Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 10-14-2006, 12:32
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Piacról hazaérő áru pontos jelzése

Ha nekem lenne 10 milla lovam, akkor én bármikor géphaz mennék, hogy kitegyem, csak itt az a gáz, hogy nem tudni pontosan, mikor jön vissza...
Hajnalban lehet 2 órakor is, de 5 is, most azért óránként felkelni elég rossz, párszor már volt benne részem...
Iron ötlete jónak tűnik, de kicsit át kell dolgozni
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-14-2006, 13:02
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

De ha ez nem valósul meg, akkor azzal kellene kezdeni vmit, hogy a piacról vissztérő holmik ideje legyen kiszámítható, mert őszíntén, ebből a <3 kör, <6 kör <12 kör számomra nem derült még ki soha, hogy mikorra várható vissza. Nem lehetne olyan megjegyzés az áru után, hogy pl

Katona 500 25000 Még 16 körig a piacon????

Ennyi

Remélem, nem baj, hogy ide írtam, de a két dolognak van köze egymáshoz...
Reply With Quote
Old 10-14-2006, 13:16
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
De ha ez nem valósul meg, akkor azzal kellene kezdeni vmit, hogy a piacról vissztérő holmik ideje legyen kiszámítható, mert őszíntén, ebből a <3 kör, <6 kör <12 kör számomra nem derült még ki soha, hogy mikorra várható vissza.
Ezt viszont feltétlen támogatnám.
Reply With Quote
Old 10-14-2006, 13:22
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ezt viszont feltétlen támogatnám.

Végre valamiben egy a véleményünk
Reply With Quote
Old 10-14-2006, 14:54
Grabi Grabi is offline
Member

ezt kiküszöbölendő fel kéne írni mikor raktad ki a cuccot és egy körös szórással meg tudod mondani mikor jön vissza. én ezt nem tartom feltétlen szükségesnek
Reply With Quote
Old 10-14-2006, 15:38
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
ezt kiküszöbölendő fel kéne írni mikor raktad ki a cuccot és egy körös szórással meg tudod mondani mikor jön vissza. én ezt nem tartom feltétlen szükségesnek

Pedig ez szerintem is igen jó lenne. Az egy körös szórás azért elég idegesítő szok lenni, ha felkelsz hajnali 4-kor, mert jön vissza 5 milla fád a piacról, és az nem jön csak 5-kor...
Reply With Quote
Old 10-14-2006, 19:48
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post

ebből a hozzászólásból is látszik, hogy nem piacolsz sokat...
Ezt súgóból szedtem ki neked:

A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésõbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru. A megjelenést követõ 24 órán át nem eladott áruk visszakerülnek az eladójukhoz

No, akkor ird egy papírra és kb 2-2.5 óra eltéréssel akár be is tudod lőni, mikor jön vissza...
Remélem, érthető mit akartam mondani, aki piacozik az érti, ha Te esetleg nem, akkor gondold át mégegyszer a leírtakat...
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 17:15
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Végigolvasva a témát, bennem az a kérdés merült fel, hogy ennek mi köze az 1/A-hoz???

Nem hiszem, hogy bármi olyan változtatás kéne piacozás terén, ami csak az 1/A-t érinti.
Amiről most van szó az nem a címadó javaslat,csak időközben elkalandoztunk
Mindenesetre akárki akárhogy bizonygatja, hogy ő biza simán tudja mikor jön vissza a cucca annak feltűnési viszketeksége van, jobb esetben egyszerűen mazohista.

Ha egyszer valaki észérvekkel megmagyarázza nekem azt, hogy miért jobb a "<3 óra" kiírás annál, hogy "3 kör mulva jön vissza" annak minden alkalommal amikor ide fellépek a fórumra küldök egy "jópontot". Persze csak akkor ha beláttatja velem,hogy ennek bizony stratégiai vagy játéktechnikai értelme van!

Végezetül csak annyit, hogy nem ismerek egyetlen Hódítóst sem akinek ne lett volna még (felesleges) gond, hogy 10-kor vagy 11-kor esetleg 12-kor ér vissza a cucca a piacról. A jobbak ugyis megoldják ez tény,de kérdem én mi értelme van ideszögezni az embereket még ezzel is amikor tök ecceűen meg lehetne oldani ezt a problémát?
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 19:12
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Amiről most van szó az nem a címadó javaslat,csak időközben elkalandoztunk
Mindenesetre akárki akárhogy bizonygatja, hogy ő biza simán tudja mikor jön vissza a cucca annak feltűnési viszketeksége van, jobb esetben egyszerűen mazohista.

Ha egyszer valaki észérvekkel megmagyarázza nekem azt, hogy miért jobb a "<3 óra" kiírás annál, hogy "3 kör mulva jön vissza" annak minden alkalommal amikor ide fellépek a fórumra küldök egy "jópontot". Persze csak akkor ha beláttatja velem,hogy ennek bizony stratégiai vagy játéktechnikai értelme van!

Végezetül csak annyit, hogy nem ismerek egyetlen Hódítóst sem akinek ne lett volna még (felesleges) gond, hogy 10-kor vagy 11-kor esetleg 12-kor ér vissza a cucca a piacról. A jobbak ugyis megoldják ez tény,de kérdem én mi értelme van ideszögezni az embereket még ezzel is amikor tök ecceűen meg lehetne oldani ezt a problémát?

Ezzel végülis azt akarod mondani, amit én felvetettem
De tényleg, sztem is jobb lenne egy fix idő, mert ha van <12, <6, <3, akkor legyen minden körben jelezve <11, <10 stb....
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules