Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   katonai morál (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=727)

törppapa 08-11-2006 21:40

katonai morál

Kérdés
Ha szövetségesednek segítesz saját seregeddel - támadásban vagy védekezésben - a csata kimenetele/eredménye befolyásolja-e a te katonai morálodat?

Mike zoostorm 08-11-2006 21:42

Nem. ha jol tom.:))

-Fegya- 08-11-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by törppapa (Post 28359)
Kérdés
Ha szövetségesednek segítesz saját seregeddel - támadásban vagy védekezésben - a csata kimenetele/eredménye befolyásolja-e a te katonai morálodat?

A szövisegítség nem változtatja a morálod.

Mike zoostorm 08-11-2006 21:44

Idezet a sugobol:
" Az egyik legfontosabb tényezõ, ami befolyásolja a katonai morált az a hadviselés. Ha támadsz vagy meg kell Magadat védened"
nem azt irja hogyha te vagy a szovid tamad, ved.
tehat csak a sajat .

törppapa 08-11-2006 22:02

katonai morál

Na akkor csak azt mondjátok meg, hogy mi a túró emeli azt a fránya katmorált? Az utolsó 7-8 egyéni - nem szövetséges - csatát bravúrosan megnyertem, mindegyiknél fölfele támadtam, van kocsmám bőven, az általános közérzet 95% körül mozog, a katmorál pedig csak csökken, csak csökken. Már rég a középérték alatt van!!:mad: :mad:

Milán™ 08-11-2006 23:10

túl gyorsan megemelkedett sztem, olyan mint a nemfizetek zsoldnál hogy gyorsan lemegy maj felmegy aztán megin lemegy.Sztem ez lehet:)

Mike zoostorm 08-12-2006 14:35

Quote:

Originally Posted by törppapa (Post 28363)
a katmorál pedig csak csökken, csak csökken. Már rég a középérték alatt van!!:mad: :mad:

es majd szepen elindul magatol folfele. Egyebkent az se mind1 hogy az utolso 7-8 bravuros csatadat mikor nyerted meg. ha egy honapja akkor az mar nem szamit...:D

Skeazer 08-14-2006 09:38

attól függ hogy milyen rendszerességgel támadsz és mikor támadtál utoljára :)

törppapa 08-14-2006 17:15

Egyebkent az se mind1 hogy az utolso 7-8 bravuros csatadat mikor nyerted meg. ha egy honapja akkor az mar nem szamit...:D[/quote]
Nos, kedves Mike!
Az a bevett jó szokásom, hogy naponta kitámadok, és mivel óvatosabb vagyok az éves átlagnál, alaposan kiszámítom a dolgokat; ezért van az, hogy az utóbbi időben nyertem (az utolsót épp ma de.):D . Ilyen körülmények között, tényleg nem értem az egészet.
Egyébként lassan úgy vagyok vele, mint a székely bácsi Yasser Arafat-tal: kezdem megszokni :)

Pepa 08-14-2006 19:31

Szia!

Az katona morál 75%-hoz közelít, kivéve az elf, mert az 85%-hoz. Tehát bármennyi sikeres támadásod volt a katonai morál egy idő után csökenni kezd, ez- tapasztalatom szerint- egy-másfél nap. Nekem vasárnap sok sikeres támadásom volt és 3-mal ment fel a kat morálom és mikor ma délután beléptem már csak egyel ment felfelé.

All times are GMT +1. The time now is 17:26.