![]() |
Országod állapota: ...
Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló"
|
Quote:
|
Ránézésre megállapíthatná a játékos, hogy kell-e valamit tenni, vagy maradhat-e így az országa. A kezdőknek meg nagy segítség lenne, hogy nem kell egyből 100 adattal szembenézniük. Ezen kívül új menüben, vagy máshogy megoldva egy grafikon is hasznos lenne az ország állapotáról, mint például a drágakövek áránál van.
Egy más dolog, ugyan nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem: valahol úgy láttam, hogy kör helyett napot ír a játék, azt jó lenne javítani, talán felfedezés. |
A kezdőknek ez kifejezetten rossz lenne. Most se feltétlen tudja, hogy mi miért történik, ha nem olvassa el a súgót, hátmég ha csak egy ilyen kiírással találkozik.... Nem látom ennek értelmét, sőt kifejezetten rossz hatásúnak tartanám.
|
Quote:
Ha belépsz az oriba, már most is elsőre meg tudod állapítani, hogy milyen álapotban van, és kell-e tenned valamit. Külön probléma, hogy milyen összetevőkből számolná az állapotot, és milyen játéktachnikai hatása lenne. Mer ugye ha semmilyen, akkor végkép értelmetlenek tartom... |
Quote:
Belépsz:föoldalrol vágod,h van-e baj vagy nincs,föld,pénz,sereget végig futod és már mindent tudsz! |
egyetértek az előttem szólokkal...a végén már odáig jutnánk, hogy be sem kell lépni, hanem az orik ellesznek maguknak, csak annyi a dolgod, hogy regelsz egyet és kész :p
|
Úgy látom akkor itt elég nagy az egyetértés, felejtős.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:54. |