| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |  

| 

11-04-2006, 11:38

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 
				 Országod állapota: ... 
 Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló" 

|  

| 

11-04-2006, 11:39

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by BerK  Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló" |  Ennek mi értelme lenne?

|  

| 

11-04-2006, 11:41

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 
 Ránézésre megállapíthatná a játékos, hogy kell-e valamit tenni, vagy maradhat-e így az országa. A kezdőknek meg nagy segítség lenne, hogy nem kell egyből 100 adattal szembenézniük. Ezen kívül új menüben, vagy máshogy megoldva egy grafikon is hasznos lenne az ország állapotáról, mint például a drágakövek áránál van.
 Egy más dolog, ugyan nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem: valahol úgy láttam, hogy kör helyett napot ír a játék, azt jó lenne javítani, talán felfedezés.

Last edited by BerK; 11-04-2006 at 11:47..

|  

| 

11-04-2006, 11:48

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 
 A kezdőknek ez kifejezetten rossz lenne. Most se feltétlen tudja, hogy mi miért történik, ha nem olvassa el a súgót, hátmég ha csak egy ilyen kiírással találkozik.... Nem látom ennek értelmét, sőt kifejezetten rossz hatásúnak tartanám. 

|  

| 

11-04-2006, 12:20

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by BerK  Ránézésre megállapíthatná a játékos, hogy kell-e valamit tenni, vagy maradhat-e így az országa. A kezdőknek meg nagy segítség lenne, hogy nem kell egyből 100 adattal szembenézniük. Ezen kívül új menüben, vagy máshogy megoldva egy grafikon is hasznos lenne az ország állapotáról, mint például a drágakövek áránál van.
 Egy más dolog, ugyan nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem: valahol úgy láttam, hogy kör helyett napot ír a játék, azt jó lenne javítani, talán felfedezés.
 |  
Ha belépsz az oriba, már most is elsőre meg tudod állapítani, hogy milyen álapotban van, és kell-e tenned valamit. Külön probléma, hogy milyen összetevőkből számolná az állapotot, és milyen játéktachnikai hatása lenne. Mer ugye ha semmilyen, akkor végkép értelmetlenek tartom...

|  

| 

11-04-2006, 12:27

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by BerK  Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló" |  Már nem azért de ez off lesz,de aki 2hsz-el rendelkezik és az is az ö nagyszerü javaslatában van...az kicsit játszon többet és rájön,h ilyen ujítás nem kell!!!

Belépsz:föoldalrol vágod,h van-e baj vagy nincs,föld,pénz,sereget végig futod és már mindent tudsz!

|  

| 

11-04-2006, 12:58

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 egyetértek az előttem szólokkal...a végén már odáig jutnánk, hogy be sem kell lépni, hanem az orik ellesznek maguknak, csak annyi a dolgod, hogy regelsz egyet és kész   
				__________________"War. War never changes."

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
 [SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
 End of line..."
 (BattleStar Galactica)

|  

| 

11-04-2006, 13:18

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 
 Úgy látom akkor itt elég nagy az egyetértés, felejtős. 

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|