|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-02-2006, 18:04
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
betegség
Ha elkapom a köszvényt, akkor a népességből kb. mennyi pusztul meg az első körben? Katonai egység is pusztul, vagy az nem? Ha van kórházam, akkor már rögtön a fertőzés után szed le a betegségpontokból, vagy csak 1 kör múlva?
Ja és még az, hogy ha a kórház 1%-kal több bevándorlást ad az mit jelent? Az egyébként is bejövő emberekhez hozzátesz 1%-ot, vagy a népesség 1%-ával növeli a bevándorlást?
Kicsit féregirtani akarok, méghozzá stílusosan... 
|

12-02-2006, 18:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Kb. 1,5%-kal indul. katona nem pusztul, de ha kihalnak a temlplom, kocsma, barakk ellátói, akkor a katonákból újra emberek lesznek. Hát gondolom rögtön szed le, de ez úgyis fél-max. 1kört számít, szóval szinte mindegy.
Bevándorlás passz, de erre a funkcióra nem nagyon szokták használni a kórházat. Mert ahhoz 5%(!)-ot kellene kórházzal beépíteni. (legalábbis úgy számolom)
|

12-02-2006, 18:14
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Kb. 1,5%-kal indul. katona nem pusztul, de ha kihalnak a temlplom, kocsma, barakk ellátói, akkor a katonákból újra emberek lesznek. Hát gondolom rögtön szed le, de ez úgyis fél-max. 1kört számít, szóval szinte mindegy.
Bevándorlás passz, de erre a funkcióra nem nagyon szokták használni a kórházat. Mert ahhoz 5%(!)-ot kellene kórházzal beépíteni. (legalábbis úgy számolom)
|
rövidfordulos játékokban használják 
|

12-02-2006, 18:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
rövidfordulos játékokban használják 
|
Erre rájöttem a fórum olvasgatása közben, gondolom ő nem arra akarja, ezért nem is írtam. De jogos az észrevétel.
|

12-02-2006, 18:20
|
Guest
|
|
|
|
Tehát azt mondod 10.000 emberből kb. 150 megfekszik az első körben? Azaz 10 kör alatt kb. a népesség 10% odalesz? Nem biztos h. egy kis kalandért nem éri meg  
|

12-02-2006, 18:26
|
Guest
|
|
|
|
És még akkor ha 1%-a a népességnek plusszba bejön, akkor az 100 ember körönként plusszba? Vagy nem jön be olyan sok?
|

12-03-2006, 10:31
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
hát szerintem erre te is rá fogsz jönni, hogy ha nem vagy gépnél eleget és nem akarsz kórházat építeni akkor az orid szét fog esni  és nem a legkönnyebb egy kb 400 hekis orit szinte nulláról felépíteni  tehát építs kórházat lopj embert  amúgy az első pár körben szoktak ilyen okból felhúzni kórházakat, hogy hamar megteljenek a házak ( ez neked szólt Valezius )
|

12-03-2006, 11:24
|
Member
|
|
|
|
Ebben a topicban csak az idegesít, hogy ezzel együtt 4 "Betegség" topicot számoltam össze 2 perc alatt a fórumon. Nem értem, miért kell minden kérdésnek új témát nyitni, nem lenne jobb előtte utánanézni, hogy nem volt esetleg már hasonló? 
|

12-04-2006, 05:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
amúgy az első pár körben szoktak ilyen okból felhúzni kórházakat, hogy hamar megteljenek a házak ( ez neked szólt Valezius )
|
Ja nekem is volt, meg piac is, mert miért ne?
Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. 
|

12-03-2006, 22:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Najó ezsem igaz. Én még nem tapasztaltam, de tudom hogy magas hekin az első körökben iszonyat sok ember hal meg, nem 1,5%, szal ez megint olyan, hogy vki tapasztalt vmit 200hekin és abból kalkulál, ez sajna nem mindig jó módszer, nem minden egyenesen arányos.
A múltkor Szecsa vmit próbálgatott zombiütögetésekkel anarhban, kérdezd meg őt hogy mi lett az eredmény 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|