Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-11-2007, 12:24
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
mintha írtál volna olyasmit hogy a te javaslatoddal senki nem foglalkozott, de sebaj
Kissé félreértettük egymást... Az összes elfes topic első pár oldalán megtalálsz. Meg úgy folyamatosan sok helyen.

Baromis sokan foglalkoztak/foglalkoznak az "5." ponttal, aminek (reményeim szerint) szerves része voltam/vagyok.

Én azt arra értettem, hogy anyázás nélkül, kisebb utánaszámolgatásokkal, megpróbáltam észérveket felsorakoztatni...
Ezzel szemben nyomdafestéket (monitor-pixelt) nem tűrő szösszeneteket kaptam az arcomba minden elf-gyűlölőtől, akik eddig is sírtak, és még mindig sírnak, pedig nagyjából ki lett törölve a játékból az elf.
(akinek nem inge, ne vegye magára)

Számos konkrét példa (játékon belüli valós teszt) igazolja, hogy SEMMIT nem ér az elf. nagyjából mindegy, hogy -80%, vagy tök elveszik.

350 hektáron 3 gyújtott ház egy 0 tolis (nem hulla) országon...
2500 varázslóból 3 halt meg...

Ez még rosszabb, mintha semmit sem csinálhattál volna, mert még a készültséged is eltűnt a nagy büdös semmire...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-11-2007, 12:30
Cassandra Cassandra is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Tehát az 1-es javaslattal értes leginkább egyet? Mint Cassy?
Én továbbrais a 8-ast támogatom, mármint, hogy támadás esetén álljanak vissza a maluszok az eredetire...

Az nem egyenlő az egyessel.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:32
jura jura is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
jura és Pax kedvéért megismétlem az egyszer összeszedett javaslatokat. ha jól értettem őket, Pax javaslata az 5. konkretizálása, jurától pedig a 7-est olvashattuk, illetve azt a nem egészen erre adott javaslatot, miszerint tegyük kötelezővé az A-ból való fordulást (remélem nem értettem félre).

1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől

ezeknek a javaslatoknak egy része (8., 9., 5.) már kifejtésre került, illetve vita alatt van, tessék visszaolvasni...

az 1-9 mind jó megoldás lehet.

nekem inkább a 7 , de nem is tudok dönteni

Ezt már egyszerűen csak szavazásra kellene bocsájtani, hogy a többségnek mi a szimpatikus megoldás.

egyébként : Igen jól értetted az 1/A felvetésemet

Igazatok van ! Nem kívánhatom, hogy valaki ne maradhasson az 1/A-ban sokáig és ne fordulgasson a 2. szintről, hisz bizonyított, megérdemli (bár évekkel ezelőtt a kevesebb ori miatt nyilván könnyebb volt feljutni, mint most) !

de valami megoldás csak kellene, arra, hogy manapság MÁR TÚL SOK olyan ori van az 1/A-ban, aki nem akar innen fordulni és ez torlódást okoz, beáll a játék és lassan lefelé is kihat.
Lehetne azt javasolni, hogy a Top30 feltétel módosuljon pl. Top50-re, vagy rugalmasan oylan %-ra ,ami a fordulni nem akarók arányától függne?

Sokszor olyan az egész, mint tamagocsik állóháborúja.
Nem lenne jó, ha érdektelenség lenne a játék iránt a távolabbi jövőben.
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:37
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by jura View Post
Igazatok van ! Nem kívánhatom, hogy valaki ne maradhasson az 1/A-ban sokáig és ne fordulgasson a 2. szintről, hisz bizonyított, megérdemli (bár évekkel ezelőtt a kevesebb ori miatt nyilván könnyebb volt feljutni, mint most) !

de valami megoldás csak kellene, arra, hogy manapság MÁR TÚL SOK olyan ori van az 1/A-ban, aki nem akar innen fordulni és ez torlódást okoz, beáll a játék és lassan lefelé is kihat.
Lehetne azt javasolni, hogy a Top30 feltétel módosuljon pl. Top50-re, vagy rugalmasan oylan %-ra ,ami a fordulni nem akarók arányától függne?

Sokszor olyan az egész, mint tamagocsik állóháborúja.
Nem lenne jó, ha érdektelenség lenne a játék iránt a távolabbi jövőben.
Könyörgöm, jura, hagyd már békén az 1A témáját! Ez másról szól, ráadásul 1A-s téma volt és van már elég.

Más: azért jó lenne tudni, hogy van értelme annak, hogy itt agyalunk, vagy úgyis mindegy? Mert nem a Megbeszélésekben vagyunk, az ottani próbálkozást Ati lelőtte, és nem tudom, hogy amik itt elhangzanak, mennyire számítanak.
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:44
jura jura is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Hát én nem éreztem semmi bántót Jura hozzászólásaiban, lehet, hogy nem olvastam mindet.

