|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-11-2006, 21:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
katonai morál
Kérdés
Ha szövetségesednek segítesz saját seregeddel - támadásban vagy védekezésben - a csata kimenetele/eredménye befolyásolja-e a te katonai morálodat?
|

08-11-2006, 21:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem. ha jol tom.  )
|

08-11-2006, 21:44
|
Guest
|
|
|
|
Idezet a sugobol:
" Az egyik legfontosabb tényezõ, ami befolyásolja a katonai morált az a hadviselés. Ha támadsz vagy meg kell Magadat védened"
nem azt irja hogyha te vagy a szovid tamad, ved.
tehat csak a sajat .
|

08-11-2006, 22:02
|
Junior Member
|
|
|
|
katonai morál
Na akkor csak azt mondjátok meg, hogy mi a túró emeli azt a fránya katmorált? Az utolsó 7-8 egyéni - nem szövetséges - csatát bravúrosan megnyertem, mindegyiknél fölfele támadtam, van kocsmám bőven, az általános közérzet 95% körül mozog, a katmorál pedig csak csökken, csak csökken. Már rég a középérték alatt van!! 
|

08-11-2006, 23:10
|
Guest
|
|
|
|
túl gyorsan megemelkedett sztem, olyan mint a nemfizetek zsoldnál hogy gyorsan lemegy maj felmegy aztán megin lemegy.Sztem ez lehet 
|

08-12-2006, 14:35
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by törppapa
a katmorál pedig csak csökken, csak csökken. Már rég a középérték alatt van!! 
|
es majd szepen elindul magatol folfele. Egyebkent az se mind1 hogy az utolso 7-8 bravuros csatadat mikor nyerted meg. ha egy honapja akkor az mar nem szamit... 
|

08-14-2006, 09:38
|
Junior Member
|
|
|
|
attól függ hogy milyen rendszerességgel támadsz és mikor támadtál utoljára 
|

08-14-2006, 17:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Egyebkent az se mind1 hogy az utolso 7-8 bravuros csatadat mikor nyerted meg. ha egy honapja akkor az mar nem szamit...  [/quote]
Nos, kedves Mike!
Az a bevett jó szokásom, hogy naponta kitámadok, és mivel óvatosabb vagyok az éves átlagnál, alaposan kiszámítom a dolgokat; ezért van az, hogy az utóbbi időben nyertem (az utolsót épp ma de.)  . Ilyen körülmények között, tényleg nem értem az egészet.
Egyébként lassan úgy vagyok vele, mint a székely bácsi Yasser Arafat-tal: kezdem megszokni 
|

08-14-2006, 19:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by törppapa
Na akkor csak azt mondjátok meg, hogy mi a túró emeli azt a fránya katmorált? Az utolsó 7-8 egyéni - nem szövetséges - csatát bravúrosan megnyertem, mindegyiknél fölfele támadtam, van kocsmám bőven, az általános közérzet 95% körül mozog, a katmorál pedig csak csökken, csak csökken. Már rég a középérték alatt van!! 
|
Van elég kaja avagy zsold? A napokban én így jártam: gyanútlanul rácsaptam egy akciós tekitételre a piacon, nem maradt sok zsé az oriban. Lefeküdtem aludni, rá egy órára a helytartó kiadta az ukázt néhány ezer teki megírására, reggelre 97-ről 72-re esett a katonai morálom, mert nem tudtam fizetni a zsoldot. Azóta már be van pipálva a "minden pénzigényes feladat elhalasztása..."
|

08-14-2006, 19:48
|
Junior Member
|
|
|
|
lehet hogy szamókának igaza van az is lehet a baj hogy kicsi az adó mértéke és nincs elég pénzed  ezért körönként minuszba vagy és nem tod őket fizetni olyankor szoktak dezertálni is ha távol vannak 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|