Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-03-2007, 12:05
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
az én 300-400k pontos klánomra természetesen nem az 1 milliós orik fognak ráállni, hanem a 300-400k pontosak. ott már viszonylag könnyen meg lehet oldani az olyan ori kiépítését, amelyik bárkihez befér. sőt, a klánod egyik tagja lesz olyan kedves is, hogy épít lehetetlenül sok kocsmát, és felméri az én klánom tagjait 150-200 kör távolságból. igen, ez most is így működik, de szerencsére nem 2-4 hetente kell számítani az ilyesmire.
Annyi a dolgod összesen, h aktív játékosokat kell gyűjteni, és minden körben nézni, hogy rátok áll-e vki. Ehhez sem pénzre, sem tudásra nincs szükség.

A "bárkihez beférő ország" éplistája olyan, hogy abból nem lehet bontani semmit. Ezzel már meg is tudod fogni, mert a te klánod a termelőépületeket simán letolja, és valszeg sikerül alákerülnöd. Ha ügyes vagy, még szembe is tudsz menni, és ő felülről ütött, te pedig alulról fogod. Mi itt a probléma?

Arra nem akarok kitérni, hogy a te több (x) fős klánodban x*4,294 milliárd fér el, a 300-400k-s ország pedig egyedül van, tehát nem tud pénzt kérni klántársaktól.

Ha védeni sem tudod, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az 1/A nem neked való.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-03-2007, 12:13
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
gyula, ha nem haragszol 3 ev massziv hodozas utan, ami alatt napi minimum 10-20 belepest takar, talan mar nem kene sugot olvasgatnom. nagyon jol tudom, hogy mikor lesz 0 heki a klanutes vegeredmenye. viszont hadd kerdezzem meg, hogy ha ugyis 0 lenne az eredmeny, akkor vajon remedy miert akarna kilepni az 1ik topklanbol, hogy usson nehanyat? hogy megmutathassa milyen az amikor ut 3-4szer 0-t? ugyan mar... termeszetesen azert, hogy beverjen egy 2-3 oris klant, akik osszerteke annyi mint az o orija. tehat a celpont a 1ertelmuen kisebb klanok. es nem kene hulyenek nezni az embert, amikor ezt kifogasolja. nem csak az a csoport 20-30 felso orija ismeri a sugot.

az a csoport nemcsak a tobb tizezer hekis orszagoke. es ez igy van jol.

Teljes mértékben egyetértek.énsem ma kezdtem...És ilyenformában ez a súgóolvasgatás ajánlása sztem sértő!Nem azt mondtam hogy 8db 1500 hekis orit ütnek meg a nagyok hanem azt hogy relatíve kisebbet amibe simán beleférnek a 6-7-8k hekis orik akik szintén nem akarják 2kkörönként beveretni magukat.
Arwylalteljes mértékben egyetértek már akartam írni is.Ha tele vannak pénzzel a topklánok tessék fedezni.Nem kell a sírás onnan sem hogy 2000 hekit fedeztünk Remedy-n húde sokba került hanem fedezni még 2000-et!
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 12:30
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sikoly View Post
Teljes mértékben egyetértek.énsem ma kezdtem...És ilyenformában ez a súgóolvasgatás ajánlása sztem sértő!Nem azt mondtam hogy 8db 1500 hekis orit ütnek meg a nagyok hanem azt hogy relatíve kisebbet amibe simán beleférnek a 6-7-8k hekis orik akik szintén nem akarják 2kkörönként beveretni magukat.
Arwylalteljes mértékben egyetértek már akartam írni is.Ha tele vannak pénzzel a topklánok tessék fedezni.Nem kell a sírás onnan sem hogy 2000 hekit fedeztünk Remedy-n húde sokba került hanem fedezni még 2000-et!
Ezt a topic totál szétoffolása, de elárulnád, hogy egy nagy elf hogy fedezzen?
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 12:40
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Ezt a topic totál szétoffolása, de elárulnád, hogy egy nagy elf hogy fedezzen?
nem tudom, engem súgot olvasni küldtek, de ezt már én is tudtam 1000 éve hogy ha az elfet választom 1 szint fölött nem fedezhetek és 1 szint fölött ütni se fogok tudni,cserébe kap a faj bonuszokat, szval valamit valamiért.
Ugyhogy szerintem vicces ha sír a nagy elf h nem tud feljebb menni, hisz neki odáig szólt a jegye- ezzel mielőtt fajt választ tisztában lehetne, vagy mikor még a fajt választotta nem volt akkora genius az elf barátunk?

Másik kérdés hol van a többi A-s?
Elég kevesen alkottak véleményt az ügyben sztem...
Old 09-03-2007, 12:42
Alba Alba is offline
Member

En azt hiszem elvesztetetem a fonalat ennél a témánál.
A ki be lépkedés ne mazt hozza hogy nagy országok bevernek kicsiket hiszen nem hoznak tőle semmit akkor miert lépnének ki.

