|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-02-2007, 17:04
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.
|
Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy.
Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.
De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.
|

12-02-2007, 17:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
ati most őszintén  ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...
|

12-02-2007, 17:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
milyen 1-2 ori??? lelehet őket szedni onnan simán.... cska utánuk kell fedezni és máris nincs csillagos ég ha harc van.
|
Fedezni. Még véletlenül sem harccal feljutni, hanem tamagocsi-mód felfedezni odáig.
Egész pontosan miért játszol? Miért baj, ha harcolni is kell néha egy háborús stratégiai játékban, és nem csak felfedezgetni+termelni békésen?
Biztos, hogy jó játékban vagy? 
|

12-02-2007, 17:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy.
Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.
De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.
|
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz
|

12-02-2007, 17:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
nemkell megvédeni? mégis letudták szedni 5u ba meg 4n be is az 1. orit aki olyan nagyvolt.... szóval nincs ittseemi olyasmi amit nemlehetne megoldani
|
Szuper, akkor gondolom nem lesz probléma, ha ezentúl a 3i-ben is meg kell védened magad, esetleg fel kell lépned a 2b-be JÁTSZANI is végre. 
|

12-02-2007, 17:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
ati most őszintén  ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...
|
A Hódító nem a gyors csoport körül forog. A gyors csoport mindig is kislétszámú volt az 5. szint kivételével. Ezzel azt hiszem, hogy mindenki tisztában van, és ennek megfelelően rendezkedik be.
|

12-02-2007, 17:07
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
|
egyetlen dolog fog ezáltal változni gyors csopiba! Még pedig az hogy akik fent vannak a topba nem fogják hagyni magukat leverni mint vak a poharat és nem lesz Istentelen pofátlan földleadás ....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-02-2007, 17:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz
|
Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.
Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?
Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre? 
|

12-02-2007, 17:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szuper, akkor gondolom nem lesz probléma, ha ezentúl a 3i-ben is meg kell védened magad, esetleg fel kell lépned a 2b-be JÁTSZANI is végre. 
|
eddig is felléptem és mostis felfogok mivel mondtam neked 2b be is ottvagyok 1. helyen szóval lépni is fogok amint tudok 1/a ból is lépni...csak akkor van a gond ha majd beragadsz 2b be vagy 1/a ba és 3. szintessel nemtudsz lépni és majd a szabi miatt a minimum alá csökkensz . soha az életbe nemmész vissza és olyankor mind1 ha törlöd az orit
|

12-02-2007, 17:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
eddig is felléptem és mostis felfogok mivel mondtam neked 2b be is ottvagyok 1. helyen szóval lépni is fogok amint tudok 1/a ból is lépni...csak akkor van a gond ha majd beragadsz 2b be vagy 1/a ba és 3. szintessel nemtudsz lépni és majd a szabi miatt a minimum alá csökkensz . soha az életbe nemmész vissza és olyankor mind1 ha törlöd az orit
|
Valahogy eddig is felmentél.
Ha gondot fog okozni az újbóli fellépés, akkor most lépj szintet. Nem véletlenül ment a figfyelmeztetés erre a változásra. Mindenkinek van ideje szintet lépni. Nem mondhatja senki, hogy nem lett előre szólva.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|