|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-27-2008, 08:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Rablóbandák
Remélem ilyen téma még nincs. Ha mégis akkor bocsi. 
Mint sokan én is tekiben tárolom a pénzemet, és az amortizáció élég komoly veszteségeket okoz. Arra lennék kiváncsi hogy mennyivel a piaci ár felett rakhatom ki őket anélkül hogy jönnének a csúnya bácsik  ? Az nem baj ha vesznek is belőle csak ne vigyék el az összeset, mert ha valaki meglátja hogy milyen nevetséges mennyiségű ijásszal védem a több száz millámat akkor nekem meszeltek  . Olvastam a súgót de nem fogalmaz valami konkrétan (szerintm szándékosan  ). És a piacos topik sem ad egyértelmű választ. Ha valaki tudja a választ kérem írjom. Nagyon sokat segítene! Köszi
|

01-27-2008, 09:04
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Mivel nem Te vagy az egyetlen ember, aki piacozik, ezért konkrét választ nem fogsz erre soha kapni. Hiszen az átlagás a többiektől is függ, és ezeket az árakat nem ismered, nem is ismerheted.
|

01-27-2008, 09:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
|

01-27-2008, 11:08
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Vagy úgy jár - mivel már tudjuk, hyog tekiben tartja a lóvéját - hogy nekimennek 1 körről fosztani, és a becsapódás előtt felveszik a tekijét 1,5x áron...  Se teki, se lóvé.  Jóccakát.
Hozzáteszem, én, mint tolvaj, nem fogok vele ilyet tenni... 
Bár ha nagyon elhanyagolható mennyiségű íjásza van, akkor lehet beverem íjászokkal....  
|

01-27-2008, 13:09
|
Member
|
|
|
|
Hát a "monopolhelyzettől" igen távol állok  . De azért köszi. Megkaptam a választ.
|

01-29-2008, 13:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Hát a "monopolhelyzettől" igen távol állok  . De azért köszi. Megkaptam a választ.
|
Főleg,ha jó következtetéseket vontál le ezekből az írásokból..
:-)
|

01-30-2008, 08:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Főleg,ha jó következtetéseket vontál le ezekből az írásokból..
:-)
|
Hát én az alábbi következtetéseket vontam le, ha valamelyik téves lécci korrigáljatok.
1. Nem a "kirakáskori" hanem a "visszaérkezéskori" átlagárat kell számolni (erre spec. nem is gondoltam magamtól)
2. Mivel a csoportomban elég rendesen ingadoznak a tekiárak rendesen észnél kell lenni hogy mennyiért is teszem ki.
3. Mind mindent ezt is igazán csak nagyban éri meg csinálni.
4. Akármilyen jól is kalkulálok, ha a "nagyok" közül valakinek hirtelen sok pénzre van szüksége és elkezd dömpingelni, akkor bukom az egészet.
|

01-30-2008, 08:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hát én az alábbi következtetéseket vontam le, ha valamelyik téves lécci korrigáljatok.
1. Nem a "kirakáskori" hanem a "visszaérkezéskori" átlagárat kell számolni (erre spec. nem is gondoltam magamtól)
2. Mivel a csoportomban elég rendesen ingadoznak a tekiárak rendesen észnél kell lenni hogy mennyiért is teszem ki.
3. Mind mindent ezt is igazán csak nagyban éri meg csinálni.
4. Akármilyen jól is kalkulálok, ha a "nagyok" közül valakinek hirtelen sok pénzre van szüksége és elkezd dömpingelni, akkor bukom az egészet.
|
Mind a 4 megállapításra van egy ellenszer: Olyan áron tedd ki, hogy biztos megvegyék. Így nem kell attól tartani, hogy elrabolják, és pénz nélkül maradsz.
|

01-30-2008, 10:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mind a 4 megállapításra van egy ellenszer: Olyan áron tedd ki, hogy biztos megvegyék. Így nem kell attól tartani, hogy elrabolják, és pénz nélkül maradsz.
|
Igazad van csak ezzel pont az eredeti cél nem valósulna meg. Nevezetesen hogy elrejtsem azok elől a pénz akiktől nem tudom megvédeni. Ugyhogy én inkább kockáztatok. Aztán persze lehet hogy majd megjárom 
|

01-30-2008, 10:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Igazad van csak ezzel pont az eredeti cél nem valósulna meg. Nevezetesen hogy elrejtsem azok elől a pénz akiktől nem tudom megvédeni. Ugyhogy én inkább kockáztatok. Aztán persze lehet hogy majd megjárom 
|
A piacnak nem is ez a célja.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|