|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-05-2007, 10:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Harcosokat látom soha nem felejti el a nagyérdemű!
Ez persze nem gond.
sokan állandóan szidják, bántják és beszólnak neki. De miért? 
Engem is szórhatnak bátran bármilyen elismertséggel nem nagyon érdekel, mert én a megkülönböztető jelzést nem fogom sértésnek venni.
Igaz én a kisebbség közé tartozom és Harcosokkal esetleg Csofival lehet egylapon emlegtni (ami nem baj) ,de amit tudok magamról azt senki nem fogja egyetlen elismertség adással megmásítani.
Tehát aki ad egy pirosat ezért vagy azért azt megköszönöm és jól van.
A piros az valamit szimbolizál..vajon miért piros a negatív jel??
És a zöld miért a jók vagy az elismertek jele??
Most jól végig offoltam a témát és elnézést érte ,de legalább elmondtam amit őszintén gondolok és nem csak egy jópofa dumát löktem be amire 4-5 zöld elismertséget kapok!
Ja és így utolsó off-ként még anniyit,hogy engem Ati sujtott sok pirossal(az elfes téma óta) és azóta valahogy úgy érzem ez egy bélyeg rajtam amit kénytelen vagyok hordani itt a fórumon és már annyira megszoktam,hogy a piroskákat az én kis csapatomnak tenkitem akik segítségre szorúlnak a többséggel szemben.
Jó éjt és Veletek vagyok nem ellenetek 
|
Majdnem sírtam amikor elolvastam  Nagyon megható  Győztes háború után a következőt írd az ellennek: Nincs retorzió, mert én nektek szurkoltam!
|

07-05-2007, 10:58
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Az az igazság, hogy Attilában egy nagy költő veszett el, és csak sajnálni tudom, hogy így elherdálja a tehetségét.
Értem már ezt a zöld-piros rendszert. Aki sok zöldet kap az a mennybe jut, aki meg sok pirosat az a pokolba.
Ha a zöldek alapján ítélem meg a dolgot, akkor Ati maga a JóIsten, de miniumum Szent Péter.
|

07-05-2007, 11:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Az az igazság, hogy Attilában egy nagy költő veszett el, és csak sajnálni tudom, hogy így elherdálja a tehetségét.
Értem már ezt a zöld-piros rendszert. Aki sok zöldet kap az a mennybe jut, aki meg sok pirosat az a pokolba.
Ha a zöldek alapján ítélem meg a dolgot, akkor Ati maga a JóIsten, de miniumum Szent Péter.
|
Elnézést a vallási hozzászólásért, de ha a zöldek után nézzük, akkor Attila  legfeljebb az antikrisztus lehet.
|

07-05-2007, 12:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Elnézést a vallási hozzászólásért, de ha a zöldek után nézzük, akkor Attila  legfeljebb az antikrisztus lehet.
|
ööö ez nem egyértelmű nekem!
Attila vagy Ati ??? 
Tehát én nem Ati vagyok vagyis itt nem lehetek Ati,mert valaki lefoglalta a nevem  
|

07-11-2007, 07:56
|
Junior Member
|
|
|
|
eltértünk 1 kicsit a témától nem?
Retorzió?
Olyan behatás az ellenfélre amely megszünteti az ő ártó tevékenységét.
Nem fokozza 
Volt már rá példa.Lopott.1x megrengettem.erre varit gyilkol.
na jól van.akkor én tolit gyilkolok.abbahagyta. 
|

07-13-2007, 14:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nanahara
eltértünk 1 kicsit a témától nem?
Retorzió?
Olyan behatás az ellenfélre amely megszünteti az ő ártó tevékenységét.
Nem fokozza 
Volt már rá példa.Lopott.1x megrengettem.erre varit gyilkol.
na jól van.akkor én tolit gyilkolok.abbahagyta. 
|
Ez eddig diplomácia.
A retorzió az, ha ezek után a hadis szövid még bemegy 1-2-3 mészárra, csak hogy ne felejtsen el a jövőben sem a célpont.
|

07-15-2007, 12:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!
|

07-15-2007, 21:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!
|
Aham, ismerek ilyet  Nem egyszer vertünk le olyanokat akik azt hitték, egy bukott gömb azt jelenti, hogy ott feltétlen rengetni kell...
|

07-16-2007, 12:15
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez eddig diplomácia.
A retorzió az, ha ezek után a hadis szövid még bemegy 1-2-3 mészárra, csak hogy ne felejtsen el a jövőben sem a célpont.
|
1-2-3 hmm én azt irnám 8-9-10  ) 1-2-3 csak éppen felébredésnek jo  )
|

07-16-2007, 12:17
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
|
1 sikertelen gömb az még nem árto  ) szerintem  )
én is szoktam gömbözni csak hogy tudjam mire készüljek 4-7 körön  )
rosz a véleményed  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|