|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-22-2007, 13:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Nem tudom, hogy ki mikor hol mennyi pénzt ad kinek. Én pl senkit sem támogattam meg semelyik csoportban semmivel mielőtt lépett volna. De pl szívesen vagyok a TOP-ban, mert ugye az a csoport legjobbjainak a köre, és szívesen hadakozom velük, mint hogy 200 hekin lopkodjam a friss orikat nyersanyagra..
De mondom. A lépésre kényszerítő dolgok mind elfogadhatóakká válnak a szememben abban a pillanatban, ha kitoljuk a 2k kört.
|

08-22-2007, 13:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
De csak ha feljebb visszük a 2k topkör értéket. Érzésem szerint az rettentő kevés.
|
Ezen lehet vitatkozni. A magam részéről a 2k topkört én is keveslem ilyen durva morálromlás meg gyújtás mellett.
|

08-22-2007, 13:53
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
De csak ha feljebb visszük a 2k topkör értéket. Érzésem szerint az rettentő kevés.
|
A lassú csoportban, amiről a példád szólt, az 9 hónap. Mi a kevés ezen? 
|

08-22-2007, 13:57
|
Guest
|
|
|
|
Arwyl, az is igaz.
De én akkor inkább azt mondanám, hogy a házgyújtás mellett legyen a bányák leállása.
Az szerintem nem vezet sehova, ha elkezdenek bányákat gyújtogatni.
A mindent gyújtás meg szerintem is hülyeség.
Ha a bányák leállnak (ide értve a kovácsműhelyet is, mint alapanyagtermelő egység) akkor Arwyl 'kívánsága' is teljesül, tehát nem lesz miből katonát gyártani, mert nincs se fém, se fegyver.
És a házgyújtás mellett pedig a piacról vett fegyverrel sem lesz érdemes katonát képezni, mivel a lakosság rohamosan fogy.
És ennek az eléréséhez legyen az a bizonyos 4k kör.
|

08-22-2007, 13:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A lassú csoportban, amiről a példád szólt, az 9 hónap. Mi a kevés ezen? 
|
Mindez ráadásul csak akkor, ha kiépítetlen, vadonatúj, védelem nélküli, tartalékok nélküli országoddal első dolgod, hogy bekerülj a top30%-ba. Ha előbb életképes országot gyártasz, akkor az ezen az időn felül van.
|

08-22-2007, 13:59
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Pl amit Ede mond, az számomra is sokkal szimpatikusabb, hogy ha már mindenképpen brutális önpusztítás kerül bevezetésre, akkor a 2000 kört kéne feljebb emelmi. Ede 4000-res értéke tetszik!!!
Akik be vannak betonozva, azok szerintem már 4k körül járnak, sőt, szerintem át is lépték. Tehát további vagyongyűjtésre nem nagyon lesz lehetőségük.
Viszont a friss oriknak az a bizonyos 83 nap szerintem elég kevés. Mondjuk egy 170 napos dologban simán kiegyeznék.
Akkor legyen megemelve a morálromlá, a gyújtási arány, és álljon le a bányák termelése.
Támogatom.
|
lehet kicsit félreértettél, mert én ezt a 4000-es értéket úgy értettem h ott körül érje le a (a morál függvényében) legmagasabb gyújtogatási arányt
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Akarod mondani lassúban 
3/E az a lassú csopi és ott 667 kör a játékidő 
|
jogos, én nem is értek se a lassúhoz se a gyorshoz, én csak normálban jáccok
Arwyl:szerintem igenis kell az összes épületre(max bányákra nem mert azt nem lehet visszaépíteni)különben nem érné el a kívánt hatást!
|

08-22-2007, 14:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezen lehet vitatkozni. A magam részéről a 2k topkört én is keveslem ilyen durva morálromlás meg gyújtás mellett.
|
Ha te is kevesled, akkor miért lehet ezen vitatkozni? :P
Ati: A lassú csoport csak 1 ág... Ott van mellette a rengeteg normál meg a gyors csoport. Ott a 2k top kör nagyon kevés. Normálban 83 nap. Gyorsban 41. Én csak egy példát vágtam ki az egyik orimból, csak hogy nem mindenhol 1000 kör a minimum játékidő.
És a ~9 hónap pont ugyanannyi mint máshol a 83 nap, mert a napi 8 kv miatt ott a ~9 hónap alatt ugyanannyit lehet csak harácsolni, mint normálban a 83 nap alatt.
De mondom. Támogatom a brutális megbombázást, ha tényleg csak a csoportra rátelepedőket érinti. Szerintem 83 nap alatt nem lehet eluralni egy csoportot.
(De lehet, hogy csak azért nem tudok eluralni egy csoportot 83 nap altt, emrt még nem törekedtem ilyesmire... Azért kértem rögtön az elején, hogy javítsatok ki, ha tévedek valamiben. Szerintem a 2k kör kevés ilyen feltételek mellett.)
|

08-22-2007, 14:07
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindez ráadásul csak akkor, ha kiépítetlen, vadonatúj, védelem nélküli, tartalékok nélküli országoddal első dolgod, hogy bekerülj a top30%-ba. Ha előbb életképes országot gyártasz, akkor az ezen az időn felül van.
|
Aki a 4. szintről fellép a 3. szintre, az nem vadiúj védtelen ori. És ha minden szinten a megengedett max hekivel lépsz, viszonylag közel kerülsz a TOP-hoz, nem annyira bonyolult bekerülni oda. (Szerintem)
|

08-22-2007, 14:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
Arwyl:szerintem igenis kell az összes épületre(max bányákra nem mert azt nem lehet visszaépíteni)különben nem érné el a kívánt hatást!
|
Magas hekin rettenetesen kínos, ha rohamosan fogy a lakosságod. (Legalábbis engem kínosan szokott érinteni  )
Támogatom Arwyl-t. Gyulladjon csak ház. De abból sok.
Azt sem lehet pótolni... Csak fokozással. Az meg nagyon nagyon sok millióba kerül. (Magas hekin inkább milliárdba)
Nem érné meg fenntartani egy "házfree" országot. 
|

08-22-2007, 14:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Gyulladjon csak ház. De abból sok.
Azt sem lehet pótolni... Csak fokozással. Az meg nagyon nagyon sok millióba kerül. (Magas hekin inkább milliárdba)
Nem érné meg fenntartani egy "házfree" országot. 
|
Nem kerül az semmibe. Olyan magasságokban nem fog sereggel senki nagyon bepróbálkozni, ezért a sereget kár folyamatosan az országban tartani. Vagyis ha épp egy csomó barakk nem üzemel, kit érdekel? Az emberek laknak szépen az üres területen (nincs ház, nincs mit felgyújtani), ez bőven elég arra, hogy a termelés működjön, és folyamatos legyen az ország bevétele. Ha valaki van olyan bátor, hogy 24-48 körről esetleg megtámad, akkor van 1-2 napom, hogy a pénzből vegyek sereget és embereket, hogy működjenek is a barakkok. Nem sokan kockáztatnak meg egy 4 napig tartó támadást, úgyhogy ilyen szituáció igen ritkán lesz.
Ház nélkül teljesen jól el lehet tehát éldegélni magas hektáron, magasan a csoport felett.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|