Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-02-2007, 12:23
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
nem olyan rossz ez. ha tovabb lenne huzva, akkor atesnenk a lo masik felere.
sztem nem. a hullának így is megmaradna a k. nagy hátránya. Ütésben még mindig nem ütne elég nagyot, ahoz hogy jó hadisnak lehessen mondani. 50/10-es hadis óriás, gnóm,törpe,ork. Ezek az átlagos hadis felépitések

ütés elittel:
Hulla 55%támadó barakk: 662276
Óriás 40%támadó barakk: 669807
Gnóm 40%támadó barakk: 749063
Törpe 40% támadó barakk:729934
ork 40% támadó barakk : 789496

Védés ijj+elittel otthon:
Hulla: 746044
Óriás:1092634
Gnóm:1323748
törpe:1190717
ork :990676

Az ötleteddel B-ben ahol legerősebb lehetne a hulla, (mert A-ban már mindenki jobban élezett...) még ott is a leggyengébbet üti a hadis fajok közül, és ami a nagy probléma, hogy védelemben sehol nincs a többihez képest!!!
Szal sztem még mindig csak a lóseggénél járunk. mivel a hulla sztem nem fog kapni a védelemre így támadóerőben kéne felhozni, méghozzá sztem növelve az alap hadibónuszokat+a te ötleted

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-02-2007, 12:33
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

de ne legyen mar erosebb hadilag mint az oriasok meg a gnomok...
azert ne felejtsd el, hogy nincs vesztesege utesnel, vagy beszedett talalatnal, nem lehet gyilkolni tolikkal es kaja sem kell neki, artalmatlan ra a vihar es a szarazsag. ezek mind baromi jo dolgok.

amit en szamolgattam az mar megsem a beka segge, ahogy fogalmaztal. lehetne azzal utni. a betegseget meg mindenki utalja, ne mondd mar hogy az nem szamit.

sztem ne vigyuk tulzasba, mert a budos eletben nem lesz belole semmi. ha amit javasoltam berakna ati, akkor a hulla megiscsak szepen erosodne a tobbiekhez. es a tolvajokkal sem lehetne olyan gyorsan kikesziteni. nekem az a velemenyem, hogy azzal mar vegig lehetne tolni akar 1edul is.
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 12:39
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Ahogy leírtad úgy tényleg jó lenne a hulla.
Ha pl. nem hadis fajokhoz mérnénk az ütését akkor látszódna igazán,hogy a te elképzelésed is bőven jó lenne a hulláknak.
Talán többen bemernék vállalni a zombit....talán
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 12:41
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
de ne legyen mar erosebb hadilag mint az oriasok meg a gnomok...
azert ne felejtsd el, hogy nincs vesztesege utesnel, vagy beszedett talalatnal, nem lehet gyilkolni tolikkal es kaja sem kell neki, artalmatlan ra a vihar es a szarazsag. ezek mind baromi jo dolgok.

amit en szamolgattam az mar megsem a beka segge, ahogy fogalmaztal. lehetne azzal utni. a betegseget meg mindenki utalja, ne mondd mar hogy az nem szamit.

sztem ne vigyuk tulzasba, mert a budos eletben nem lesz belole semmi. ha amit javasoltam berakna ati, akkor a hulla megiscsak szepen erosodne a tobbiekhez. es a tolvajokkal sem lehetne olyan gyorsan kikesziteni. nekem az a velemenyem, hogy azzal mar vegig lehetne tolni akar 1edul is.
hát azért én még mindig harmat gyengének tartanám. amúgy esetleg akkor ne is a támadásban, de védekezésben erősiteni kéne még 1 keveset! mert a hullának a nagy gondja, hogy mindenki ingyenföldként gondol rá a harmat gyenge védelme miatt... akkor legalább védekezésben kapjon még 25%-ot (mittomén pl mert mindig éberek és nem fáradnak...) de akkor már érne vmit, még ígyis a legkisebbet védené, de nem ilyen nagyságrendekkel kevesebbet mint most. Ezt elfogadhatónak tartanád?

Reply With Quote
Old 07-02-2007, 12:42
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ahogy leírtad úgy tényleg jó lenne a hulla.
Ha pl. nem hadis fajokhoz mérnénk az ütését akkor látszódna igazán,hogy a te elképzelésed is bőven jó lenne a hulláknak.
Talán többen bemernék vállalni a zombit....talán
Attila mihez kéne mérni egy hadis fajt, ha nem a többihez???

Reply With Quote
Old 07-03-2007, 01:52
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Attila mihez kéne mérni egy hadis fajt, ha nem a többihez???
Mérhetjük a többihez is azzal nincs gond,de láttam én már olyat aki emberrel hadizott kevés varival persze.

