|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-30-2007, 04:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Myth
A másik dolog, amit felrósz nekem, hogy nem fordultam. Valóban. Éppen azért,
Képzeld el, igenis lehet jókat sörözni-tequilázni csaták-harcok előtt is és után is az ellennel. Mert csak ellenfél, nem ellenség, hiszen ez egy JÁTÉK. Jó lenne ebben a szellemben folytatni a jáccást... 
|
Szép befejezés ennek az esetnek sztem!
|

07-30-2007, 07:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Remy , mithy , gyula , stb
Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is!
Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben.
Akik privatba irtak azok miert nem szolnak itt is hoza vajon?
Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol.
Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom.
Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok.
|

07-30-2007, 07:51
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal 
|

07-30-2007, 07:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal 
|
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk 
|

07-30-2007, 09:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Madzin
Remy , mithy , gyula , stb
Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is!
Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben.
Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol.
Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom.
Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok.
|
Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon.
Mégegyszer elmondom Te beteg vagy. Csodálkozom hogy Ati még nem törlte az összes regisztrációd, mert megérdemelnéd azért amit csinálsz. Kóbort, Ákost meg Krak-ot emlegeted? Ha mondanivalójuk van majd biztos elmondják itt, amig ők nem teszik addig ezt is a te kitalációdnak tartom.
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 07-30-2007 at 11:26..
|

07-30-2007, 11:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Sati Én nem irtam elég egyértelmüen, te meg félre olvastad, javítottam hogy Krak-rol van szó.
Gyulaword (#79796)
|

07-30-2007, 12:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Madzin
|
Ezentul az ilyen aljas, es nevetseges ragalmazasokat kerem mellozni, egyszeruen nem is ertem, hogy mered ezt megengedni valoban, tenyleg. Ismerem mind a harom embert, egyiket sem ismerem sem felosnek, sem olyannak, hogy szerinte csalnek. Persze Neked a legegyszerubb hazudozni, es ragalmazni. Kicsit kezd elegem lenni beloled 

07-30-2007, 20:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon.
|
Szintúgy  És még folytathatnám a sort, de szerintem mindenki tudja, akit érint.
Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb...
A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni.
|

07-31-2007, 08:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Myth
Szintúgy  És még folytathatnám a sort, de szerintem mindenki tudja, akit érint.
Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb...
A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni.
|
Köszönjük a többiek nevében is 
Azért a "leghíresebb" még mindig te vagy és Lali 
|

07-31-2007, 08:56
|
Member
|
|
|
|
*a veszekedés véget ért, most egymás körüludvarlása a téma*

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|