi hogy több tolvaja van meg több varija. Szóval mikor utcsó köre volt a térkapunak annak is az utolsó percében lebuktattam a tolvajokat megtévesztéssel. Azóta nem háborgat többet. Lehet egy ártatlanra szállt rá? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Burning 07-06-2008 20:07

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 182778)
Nem olyan értelmetlen. Egyszer rámszált valaki, állandóan lopott, nyitottam rá én is egy térkaput, mivel semmi infóm nem volt róla, csak annyi hogy több tolvaja van meg több varija. Szóval mikor utcsó köre volt a térkapunak annak is az utolsó percében lebuktattam a tolvajokat megtévesztéssel. Azóta nem háborgat többet. Lehet egy ártatlanra szállt rá? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

lehet, hogy téged is így talált meg:):p

lucku 07-07-2008 14:43

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 182915)
lehet, hogy téged is így talált meg:):p

sose lehet tudni.

Dus 07-20-2008 19:26

Vale: egyébként vannak olyan okosok is, hogy nem néznek TK-t ha eseményben látják, hogy ki bukott be náluk...

Egyébként az engem is érdekelne, hogy mennyi az esélye annak, hogy hazudnak, hanemg ez változó, akkor mitől függ?? (kezdő hozzászolásban is volt ez a kérdés, csak még nem válaszoltak rá...)

All times are GMT +1. The time now is 01:22.