Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-13-2007, 14:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by lukika View Post
mivel új témát nem tudok nyitni ezért ide írom: sztem jó lenne ha a harcos szem. a védelmet is erősítené nem csak a támadást
Ez a téma a lopásról szól, és az égvilágon semmi köze a harcos személyiséghez. Kérlek, hogy a jövőben ne véletlenszerűen válassz témákat, mert ezzel a fórumon igen rövid életű leszel. Az ilyen jellegű szétoffolásokat nem szeretem, mivel a többség érdekei ellen van. Köszönöm megértésed.
Old 08-13-2007, 14:22
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez a téma a lopásról szól, és az égvilágon semmi köze a harcos személyiséghez. Kérlek, hogy a jövőben ne véletlenszerűen válassz témákat, mert ezzel a fórumon igen rövid életű leszel. Az ilyen jellegű szétoffolásokat nem szeretem, mivel a többség érdekei ellen van. Köszönöm megértésed.
A 15 oldalból szerintem 5szólt a lopásról
Old 08-13-2007, 14:23
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
A 15 oldalból szerintem 5szólt a lopásról
Ez elég szomorú, és majd osztogatom a pirosakat a szétoffolásért oda is, amikor elkezdem olvasni a témát érdemben.
Old 08-13-2007, 14:28
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lukika View Post
mivel új témát nem tudok nyitni ezért ide írom: sztem jó lenne ha a harcos szem. a védelmet is erősítené nem csak a támadást
A támadást sem erősíti, szal asszem mindegy...
Reply With Quote
Old 08-18-2007, 00:10
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A támadást sem erősíti, szal asszem mindegy...
))
a Harcos szeméjséggel csak 10% hozol többet
Synk ))))
Reply With Quote
Old 08-18-2007, 05:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
))
a Harcos szeméjséggel csak 10% hozol többet
Synk ))))
Aham. A támadás viszont nem lesz erősebb tőle.
Reply With Quote
Old 08-18-2007, 11:00
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Aham. A támadás viszont nem lesz erősebb tőle.
nem nem
de ott van a sugoba is ...
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 07:54
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%
Default új személyiségek.

hmm előre bocsátom sajnos nem volt időm ezzel a témával kapcsolatban elolvasni mindent így ha valaki írt már hasonlot elnézést..

az első felvetésem.. gondolom nem fog osztatlan sikereket aratni, de úgy érzem, hogy finomitasokkal lehetoseg lenne egyedi dologga fejleszteni ezeket..

az első és legfontosabb, hogy a személyiségek közül legyenek olyanok amiknek előfeltétele van.. amik erőssebbek foglalhatnának több 2-3 helyet legyen faji megkötése, és így tovább..(igaz ezzel a többet fordult orik tudnák csak kihasználni, de ahogy nézem gyulnek szépen és ezáltal még inkább szerteágazóvá lehetne tenni az orságokat jobban specifikussá.) vegyünk egy példát

van oylan személyiség, hogy tolvaj.. mindenki tudja mit tud. Én arra gondoltam lehetne olyan személyiség, hogy tolvajok fejedelme. na jó lehetne alvilág császára vagy tolvajok mestere. de ha Ati ragaszkodik az egyszavs személyiségekhez akkor olyan lesz

szóval tolvajok mestere: előfeltétele a tolvaj személyiség megléte, tolvajaid minden zsákmányszerzésre irányuló tolvaj akció 10 % al nagyobb hatásfoku

orgyilkos: előfeltétele a tolvaj személyiség, faji megkötés: fél elf.
minden ártó tolvaj akció( gyujtás, gyilkolások) 10% nagyobb hatásfoku viszont mivel megalázónak érzi ha lopni kell hiszen egész életét a gyilkolás művészetének elsajátítására ette fel ezért azon akciókat 10% al kissebb eredménynel végzi el.

leírok párat amiket már kigondoltam, ha kiváncsiak vagytok rá vagy ha tetszik az 5 let akkor leírom.. és szívesen venném ha sikerülne használható javasláttá formálnunk mert szerintem szinesebbé tenné a játékot

lehetne olyan hogy a mágia ura,
pusztító: előfeltétel a Harcos személyisége megléte, faji megkötés: Törpe..
+10 % pusztitas -10 % mészárlás -10 % fosztogatas

a törpék az épületek nagy ismerői, vannak magasan képzett építészek akik képesek a legkiemelkedőbb leghihetetlenebb építészeti csodákat is megvalósítani.. azonban, van pár Törpe építész mester, akik a tudásukat a pusztitas erdekében is használják, hisz tudják, hol milyen falakat kell kidönetni, melyik kövek tartják egyben az épületeket, így jóval nagyobb pusztitast kepesek okozni mint az egyszerubb lenyek akik csak valogatas nelkul pusztitanak.