Ez egy olyan javaslat ami a jelenleghi A s topnal semmiilyen előnyt nem hozna csak a kisebb országoknak. Az érdekes az hogy a paranoiás kis országok mindenben azt látják őket akaeják bántani.

Irom ezt ugy hogy n mvagyok nagy klánban A ban es 1400 hekivel léptem fel 0 pénzzel.Es bár sok idő eltelt de lassan top30 as leszek.

A másik ötelet. Minden kisebb csoportban a topba kell menni termelni az nem tilos. Én is azt teszem
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 13:02
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Én nagyon örülnék neki, ha nem mindenki csak áldozatnak gondolná magát, hanem érezne magában annnyit, hogy elgondolkodjon azon, hogy nyugodtan lehet Ő is vadász.. elhiszem, hogy kényelmes azon keseregni, hogy bántani fognak.. de mi lenne, ha azt mondanátok, hogy támadni is tudtok..
nem arról van szó, hogy mindenki áldozatnak gondolja magát, hanem arról, hogy a nagyok ilyen szempontból kicsi eséllyel lehetnek azok.
persze lehet, hogy én is tudnék támadni, de nem nagyon látom értelmét, ha már a top30%-ban vagyok. viszont nem szeretném, ha folyamatosan leütnének onnan...

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Meg arra is lehet számitani, hogy egy 200k-s 2fős klán bevesz még 2embet és az első dolguk az lesz, hogy a te 400k-s klánodra menjenek rá stb. azért pont annyira lehet ezekre számitani, mint a nagyokra. annyi különbséggel, hogy a nagy még kevesebbet is fog vinni tőled
hmmm... a nagy hogy is vinne kevesebbet? a 4 fős klán esetében a legnagyobb-legnagyobb arány 1:2 a legjobb esetben, míg az egyfős klán esetében a legrosszabb esetben (a támadó szempontjából). ezenkivül ha egy 2 fős klán bevesz még 2 orit, akkor máris 2 lesz a létszámkülönbség... vagy valamit én értek rosszul?

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Annyi a dolgod összesen, h aktív játékosokat kell gyűjteni, és minden körben nézni, hogy rátok áll-e vki. Ehhez sem pénzre, sem tudásra nincs szükség.

A "bárkihez beférő ország" éplistája olyan, hogy abból nem lehet bontani semmit. Ezzel már meg is tudod fogni, mert a te klánod a termelőépületeket simán letolja, és valszeg sikerül alákerülnöd. Ha ügyes vagy, még szembe is tudsz menni, és ő felülről ütött, te pedig alulról fogod. Mi itt a probléma?

Arra nem akarok kitérni, hogy a te több (x) fős klánodban x*4,294 milliárd fér el, a 300-400k-s ország pedig egyedül van, tehát nem tud pénzt kérni klántársaktól.

Ha védeni sem tudod, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az 1/A nem neked való.
most megint csak azt tudom kérdezni, hogy a fanatikusok miért várják el mindenkitől, hogy ők is fanatikusok legyenek? személy szerint így is elég sok időt töltök el a játékkal, és nem szeretném, ha a nyaralásom vagy akár egy sörözés alatt is ezzel zaklatnának.

amúgy ha a támadást védeni sem tudom, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az azt jelenti, hogy nem vettem észre... ha nem veszek észre egy támadást, akkor az 1/A nem nekem való. ezt így ebben a formában beírhatom a Hódítós kézikönyvbe, mint egy profi játékostól kapott tanácsot?

valószínűleg ezt a témát is fogom hagyni ezután, mert mint minden más 1/A-s beszélgetés, ez is kezd átmenni személyeskedésbe.
azt nem fogom megérteni, hogy egy adott problémára miért konkrét megoldást javasoltok? lehet, hogy jobb lenne megvitatni azt, hogy mik lehetnek a probléma forrásai, és milyen lehetséges módszerek lehetnének az orvoslásra... nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás (a klánbalépéseknél a leadandó föld arányának csökkenése), és azt sem, hogy ez a legjobb.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 13:09
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Na én remélem utoljára irok ide.

Remy:
Volt neved az elött hogy a Big Gunba beléptél ?
Te is ugyan ugy fordultál annó 2/B böl mint más és hiába voltál modi az Angolba akkoiba is noname voltál.
Azota vagy valaki mikor bevettek a Bigesek. (Köszödnekik)
Nekem meg már akkor volt hirem mikor még nem is jácottál...

Hege: amit irtál a szük látokörröl az kicsit sértő de nem baj.

Deni:
Neked meg anyi hogy probál hasonlo klánba belépni mikor fellépsz amibe sokan a kicsik belépnek nem mingyárt olyanba mint a Sárkié és a Szkara volt.

