|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

10-08-2006, 00:09
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Hadi sarc
Üdv.
Kerestem, de nem találtam hasonló témát, tehát:
Be kéne vezetni egyfajta küldhető hadisarcot, naggyából úgy mint a karavánt. Vannak olyan varis orik, akik katonai segítséggel nem tudnak fosztogatni, viszont varijaikkal rá tudnák kényszeríteni a cél országot a behódolásra.
Az persze nem azt jelenti, hogy csak varik örülnének ennek. Egy hadis ori is kérhet hadisarcot a további mészárlások felfüggesztésében.
Várom a hozzászólásokat.
|

10-08-2006, 04:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

10-08-2006, 08:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Most nem olvasok utána, de ez a jksz miatt lett elvetve asszem. Regelek egy orit 200 hekire, és amint kijövök védelem alól megsarcolom az 1k hekin termelőket, akik megrettennek, és töltik belémfele a pénzt  Nem biztos, hogy sok kezdő túlélné az 5-dik szintet 
|

10-08-2006, 11:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Ezt ki lehetne védeni. Mondjuk azzal, hogy csak egy bizonyos terület felett legyen ez az opció elérhető, vagy csak ha benne vagy az első X%-ban.
Vagy talán ami a leg ész-szerűbb, hogy csak bizonyos távolságon belülre lehessen sarcot küldeni. Pl.: 2-3 kör, vagy 3-4 kör távolságig. Így a 200 hekin élőket nem zavarnák az 1k hekisek.
|

10-08-2006, 11:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Siriann
Ezt ki lehetne védeni. Mondjuk azzal, hogy csak egy bizonyos terület felett legyen ez az opció elérhető, vagy csak ha benne vagy az első X%-ban.
Vagy talán ami a leg ész-szerűbb, hogy csak bizonyos távolságon belülre lehessen sarcot küldeni. Pl.: 2-3 kör, vagy 3-4 kör távolságig. Így a 200 hekin élőket nem zavarnák az 1k hekisek.
|
Szerintem, ez akkor is zsarolás...

10-08-2006, 11:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Szerintem, ez akkor is zsarolás...
|
Ezzel az erővel akkor a háborút is tiltsuk be, mert akkor az sem fer...
|

10-08-2006, 12:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezzel az erővel akkor a háborút is tiltsuk be, mert akkor az sem fer...
|
Hozzá a lopást és az ártózást is, nameg a piacon csak szabott árak legyenek 
Mégis, hogy gondoltad?
Pl az 5-ös szinten akinek van 500 hekije az sarcolhat? A 499 hekis pedig legyen kussban?
Erre tudod mit csinálnék?
Alapitanék egy szövit, egyik ori beáll 501 hekire a másik 3 pedig az áldozat mellé, mondjuk 300 hekinél. majd irnák neki fizess vagy szétszedlek.
Szerencsétlen azt se tudná ki fog menni rá mert a fenti sarcoló oriig talán el se lát és teljessen ki lenne szolgáltatva a lenti tagoknak.
Nem tudom, hogy Te kezdőként örülnél-e ilyen játékos társaknak 
|

10-08-2006, 12:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Hozzá a lopást és az ártózást is, nameg a piacon csak szabott árak legyenek 
Mégis, hogy gondoltad?
Pl az 5-ös szinten akinek van 500 hekije az sarcolhat? A 499 hekis pedig legyen kussban?
Erre tudod mit csinálnék?
Alapitanék egy szövit, egyik ori beáll 501 hekire a másik 3 pedig az áldozat mellé, mondjuk 300 hekinél. majd irnák neki fizess vagy szétszedlek.
Szerencsétlen azt se tudná ki fog menni rá mert a fenti sarcoló oriig talán el se lát és teljessen ki lenne szolgáltatva a lenti tagoknak.
Nem tudom, hogy Te kezdőként örülnél-e ilyen játékos társaknak 
|
Akkor marad a távolság korlát. Akkor csak a közeli orik sarcolhatnak. Így egy feljebb járó nem fog egy kezdőt sarcoltatni, mint ahogy most sem támadnak 53647 körrel lejjebb lévő orikat.
VAGY
A sarcért katonákat kell küldeni, akik "elhozzák", így számolni kell az útközbeni halálozással. Akkor szintén nem sarcoltatnának 53647 körrel lejjebb.
A sarcoltatott "kijelöl" egy bizonyos összeget/mennyiséget, meg a sarcoltatóját. A sarcoltató pedig katonákat küld érte, melynek száma a sarc mennyiségének függvényében változik. Így korrekt lenne.
|

10-08-2006, 12:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Asszem félreértetted 
Nem zavarják az 1k hekisek a 200 hekiseket, hanem támogatják. Ami pillanatnyilag tiltott, eztán tök legálisan megoldható lenne. Mer ugye szabály azt nem tiltja, hogy én csak nálam nagyobbaktól félhetek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|