Amúgy,ha a hulla erősebb lesz akkor remélem bemerik vállalni az itt beszélgetők
Reply With Quote
Old 07-03-2007, 04:42
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

kutyulee, ne akarjunk tul sokat, mert ati 1 mozdulattal lesopri az asztalrol. te azt szeretned, hogy ugyanolyan ertekei legyenek, mint 1 vedovarikkal ellatott fulltekis 50-60% barakkal rendelkezo orias vagy gnom vagy ork. ne viccelj mar. azokra hat mindenfele atok, ugyelniuk kell a tekikopasra/lopasra, a kajatermelesre, stb. a hullaval az elet sokkal 1szerubb.

a +25% vedelem az nagyon eros huzas. mit szolnal ha a sotet ritualehoz hozzacsapnank +10% katonai vedelmet mindjart az 5. csoporttol? (es ez nem valtozna a szintlepesek utan sem, tehat allandoan ennyi lenne, de persze csak akkor ha fenn van az orin a specko.)

en meg1szer azt mondom ne erositsunk rajta, csak annyit amennyit leirtam, es az elet maris sokkal emberibb lenne vele. nem baj, ha a hadisok kozott meg mindig az ucso helyen ulne, de mar nem lehetne olyan konnyen szetkapni mint most. tolikkal a hulla 1000 heki folott mar ugy megszivathato, hogy hajaj... es ez az adott orinak semmibe nem kerul, a tolijai par kor mulva regeneralodnak, a hulla meg kolthet tizmilliokat a hazai utanepitesere. aztan fel-1 nap mulva ujra leegnek a hazak. a harmadiknal aztan jon a szabi vagy a torles. sztem ez a "legegetobb" problemaja.

amit leirtam az 100%-osan is szepen segit a hullan, de terminatort nem kene csinalni belole. az legyen az elezett ork tovabra is.

Last edited by Smooth Scroller; 07-03-2007 at 04:45..
Reply With Quote
Old 07-03-2007, 10:56
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Szeritnem jó az ötleted Smooth Scroller, de talán valahogy egységesíteni kellene.
Mert az ötleted szerint a sugóba két külön táblázatot kellene bemásolni a hulla leírásához, és az talán már túl "bonyolult" lenne. Nem úgy értem, hogy nehéz lenne vele számolni, mert azt simán meg lehet tenni, hanem egy kicsit furcsa lenne a leírásnál táblázatok, míg a többi fajnál nicsen.
Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:46
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Szerintem egy hulla az gyenge és ha hadilag erősé is tesszük attól mint faj elég gyenge marad mivel se vari se toli akciókkal szemben nem tud mit tenni ami nem baj csak ha hadinak se jó akkor minek. Szal szerintem is hadi részét kellene meg támogatni mivel se lakiteki se semilyen tekije nincs igy alapból adnék neki 15% védő és 15%támadó többletet pluszba mint faji bónuszt. Mellette persze a szintekénti plusz megmaradna. Tudom ettől még nem lesz sokkal jobban játszható és nem lesz valami szuper faj de talán valamivel többen éreznének hozzá kedvet. De max ennyi pluszt adnék neki és a többi hátrány nincs teki nincs toli nincs vari ,stb azt meg ellen súlyozza a faj igénytelensége. Bár még mindig a legrosszabb faj maradna, ugyan akkor eddig is csak kezdők vagy unatkozó profik választották a hullát, talán így többen bemernék vállalni.
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 10:14
csofika csofika is offline
Banned

Longevity: 92%

Véleményem szerint a hulla akkor lehetne életképes faj, ha tudna varázsolni, tudományokban legalább 10%-ot írhatna, lakitekit pedig 20%-ot.

Hullával már mindent kipróbáltam. Szerintem csak azért jó, mert az elején lehet élvezkődni a sikeres támadások miatt, de ahogy feljebb jutunk egyre életképtelenebb.

Egyszer egy védelmi stratégiát is kipróbáltam mf-ként, 600 hekin 8000 íjász toronyban, de egy ork simán beütött, csak azért, hogy kipróbálja, hogy be tud-e ütni.

Szóval tök mindegy, hogy 16000 elit, és egyebek vannak, a hulla annyira gyenge, hogyha védelemre építek, akkor is agyonvernek.

A betegség, mint mellékhatás meg elég röhelyes.

Szóval a varázslás hiányzik, mert mf-ként egy hulla nem lát semmit és egy kis teki sem ártan, igaz mértékletesen.

A toli hiány elég malus lenne.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules