Uj faj a hobbit. Szóval látom mire kidolgoztam volna

Átkerült. A hobbitok félemberek. Törékenységük ellenére nagy hőstettekre is képesek. Földbevájt kunyhókban laknak. A legnagyobb erényük az átváltozás és láthatatlanság. A faji varázslatuk a
Hasonulás viszont - mivel félig emberek csak - kaotikus és teljesen véletlenszerű. Mikor támadnak vagy védekeznek más faj varázslatait és tulajdonságait hasznosítják. Így védekezéskor vagy támadáskor teljesen véletlenszerű faj tulajdonságai szerint járnak sikerrel vagy buknak. 10%-ban viszont szupererősek vagy szupergyengék lesznek ez azt jelenti hogy kb minden 10-ik varázslatuk vagy bármilyen erősségű faj ellen sikerül vagy egyáltalán nem sikerül és bebuknak. Azt hogy pillanatnyilag milyen faj jellemzőit hordozzák csak a VIP tagoknak legyen elérhető. Szerintem érdekessé tenné a játékot. Technikailag viszont ....
Feltett speciális varázslati esetén sohase mutassa ki, hogy hobbit az illető faj hanem bármelyik másik faj egyike. És ez óránként változzon

Ezt azért gondoltam mert kimaradt a játékbol a szerencse és meglepetés. Ami eredetileg benne volt. Én még kaptam még kis batyut benne párszáz tekerccsel. Nagyon örvendtem neki mindig

Tekercsek mint az embernel 30% lenne, de mivel mindig más faj tulajdonságaival volnának felruházva ha fennt van a specvari, igy ha annyi tekercse van akkor akár 50%-ot is hasznosithat. Persze ha van neki annyi.