|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

10-11-2006, 19:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ország törlése nehezítés
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.
Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.
A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
|

10-11-2006, 20:01
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.
Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.
A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
|
Ha megadod az adataidat másnak.................
Pin kódot se szokás a bankkártya hátára írni, ha mégis, akkor ez az ígyjárás tipikus esete. Ha valaki az alap biztonsági intézkedésekre fittyet hány, akkor sajnos bármilyen bonyolítás vagy nehezítés felesleges. Nem nehezíteni kell a törlést, hanem azt betartani, hogy nem adod meg a belépőadataidat senkinek.
|

12-21-2006, 16:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Neked igazad van. Most erre mit lehet mondani??
|

12-21-2006, 17:27
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.
mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.
|

01-26-2007, 20:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.
mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.
|
Ilyen biztonsági lehetőségek vannak a Hódítóban.
|

10-11-2006, 20:01
|
 |
Member
|
|
|
|
egész jó ötlet, csak kell hozzá egy feltétel: ne ugyanaz legyen a mail passorwdje mint az oridé
aki meg a mail miatt nem tud törölni az úgyis egy hónapig vár a címváltásra ez nem jelent neki plusz időt...
tudom Ati ne adjuk meg, még annak se akiben bízunk, de néha kell az a kis segítség a piacolásban... (tanulság: minden kitett tag után teljes jelszóváltás a szöviben és a klánban ha megadod a belépődet neki...  )
|

10-11-2006, 20:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
sztem jó ötlet  és nehezíti a hackerek dógát 
|

10-11-2006, 20:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
sztem jó ötlet  és nehezíti a hackerek dógát 
|
Kár, hogy mellékhatásként a normál játékosokét is.
|

10-11-2006, 20:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kár, hogy mellékhatásként a normál játékosokét is.
|
Akkor ennyi erővel az első azonosítás is marha nagy nehezítés 
|

10-11-2006, 20:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
és amúgy hallottam én már olyanról is hogy nem kellett kiadni a jelszót meg a felhasználóit mert csak úgy feltörték az orit! Jó persze törölni nem törölték de ha már ott voltak megtehették volna .... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|