1 et akarok megértetni.
Amig ti ott fent MNT-be termeltek ami marhára sok szerintem majdnem duplája annak amit mi termelünk vagy lehet 3-4 x e is
mi itt lentebb folyamatos háboru és terror alatt álunk.
Aki azt mondja nincs igazam az dobja az első követ...

Ha behozzák hogy 10k kör után 0% vagy 500 hekit keljen leadni + behozzák azt is hogy ne lehessen hiénázni se egyénibe se klánilag mert a pontérték nem fog változni azonnal és ezzel a klán pontlista sem frissül akkor igaz mindenkinek jó lenne de föleg a nagyoknak mivel a kicsik is ki be lépkedhetnének hogy kirakjanak klánt de az a 10k kör az meg nem lenne meg a kicsiknek csak a bazinagy oriknak.
De ha pl nem hoznák be a hiénázás megszünését akkor csak is klánnal lehetne hiénázni mivel azért talán vannak a kicsik közt is olyan emberekl akik nézik a klán pontlistát.
De egyénibe viszont nem fognak tudni hiénázni ez viszont 2:1 a nagyoknak mivel elérhetetlenek.

De Mint irtam a nagy klánokba sok pénz van kilép 1 ori visz 20 milliárdot mert mért ne megtermelték MNT-mellet szal kiszál és csinál 50 rakit min. 76% barakot de abba a klánba amit támadna mint már mondtam van tanya hogy ne keljen venniük gabinát.
van könyvtár hogy ne keljen venniük tekercset.
van kovács és csakis azért mert igaz most olcso a fegyver de ne keljne kiadni rá pénzt és esetleg termeljenek...

Ez tipikos Tyson vs Sati harc lenne...

És mint hege mondja hogy szük látókörüek vagyunk kimongya ezt hogy bekellene hozni a Nagyok 80% ba és ki ellenzi olyanok mint pl én kicsik.
Nem mi vagyunk a szük látokörüek hanem te vagy ti mert az is belekell venni ha pl minden más is belekerülne a javitásba és nem csak ez az ujittás amit a Remedy javasolt akkor mekkora hasznot huztok ??

és ha kiléptek soxor akkkor igensi keljen arra áldozni mit most is az ovoda csinált hogy többet kelett leadni mint amit hoztak
ez tipikus leves
Többe kerül a leves mint a hus tipikus igaza.

Ha kiléptek nem kell arra rááálni hogy pl 3000 hekit leadtok de 6000 hekit akartok vinni.

Elnézést de ezt le akartam irni mindenkitöl.

Még valami:
Remy:
igen bazinagy az országod azt látom és teljessen igazad van abba és megvéddelek hogy te nem tudnál kilépni egyénibe de amint lehetöséged lenne 1 x is azonnal kilépnél és belépnél és ütnél.
és ezzel lenne a bajjom hogy a top 30 orszák és a többiek között akkora ür lenne mint most az én országom és pl a Xepi országa között akár hiszed akár nem.
Nagyon igaz.Már az is különbség a nagy és kisklánok nagy és kicsi országai között hogy ki hol is van a listában.Bármily hihetetlen ha egy nagy ori körül 50 körre le és fel van a legközelebbi ori akkor úgy építi az országát ahogy akarja egélsz évben lehet 80% barakkja mert se tolival se varival nme figja piszkálni senki.A "Kisebb" klán tagjai akik viszont bennevannak a sűrűjében 2-3-4-5 körre orik alul felül nem tudnak így lenni van valamennyi tolijuk varijuk sőt a szegényebbeknek még könyvtár kovműhely stb.Már itt borul a dolog.
És azmeg aki "Csórón" feljön A-ba belép egy nagy klánba akik adják a pénz az ütéseire fedezéseire ilyenkor fennhangon hangoztatja az álláspontját...Hogy aki csóró az nem tud játszani stb...
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 13:36
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
lehet, hogy jobb lenne megvitatni azt, hogy mik lehetnek a probléma forrásai, és milyen lehetséges módszerek lehetnének az orvoslásra... nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás (a klánbalépéseknél a leadandó föld arányának csökkenése), és azt sem, hogy ez a legjobb.
Támogatom
Old 09-03-2007, 14:43
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Másik kérdés hol van a többi A-s?
Elég kevesen alkottak véleményt az ügyben sztem...
Kis pont vagyok az 1A-ban, és nem akarok nagy ostobaságot írni, ezért még olvasok, gondolkodom, aztán majd megírom a tutit

Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül.

(Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás).
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 15:38
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Kis pont vagyok az 1A-ban, és nem akarok nagy ostobaságot írni, ezért még olvasok, gondolkodom, aztán majd megírom a tutit

Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül.

(Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás).

Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules