| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |  

| 

03-02-2008, 11:04

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 
				 Olcsóbb Vista 
 http://www.channelregister.co.uk/200...sta_price_cut/
Itthon is engedhetnének belőle legalább egy ilyen 20ezer forint környékét.    Akkor már legalább megközelítené az XP árát, ami már alternatívát jelenthet. |  

| 

03-02-2008, 11:06

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 89%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati   |  Rá ér:-) 
Majd ha lesz belőle sp2-es majd akkor kell:-) |  

| 

03-02-2008, 11:07

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Rebellis  Rá ér:-)Majd ha lesz belőle sp2-es majd akkor kell:-)
 |  Xp-ből sincs még meg az SP3, pedig már előre horror-történeteket hallani róla.   |  

| 

03-02-2008, 11:17

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Xp-ből sincs még meg az SP3, pedig már előre horror-történeteket hallani róla.   |  Én még nem hallottam:-) |  

| 

03-02-2008, 11:29

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Pár helyen letölthető az XP SP3 de jelenleg várok addig, amíg több ember nem próbálja ki  A vista meg tényleg akkor lenne alternatíva, hogyha menne rendesen. Mint amit leírtam a notebook topicba. Haverom vett egy HP notit, azon csillivilli Vista, de nem igazán bírta el, pedig még az aero a fasorban sincs. De a HP meg csak Vista driverek ad hozzá...nehogy a micro$oft megorroljon, hogy nem fogy a vista...pfff...miért monnyák, hogy "Vista-képes", ha nem is az???

__________________"War. War never changes."

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
 [SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
 End of line..."
 (BattleStar Galactica)
 |  

| 

03-02-2008, 11:32

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Phoenix  Pár helyen letölthető az XP SP3 de jelenleg várok addig, amíg több ember nem próbálja ki  A vista meg tényleg akkor lenne alternatíva, hogyha menne rendesen. Mint amit leírtam a notebook topicba. Haverom vett egy HP notit, azon csillivilli Vista, de nem igazán bírta el, pedig még az aero a fasorban sincs. De a HP meg csak Vista driverek ad hozzá...nehogy a micro$oft megorroljon, hogy nem fogy a vista...pfff...miért monnyák, hogy "Vista-képes", ha nem is az???
 |  SP3-mal én is várok még, amíg mindent le nem mentettem...    De egyelőre hivatalosan nem is érhető el, mint frissítés. CD-n már kapni? Azt mintha már lehetne...

A Vistával több gond is van. Az ára az egyik, a másik, pedig hog ytapasztalatok alapján (nem az enyim) azt modnják, hogy lassabb, mint az XP egy ugyanolyan gépen (pl ugyanazon). Ez elég nagy hátrány.   |  

| 

03-02-2008, 11:32

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Phoenix  Pár helyen letölthető az XP SP3 de jelenleg várok addig, amíg több ember nem próbálja ki  A vista meg tényleg akkor lenne alternatíva, hogyha menne rendesen. Mint amit leírtam a notebook topicba. Haverom vett egy HP notit, azon csillivilli Vista, de nem igazán bírta el, pedig még az aero a fasorban sincs. De a HP meg csak Vista driverek ad hozzá...nehogy a micro$oft megorroljon, hogy nem fogy a vista...pfff...miért monnyák, hogy "Vista-képes", ha nem is az???
 |  Mint cipő vásárlásnál:-) 
Ha nem hordod tökéletes:-) 
Nem ázik be meg miegymás:-) |  

| 

03-02-2008, 11:35

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Asszem a winportal.net -en lehet letölteni, de ez jelenleg olyan, mint valami betaQuote: 

| 
					Originally Posted by Ati  SP3-mal én is várok még, amíg mindent le nem mentettem...    De egyelőre hivatalosan nem is érhető el, mint frissítés. CD-n már kapni? Azt mintha már lehetne...

A Vistával több gond is van. Az ára az egyik, a másik, pedig hog ytapasztalatok alapján (nem az enyim) azt modnják, hogy lassabb, mint az XP egy ugyanolyan gépen (pl ugyanazon). Ez elég nagy hátrány.   |   Ugyanazon a gépen a Vista amíg betöltött kb 2-3perc volt, Xp alatt meg max 20mp

Akkor a micro$oft legközelebb adjon hozzá egy aranykalitkát is, nehogy használni merje az emberQuote: 

| 
					Originally Posted by Rebellis  Mint cipő vásárlásnál:-)Ha nem hordod tökéletes:-)
 Nem ázik be meg miegymás:-)
 |  
				__________________"War. War never changes."

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
 [SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
 End of line..."
 (BattleStar Galactica)
 |  

| 

03-02-2008, 11:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Phoenix  Ugyanazon a gépen a Vista amíg betöltött kb 2-3perc volt, Xp alatt meg max 20mp  |  Ez nem egy jó arány.   |  

| 

03-02-2008, 11:41

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Én próba ként fel tettem nem használatos tartalékra..Alapból az egész nem tetszett...
 De..
 Érdekes módon tőlem öregebb feleségem aki alapból tipikusan csak felhasználó, neki igen...
 Ez a hozzá való office-ra is állt..
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|