hmm előre bocsátom sajnos nem volt időm ezzel a témával kapcsolatban elolvasni mindent így ha valaki írt már hasonlot elnézést..
az első felvetésem.. gondolom nem fog osztatlan sikereket aratni, de úgy érzem, hogy finomitasokkal lehetoseg lenne egyedi dologga fejleszteni ezeket..
az első és legfontosabb, hogy a személyiségek közül legyenek olyanok amiknek előfeltétele van.. amik erőssebbek foglalhatnának több 2-3 helyet legyen faji megkötése, és így tovább..(igaz ezzel a többet fordult orik tudnák csak kihasználni, de ahogy nézem gyulnek szépen és ezáltal még inkább szerteágazóvá lehetne tenni az orságokat jobban specifikussá.) vegyünk egy példát
van oylan személyiség, hogy tolvaj.. mindenki tudja mit tud. Én arra gondoltam lehetne olyan személyiség, hogy tolvajok fejedelme.

na jó lehetne alvilág császára vagy tolvajok mestere. de ha Ati ragaszkodik az egyszavs személyiségekhez akkor olyan lesz
szóval tolvajok mestere: előfeltétele a tolvaj személyiség megléte, tolvajaid minden zsákmányszerzésre irányuló tolvaj akció 10 % al nagyobb hatásfoku
orgyilkos: előfeltétele a tolvaj személyiség, faji megkötés: fél elf.
minden ártó tolvaj akció( gyujtás, gyilkolások) 10% nagyobb hatásfoku viszont mivel megalázónak érzi ha lopni kell hiszen egész életét a gyilkolás művészetének elsajátítására ette fel ezért azon akciókat 10% al kissebb eredménynel végzi el.
leírok párat amiket már kigondoltam, ha kiváncsiak vagytok rá vagy ha tetszik az 5 let akkor leírom.. és szívesen venném ha sikerülne használható javasláttá formálnunk mert szerintem szinesebbé tenné a játékot
lehetne olyan hogy a mágia ura,
pusztító: előfeltétel a Harcos személyisége megléte, faji megkötés: Törpe..
+10 % pusztitas -10 % mészárlás -10 % fosztogatas
a törpék az épületek nagy ismerői, vannak magasan képzett építészek akik képesek a legkiemelkedőbb leghihetetlenebb építészeti csodákat is megvalósítani.. azonban, van pár Törpe építész mester, akik a tudásukat a pusztitas erdekében is használják, hisz tudják, hol milyen falakat kell kidönetni, melyik kövek tartják egyben az épületeket, így jóval nagyobb pusztitast kepesek okozni mint az egyszerubb lenyek akik csak valogatas nelkul pusztitanak.
mészáros: előfeltétele a Harcos személyiség, faji megkötés : ork
+ 10 % mészárlásra -10% pusztításra -10% fosztogatásra
na ilyesmikre gondoltam.. szoval ha kivancsiak vagytoka tobbire akkor szoljatok..