![]() |
Piacról hazaérő áru pontos jelzése
Ha nekem lenne 10 milla lovam, akkor én bármikor géphaz mennék, hogy kitegyem, csak itt az a gáz, hogy nem tudni pontosan, mikor jön vissza...
Hajnalban lehet 2 órakor is, de 5 is, most azért óránként felkelni elég rossz, párszor már volt benne részem... Iron ötlete jónak tűnik, de kicsit át kell dolgozni :) |
De ha ez nem valósul meg, akkor azzal kellene kezdeni vmit, hogy a piacról vissztérő holmik ideje legyen kiszámítható, mert őszíntén, ebből a <3 kör, <6 kör <12 kör számomra nem derült még ki soha, hogy mikorra várható vissza. Nem lehetne olyan megjegyzés az áru után, hogy pl
Katona 500 25000 Még 16 körig a piacon???? Ennyi Remélem, nem baj, hogy ide írtam, de a két dolognak van köze egymáshoz... |
Quote:
|
Quote:
Végre valamiben egy a véleményünk :D |
ezt kiküszöbölendő fel kéne írni mikor raktad ki a cuccot és egy körös szórással meg tudod mondani mikor jön vissza. én ezt nem tartom feltétlen szükségesnek
|
Quote:
Pedig ez szerintem is igen jó lenne. Az egy körös szórás azért elég idegesítő szok lenni, ha felkelsz hajnali 4-kor, mert jön vissza 5 milla fád a piacról, és az nem jön csak 5-kor... |
az okosabbik kv előtt 10 perccel kel és akkor 10 percet kell a gépnél időzni kb és akkor tuti visszajön :)
amúgy meg nem kell akkor hajnali 3kor kirakni a cuccot ha nem akarsz felkelni :) |
Quote:
|
Hja kérem az extra profitot nemadják ingyen:)
|
nem kell éjjel piacolni, hanem csicsijjababájja :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:50. |