![]() |
Olcsóbb Vista
http://www.channelregister.co.uk/200...sta_price_cut/
Itthon is engedhetnének belőle legalább egy ilyen 20ezer forint környékét. :D Akkor már legalább megközelítené az XP árát, ami már alternatívát jelenthet. |
Quote:
Majd ha lesz belőle sp2-es majd akkor kell:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Pár helyen letölthető az XP SP3 de jelenleg várok addig, amíg több ember nem próbálja ki :)
A vista meg tényleg akkor lenne alternatíva, hogyha menne rendesen. Mint amit leírtam a notebook topicba. Haverom vett egy HP notit, azon csillivilli Vista, de nem igazán bírta el, pedig még az aero a fasorban sincs. De a HP meg csak Vista driverek ad hozzá...nehogy a micro$oft megorroljon, hogy nem fogy a vista...pfff...miért monnyák, hogy "Vista-képes", ha nem is az??? |
Quote:
A Vistával több gond is van. Az ára az egyik, a másik, pedig hog ytapasztalatok alapján (nem az enyim) azt modnják, hogy lassabb, mint az XP egy ugyanolyan gépen (pl ugyanazon). Ez elég nagy hátrány. :( |
Quote:
Ha nem hordod tökéletes:-) Nem ázik be meg miegymás:-) |
Quote:
Ugyanazon a gépen a Vista amíg betöltött kb 2-3perc volt, Xp alatt meg max 20mp :) Quote:
|
Quote:
|
Én próba ként fel tettem nem használatos tartalékra..
Alapból az egész nem tetszett... De.. Érdekes módon tőlem öregebb feleségem aki alapból tipikusan csak felhasználó, neki igen... Ez a hozzá való office-ra is állt.. |
All times are GMT +1. The time now is 16:55. |