De az nem igaz, hogy mindenkinek a kék szám gyűjtés a célja, van aki első akar lenni A-ban. Tehát a kötelező fordulás szerintem nagyon rossz ötlet.

Viszont Synkelnek szerintem nem volt igaza azzal az elf klános dologgal:
mivel minek tartana az elf annyi kocsmát, ha a torony jobban védi. A változtatástól szerintem még nehezebb lesz beütni az elfeket. Az orkok meg jönnek majd sírni a beüthetetlen elfek miatt. Szóval szerintem a mostani megoldás mindenkinek rossz.
Ezért sem tetszik a "támadás esetén álljon vissza" javaslat.

Köszi a türelmedet balgaságaim miatt!
Te nem akartál helyből félreérteni.

A többiekre nem haragszom, nyilván a halandzsáim félreérthetők voltak, meg persze néhol rossz ötletek, de talán nem érdemes ezért a fejemet venni, lehet ész érvekkel is válszolni.
Már tényleg kaptam eleget a fejemre, próbálok én is a témával foglalkozni higgadtan és nem a személyekkel.
Lehetne, hogy most már nem ártóztok rám ???

JOGOS, hogy nem lehet egyszerűen kényszeríteni valakit a fordulásra, hiszen a harc az elsőségért is megy.
És aki már hónapok óta annyira első, hogy a következő évszázadik nem lehet beérni ?

a többit meg előzöekben leírtam
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:53
jura jura is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Könyörgöm, jura, hagyd már békén az 1A témáját! Ez másról szól, ráadásul 1A-s téma volt és van már elég.
Rendben, békén hagytam !

Ti, a mag ! , akik rengeteget gondolkodtok ezen és ezért minden tiszteletem !
Érjetek el Atinál szavazási lehetőséget az 1-9 pontokra, de úgy hogy az őt nem kötelezné semmire, csak lássa a játékosok véleményét.
A szavazás alapján azonban ő saját hatáskörben a vélemények alapján tehetne valamilyen engedményt a mostani szigorításra, nyilván szeretné, hogy a többség elégedett legyen (a lehetőségekhez képest)
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:55
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Köszi a türelmedet balgaságaim miatt!
Te nem akartál helyből félreérteni.

A többiekre nem haragszom, nyilván a halandzsáim félreérthetők voltak, meg persze néhol rossz ötletek, de talán nem érdemes ezért a fejemet venni, lehet ész érvekkel is válszolni.
Már tényleg kaptam eleget a fejemre, próbálok én is a témával foglalkozni higgadtan és nem a személyekkel.
Lehetne, hogy most már nem ártóztok rám ???

JOGOS, hogy nem lehet egyszerűen kényszeríteni valakit a fordulásra, hiszen a harc az elsőségért is megy.
És aki már hónapok óta annyira első, hogy a következő évszázadik nem lehet beérni ?

a többit meg előzöekben leírtam
Jura, én a többi részére a hozzászólásodnak nem nagyon irtam semmit, Bár voltak benne érdekes részek, az tény amúgy nem megsérteni akartalak hogy hülyeségnek titultam a az 1/A-s ötletedet, csak néha én is kicsit nyersen fogalmazok

Reply With Quote
Old 05-11-2007, 12:57
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Rendben, békén hagytam !

Ti, a mag ! , akik rengeteget gondolkodtok ezen és ezért minden tiszteletem !
Érjetek el Atinál szavazási lehetőséget az 1-9 pontokra, de úgy hogy az őt nem kötelezné semmire, csak lássa a játékosok véleményét.
A szavazás alapján azonban ő saját hatáskörben a vélemények alapján tehetne valamilyen engedményt a mostani szigorításra, nyilván szeretné, hogy a többség elégedett legyen (a lehetőségekhez képest)
Ati magas ívben letolja a szavazásokat, őt egy dolog hatja meg: az észérvek és abból is minél több!

Reply With Quote
Old 05-11-2007, 13:08
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ati magas ívben letolja a szavazásokat, őt egy dolog hatja meg: az észérvek és abból is minél több!

Nameg jelen esetben letojja az egészet amíg nem az észérvekről van szó.
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 13:12
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Nameg jelen esetben letojja az egészet amíg nem az észérvekről van szó.
Azért már vagy 20 oldal óta, több-kevesebb megszakítással, aránylag komoly vita folyik néhány lehetséges útról. Offolások mindig is lesznek (mint pl. most az enyém ), akárki akárhova nyit topicot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules