|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-06-2008, 21:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Piaci eseménykor SMS
Hy
Lenne egy kérdésem, van egy beállítás miszerint az x nagyságúnál nagyobb pénzügyi eseményekkor kapok egy e-mailt. Tegyük fel hogy beállítom 10M-re, megvesznek a piacon ennél nagyobb mennyiségű árut, és kapom az emailt. Azt meglehet csinálni, hogy mikor emailt kapok, akkor kapjak egy SMS-t is? és ha igen akkor hogyan? Ja és hogy még szabad-e ilyet csinálni?
előre is kösz 
|

04-06-2008, 21:25
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
Hy
Lenne egy kérdésem, van egy beállítás miszerint az x nagyságúnál nagyobb pénzügyi eseményekkor kapok egy e-mailt. Tegyük fel hogy beállítom 10M-re, megvesznek a piacon ennél nagyobb mennyiségű árut, és kapom az emailt. Azt meglehet csinálni, hogy mikor emailt kapok, akkor kapjak egy SMS-t is? és ha igen akkor hogyan? Ja és hogy még szabad-e ilyet csinálni?
előre is kösz 
|
Ezt többféleképpen is megteheted. A legegyszerűbb, ha olyan e-mail címet használsz, amire ha levél érkezik, akkor arról e-mail értesítést kapsz. Ilyen lehet a mobil-szolgáltatód által biztosított cím, vagy más cím, ahol van ilyen opció.
|

04-06-2008, 21:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Egyes e-mail szolgáltatóknál lehet kérni SMS értesítést az emilekről, de van amelyik mobil szolgáltatónál lehet igényelni postafiókot, és arra amelyik emilt átirányítod arról küld automatikusan sms-t. Én régen a Vodafone Mailt használtam.
|

04-06-2008, 21:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt többféleképpen is megteheted. A legegyszerűbb, ha olyan e-mail címet használsz, amire ha levél érkezik, akkor arról e-mail értesítést kapsz. Ilyen lehet a mobil-szolgáltatód által biztosított cím, vagy más cím, ahol van ilyen opció.
|
Ez gyors volt! 
Szóval megkapom az e-mailt, hogy pénz került az oriba, (freemailos vagyok), ott vagy a mobilomon kell beállítani valamit hogy megkapjam az értesítést?
|

04-06-2008, 21:42
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ez gyors volt! 
Szóval megkapom az e-mailt, hogy pénz került az oriba, (freemailos vagyok), ott vagy a mobilomon kell beállítani valamit hogy megkapjam az értesítést?
|
Fogalmam sincs, hogy a freemail.hu-nak van-e ilyen szolgáltatása. Ha van, akkor azt ott kell beállítanod. Ha nincs, akkor át kell irányítanod a leveelket egy olyan címre, aminek van ilyen szolgáltatása. Az előbb említették a Vodafone mailt, de a másik két szolgáltatónak is úgy tudom, hogy van ilyen szolgáltatása.
|

04-06-2008, 21:48
|
Member
|
|
|
|
Kösz a segítségeket!
Most sajna szabin vagyok, még nem állítottam be az e-mail értesítést, holnap leírom hogy sikerült-e, addigra vége a szabinak...
|

04-06-2008, 21:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Van a freemailnak is, de folyamatosan figyelni kell a kredit egyenleget, ha azt akarod hogy mindig küldjön smst.
|

04-06-2008, 22:02
|
Member
|
|
|
|
Ha küldök egy SMS-t hogy növeljem a kredit egyenlegem akkor abbol hány értesítő SMS-t kapok vissza kb?
|

04-06-2008, 22:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha küldök egy SMS-t hogy növeljem a kredit egyenlegem akkor abbol hány értesítő SMS-t kapok vissza kb?
|
mennyibe kerül az emeltdíjas sms?
amúgy figyelj, mert az összes email-ról fogsz kapni, nem csak a piacosokról 
|

04-06-2008, 22:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
mennyibe kerül az emeltdíjas sms?
amúgy figyelj, mert az összes email-ról fogsz kapni, nem csak a piacosokról 
|
eddig még nem használtam kredit egyenleget, csak azt kérdem hogy ugye küldök egy sms-t, akkor kapok nemtudom hány x kreditet, az az x kredit hány pénzügyi esemény értesítésére elég?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|