| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |  

| 

11-29-2009, 15:05

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Egy kérdés: 
A részklános támadásnál nem működne akkor az, hogy a támadó eltávolodik pontban/körben, ugye? Mert végülis részklános klánlista, mint olyan nem létezne... 
Tehát ha látja a 3 törpe, hogy közeledik 1 körre a 3 ork, akkor ők meg szépen mehetnének keresztbe?  
Így már nem is olyan hülyeség, tetszene...

De akkor meg a támadó részklánra szépen ki lehetne rakni pár visszatámadó részklánt, elveszne az a taktikai elem, hogy eltávolodok a célponttól

Miért lenne jó, hogy a támadó részklán ott állna "üresen" és támadhatóan? 
Ha ez így lenne, akkor most már ezt nem értem...  |  

| 

11-29-2009, 15:10

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by monro  Ha egyéniben nincs gond a termelővel mert meg tudod tudjátok védeni 40-50%-al erősebb támadás ellen is akkor miért félted őket 40-50%-al gyengébb támadás ellen részklánnal?? |  Ez olyan mintha attól kellene tartanod, hogy az élőhalottak ellepik az 1A-t és szétütik a termelőket! Próbáltatok már élőhalottal klántámadni? Hát én kipróbáltam... sajnos nem volt olyan üres klán sosem akit sikerült volna beverni    
Tényleg nagyon kérek mindenkit számolja ki a saját termelő országát, hogy mégis mekkora barakkupac tudja beverni most jelen állapotban! Ha ez a szám 85% alatti ork támadó esetén akkor meg leszek lepve... 

Mégegyszer utoljára megpróbálom megértetni, hogy nem a termelő országok a fő célpontjai ennek a támadási formának, sőt sztem igazából ők nyerhetnek vele a legtöbbet ha jó klánban vannak. |  

| 

11-29-2009, 15:13

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Egy kérdés: 
A részklános támadásnál nem működne akkor az, hogy a támadó eltávolodik pontban/körben, ugye? Mert végülis részklános klánlista, mint olyan nem létezne... 
Tehát ha látja a 3 törpe, hogy közeledik 1 körre a 3 ork, akkor ők meg szépen mehetnének keresztbe?  
Így már nem is olyan hülyeség, tetszene...

De akkor meg a támadó részklánra szépen ki lehetne rakni pár visszatámadó részklánt, elveszne az a taktikai elem, hogy eltávolodok a célponttól

Miért lenne jó, hogy a támadó részklán ott állna "üresen" és támadhatóan? 
Ha ez így lenne, akkor most már ezt nem értem...  |  Ha jól értettem, akkor részklán pontlista mint olyan tényleg nem létezne, hanem az országok aktuális pontszáma adná a 2klán távolságát, ami,ha kevesebb mint 4k akkor 2kör (vmit ábrázolt is monro erről feljebb)

És ha ez így van, akkor úgy müködne mint egyéniben, csak itt minimum 3országgal kell laviroznod a pontlistán 
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

Last edited by Kutyuleee; 11-29-2009 at 15:16..
 |  

| The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: |  |  |  

| 

11-29-2009, 15:18

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Egy távol hogy nézne ki? 
A klános távolnál:

*Pool, az Anyja és az Anyósa serege serege tart monro, wand és Északföld országa felé blablabla?    
Vagy lenne még egy része?

jah, még egy kérdés 
akkor nem kellene várni a körre, ha 3 ori pontban kitesz másik 3 ori kör közben is fokozással/bontással, akkor már go, ha kör előtt pl 20k pont is volt a kül? |  

| 

11-29-2009, 15:20

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Egy kérdés:
 |  Nem tud eltávolodni csak úgy ahogy egyéniben. Eltávolodsz és a másik utánnad megy ha látja.

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Tehát ha látja a 3 törpe, hogy közeledik 1 körre a 3 ork, akkor ők meg szépen mehetnének keresztbe? Így már nem is olyan hülyeség, tetszene...
 |  Így van. Mehetne keresztbe. Remélem ebből érzed, hogy annyira nem könnyű dolog elhatározni, hogy betámadok bárkit mindenféle terv nélük, mert rendesen ráfizethetek.