mészáros: előfeltétele a Harcos személyiség, faji megkötés : ork
+ 10 % mészárlásra -10% pusztításra -10% fosztogatásra

na ilyesmikre gondoltam.. szoval ha kivancsiak vagytoka tobbire akkor szoljatok..
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 08:36
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
szóval tolvajok mestere: előfeltétele a tolvaj személyiség megléte, tolvajaid minden zsákmányszerzésre irányuló tolvaj akció 10 % al nagyobb hatásfoku

orgyilkos: előfeltétele a tolvaj személyiség, faji megkötés: fél elf.
minden ártó tolvaj akció( gyujtás, gyilkolások) 10% nagyobb hatásfoku viszont mivel megalázónak érzi ha lopni kell hiszen egész életét a gyilkolás művészetének elsajátítására ette fel ezért azon akciókat 10% al kissebb eredménynel végzi el.
Quote:
A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak. Választáskor mérlegeld országod beállítottságát, faji adottságait. A személyiségekkel tovább erősítheted országodat egy adott irányba, vagy országod eddigi gyengéit egyenlítheted ki, választásodtól függően.
Quote:
pusztító: előfeltétel a Harcos személyisége megléte, faji megkötés: Törpe..
+10 % pusztitas -10 % mészárlás -10 % fosztogatas
ide megintcsak a fenti + a törpe elsődlegesen termelő, és csak másodlagosan hadis

Quote:
mészáros: előfeltétele a Harcos személyiség, faji megkötés : ork
+ 10 % mészárlásra -10% pusztításra -10% fosztogatásra
ide megintcsak a fenti!

bocs nem lehurrogni akartalak, de szerintem nem jó ötlet olyan személyiségeket gyártani amely csak egyes fajokat erősíti, másrészt a személyiségek lényege h nem gyengít, hanem segít a specializálódásban(nem tudom h az orrgyilkos, a pusztító és a mészáros miben segíti ezt?)
ezek inkább a brutalitás felé, a felesleges öldöklés irányába sodorná a játékot, nem volan érdemi haszna a játék szempontjából, szerintem
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 08:56
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
ide megintcsak a fenti + a törpe elsődlegesen termelő, és csak másodlagosan hadis

ide megintcsak a fenti!

bocs nem lehurrogni akartalak, de szerintem nem jó ötlet olyan személyiségeket gyártani amely csak egyes fajokat erősíti, másrészt a személyiségek lényege h nem gyengít, hanem segít a specializálódásban(nem tudom h az orrgyilkos, a pusztító és a mészáros miben segíti ezt?)
ezek inkább a brutalitás felé, a felesleges öldöklés irányába sodorná a játékot, nem volan érdemi haszna a játék szempontjából, szerintem

hmm lehet igazad van... viszont a hatranyokat azert gondoltam nekik, hogy ne legyenek tul erositve.. ha gondolod.. nezheted csak az erosodeseket akkor azt akár kisebb mertekben..

az, hogy egyes szemelyisegeket csak egyes fajok vagy fajcsoportok. tudjanak felvenni szerintem nem akkora butasag.. vagy legalabbis Én nem tartom annak, mert hiszen mind1 ik faj alapbol jeleskedik valamiben. van ami kozelebb all a jellemehez.. az artasokkal kapcsolatban... mivel ezek tobbszemelyiseggel lehet csak felvenni legalabb 2 kell hozza bizonyos fokig ismerik azok az emberek a jatekot..es nem hsizem, hogy forgolodnanak.. vagy tuleltek volna akar csak az elso fordulot, ha kulonos keppen kegyetlenkednek.. szoval szerintem azok az emberek nem hiszem, hogy orrba szajba hasznalnak az artozasokat.. viszont egy egy szovi harcba jol johetnek, Nekem most 6 szemelyiesegem van...nagyon régóta nem mészároltam vagy pusztitottam az utolso fordulasom alkalmaval azt hiszem vegig csak foldre mentem.. talan az 5 os szinten fosztottam parat.. de szivesen felvennek egy pusztitot..nem azert mert pusztitok.. hanem hogy elremisszem az ellenfeleimet..

szerintem amikor szabalyos jatekosok vedelmeert atraknak orikat akkor azok kozott nagyon kevés a kék.. de ezt Ati jobbanmegtudná mondani.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules