Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Országod állapota: ... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=999)

BerK 11-04-2006 10:38

Országod állapota: ...

Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló"

Ati 11-04-2006 10:39

Quote:

Originally Posted by BerK (Post 40709)
Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat, de lehetne egy olyan dolgot berakni az ország adatai fölé, hogy "Országod állapota". Ezt az egészet az adatokból számolná, például, ha minden jól megy, az emberek és a hadsereg morálja 100%-on van, egy ártó varázslat sincs, se más, akkor például: "Országod állapota: Fejlődő", vagy ha minden érték lefele mutat, akkor "Orszáog állapota: Hanyatló"

Ennek mi értelme lenne?

BerK 11-04-2006 10:41

Ránézésre megállapíthatná a játékos, hogy kell-e valamit tenni, vagy maradhat-e így az országa. A kezdőknek meg nagy segítség lenne, hogy nem kell egyből 100 adattal szembenézniük. Ezen kívül új menüben, vagy máshogy megoldva egy grafikon is hasznos lenne az ország állapotáról, mint például a drágakövek áránál van.

Egy más dolog, ugyan nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem: valahol úgy láttam, hogy kör helyett napot ír a játék, azt jó lenne javítani, talán felfedezés.

Ati 11-04-2006 10:48

A kezdőknek ez kifejezetten rossz lenne. Most se feltétlen tudja, hogy mi miért történik, ha nem olvassa el a súgót, hátmég ha csak egy ilyen kiírással találkozik.... Nem látom ennek értelmét, sőt kifejezetten rossz hatásúnak tartanám.

Synkel 11-04-2006 11:20

Quote:

Originally Posted by BerK (Post 40711)
Ránézésre megállapíthatná a játékos, hogy kell-e valamit tenni, vagy maradhat-e így az országa. A kezdőknek meg nagy segítség lenne, hogy nem kell egyből 100 adattal szembenézniük. Ezen kívül új menüben, vagy máshogy megoldva egy grafikon is hasznos lenne az ország állapotáról, mint például a drágakövek áránál van.

Egy más dolog, ugyan nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem: valahol úgy láttam, hogy kör helyett napot ír a játék, azt jó lenne javítani, talán felfedezés.

Ha belépsz az oriba, már most is elsőre meg tudod állapítani, hogy milyen álapotban van, és kell-e tenned valamit. Külön probléma, hogy milyen összetevőkből számolná az állapotot, és milyen játéktachnikai hatása lenne. Mer ugye ha semmilyen, akkor végkép értelmetlenek tartom...

Cyby_ 11-04-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by BerK (Post 40709)

Már nem azért de ez off lesz,de aki 2hsz-el rendelkezik és az is az ö nagyszerü javaslatában van...az kicsit játszon többet és rájön,h ilyen ujítás nem kell!!!

Belépsz:föoldalrol vágod,h van-e baj vagy nincs,föld,pénz,sereget végig futod és már mindent tudsz!

Phoenix 11-04-2006 11:58

egyetértek az előttem szólokkal...a végén már odáig jutnánk, hogy be sem kell lépni, hanem az orik ellesznek maguknak, csak annyi a dolgod, hogy regelsz egyet és kész :p

Ati 11-04-2006 12:18

Úgy látom akkor itt elég nagy az egyetértés, felejtős.

All times are GMT +1. The time now is 14:54.