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  De akkor meg a támadó részklánra szépen ki lehetne rakni pár visszatámadó részklánt, elveszne az a taktikai elem, hogy eltávolodok a célponttól |  A pár visszatámadó részklán maximum 2 lehet. Esetleg 1 részklán mehet több sereggel HA engedjük a részklántámadásnál a több sereget. Erre vonatkozólag nem rágtam még át a dolgot de örülök neki, hogy eszembe jutatta a gondolatot valaki    
	Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Miért lenne jó, hogy a támadó részklán ott állna "üresen" és támadhatóan? 
Ha ez így lenne, akkor most már ezt nem értem...  |  Hát miért jó? Talán mert bízik benne, hogy beüt és nem kísérik vissza vagy ha igen akkor kis sereggel amit koptatással pld megfog, vagy azért mert feláldozza magát , hogy beüssék és cserébe az ő termelőjük üthet  földet a kitámadott oriktól ő meg orkként visszaüti egyéniben késöbb amit veszít... Hirtelen ez jutott eszembe.

|  

| 

11-29-2009, 15:20

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by monro  Látod ebben a 2 mondatban van egy tévedés és egy ellentmondás.
 A tévedés:
 Nekem miért jelenti azt, hogy a gyengébbeket akarom ütni?? Nem értem a logikát a következtetésben.
 Azt akarom elérni akik azért gyengék, mert el tudnak bújni a pontlistában és vagy nincs elég barakjuk vagy üresek mert éheznek folyton!
 Ez korántsem az, hogy kiveszem a termelőket!!!

Az ellentmondás:
 Ha egyéniben nincs gond a termelővel mert meg tudod tudjátok védeni 40-50%-al erősebb támadás ellen is akkor miért félted őket 40-50%-al gyengébb támadás ellen részklánnal??
 |  
Én egy egyfős elf klánban vagyok, szóval nem védek meg semmit. tényleg csak ötletelek azzal kapcsolatban amiket kilátok a javaslatból.

Amúgy meg ha mindig azzal jössz, hogy 85-90%-os Orkokkal kéne részklántámadni, akkor meg az a kérdés jut eszembe, hogy nem éri meg bevezetni, ha nem lehet használni szinte semmire. |  

| 

11-29-2009, 15:25

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Egy távol hogy nézne ki? 
A klános távolnál:

*Pool, az Anyja és az Anyósa serege serege tart monro, wand és Északföld országa felé blablabla?    

jah, még egy kérdés 
akkor nem kellene várni a körre, ha 3 ori pontban kitesz másik 3 ori kör közben is fokozással/bontással, akkor már go, ha kör előtt pl 20k pont is volt a kül? |  Igen kör közben is mehetsz akár egyéniben amint 2 körre bontottál rögvest mehetsz. A távolbalátást pedig érdemes lenne megvitatni, mert abban teljesen alávetem magam a többség akaratának. Az én verzióm ugysem tetszene legfeljebb 2-3 embernek   |  

| 

11-29-2009, 15:28

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Egy távol hogy nézne ki? 
A klános távolnál:

jah, még egy kérdés 
akkor nem kellene várni a körre, ha 3 ori pontban kitesz másik 3 ori kör közben is fokozással/bontással, akkor már go, ha kör előtt pl 20k pont is volt a kül? |  Vmi ilyesmi,ha jól értem. de a védőnek nem kötelező azzal a 3+x országgal visszatámadni amit támad az ellen. a klánon belül úgy rakhat össze egy ellentámadó részklánt,ahogy akar. és így nem olyan könnyü eltávolodni a pontlistában, mert akár az egyik törpét kicserélheted egy másik kisebb országra. vagy hogy a másik oldalt nézzük, ha az orkokat támadják a gyenge védelme miatt, simán lehet a szembe részklánban egy törpe is.
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

11-29-2009, 15:28

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by siQ  Amúgy meg ha mindig azzal jössz, hogy 85-90%-os Orkokkal kéne részklántámadni, akkor meg az a kérdés jut eszembe, hogy nem éri meg bevezetni, ha nem lehet használni szinte semmire. |  Ha egy ország fel van töltve és normálisan van felépítve akkor ennyi. Ha üres vagy 20% barakkal rohangál akkor jóval kisebb barakkupac is elég. Arról nem is beszélve ha ki akarom csalni és közben a termelőországaim a kitámadott országot fogják pld leütni. Rengeteg lehetőséged van. Aggódni nincs okod ha nem vagy szarul felépítve és nem akarsz feltétlen visszaütni védés után. |  

| The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post: |  |  |  

| 

11-29-2009, 15:30

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kutyuleee  Vmi ilyesmi,ha jól értem. de a védőnek nem kötelező azzal a 3+x országgal visszatámadni amit támad az ellen. a klánon belül úgy rakhat össze egy ellentámadó részklánt,ahogy akar. és így nem olyan könnyü eltávolodni a pontlistában, mert akár az egyik törpét kicserélheted egy másik kisebb országra. vagy hogy a másik oldalt nézzük, ha az orkokat támadják a gyenge védelme miatt, simán lehet a szembe részklánban egy törpe is. |  Ugy látom Kuty már érti a szisztémát    Pontosan így van. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|