Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új faj a hobbit (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1012)

Truffie 11-06-2006 14:20

Új faj a hobbit

Uj faj a hobbit. Szóval látom mire kidolgoztam volna:) Átkerült. A hobbitok félemberek. Törékenységük ellenére nagy hőstettekre is képesek. Földbevájt kunyhókban laknak. A legnagyobb erényük az átváltozás és láthatatlanság. A faji varázslatuk a Hasonulás viszont - mivel félig emberek csak - kaotikus és teljesen véletlenszerű. Mikor támadnak vagy védekeznek más faj varázslatait és tulajdonságait hasznosítják. Így védekezéskor vagy támadáskor teljesen véletlenszerű faj tulajdonságai szerint járnak sikerrel vagy buknak. 10%-ban viszont szupererősek vagy szupergyengék lesznek ez azt jelenti hogy kb minden 10-ik varázslatuk vagy bármilyen erősségű faj ellen sikerül vagy egyáltalán nem sikerül és bebuknak. Azt hogy pillanatnyilag milyen faj jellemzőit hordozzák csak a VIP tagoknak legyen elérhető. Szerintem érdekessé tenné a játékot. Technikailag viszont ....
Feltett speciális varázslati esetén sohase mutassa ki, hogy hobbit az illető faj hanem bármelyik másik faj egyike. És ez óránként változzon:)
Ezt azért gondoltam mert kimaradt a játékbol a szerencse és meglepetés. Ami eredetileg benne volt. Én még kaptam még kis batyut benne párszáz tekerccsel. Nagyon örvendtem neki mindig:D
Tekercsek mint az embernel 30% lenne, de mivel mindig más faj tulajdonságaival volnának felruházva ha fennt van a specvari, igy ha annyi tekercse van akkor akár 50%-ot is hasznosithat. Persze ha van neki annyi.

director 11-06-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Truffie (Post 41148)
Uj faj a hobbit

igen! yeaaaaa!!! új faj a hobbit!! állat.

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:22

Quote:

Uj faj a hobbit

felölem jó:P
de az milen lessz?:)

monro 11-06-2006 14:24

Quote:

Uj faj a hobbit

Huhh ezt nem lehetett valami könnyű kidolgozni :D
Valami javaslat is van hozzá vagy érjük be a megállapítással? ;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:24

sztem legyen olyan erős mint az ork és ne lehessen tőle lopni mint az oriástól és olyan legyen a védelme mint az elfnek és terjesszenek betegséget meg az összes faji varit használhassa:PP

Cyby_ 11-06-2006 14:25

de vazze 1 hszel egyböl világmegváltó topic tetszik az ilyen!!!
akkor afajik speckok:mivel kicsit igy nehezen lhet eltalálni öket ezért +70%védelem hadiba!
Mivel gandald nagy cimbiei voltak igy a varik 60%al erösebbek és minden vari csak 1%kell
Toli:mivel kicsit igy 200%ot zsámányol és még kevésbé fárad mint a félelf
Tekik :természetesen mindenböl 66%:D:D
LÉn ennyit szeretnék csak igy elsöre:D

Dragi 11-06-2006 14:26

Kap egy gyűrűt és az lesz vele a célja hogy kiírtsa a törpéket az embereket meg a tündéket és a végén minden Happy End lesz és mindenkinek az lesz a célja hogy szétcincálja a piszi koszosz szipőjű hobbitkákat :D:D :D :D :D :D :D

Steve 11-06-2006 14:26

Szerintem meg vigyen gyűrűt a vulkánba:)

Láma 11-06-2006 14:32

Adtam neki zöldet, nehogy abbahagyja az ilyen mélyreszántó gondolatok közzétételét.

director 11-06-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 41160)
Adtam neki zöldet, nehogy abbahagyja az ilyen mélyreszántó gondolatok közzétételét.

adtam én is.. szerintem nyomjuk fel első helyre :D

most őszintén.. ez a legtökéletesebb hsz amit eddig itt láttam

All times are GMT +1. The time now is 18:16.