![]() |
Rablóbandák
Remélem ilyen téma még nincs. Ha mégis akkor bocsi. :)
Mint sokan én is tekiben tárolom a pénzemet, és az amortizáció élég komoly veszteségeket okoz. Arra lennék kiváncsi hogy mennyivel a piaci ár felett rakhatom ki őket anélkül hogy jönnének a csúnya bácsik:D? Az nem baj ha vesznek is belőle csak ne vigyék el az összeset, mert ha valaki meglátja hogy milyen nevetséges mennyiségű ijásszal védem a több száz millámat akkor nekem meszeltek:D. Olvastam a súgót de nem fogalmaz valami konkrétan (szerintm szándékosan:rolleyes:). És a piacos topik sem ad egyértelmű választ. Ha valaki tudja a választ kérem írjom. Nagyon sokat segítene! Köszi |
Mivel nem Te vagy az egyetlen ember, aki piacozik, ezért konkrét választ nem fogsz erre soha kapni. Hiszen az átlagás a többiektől is függ, és ezeket az árakat nem ismered, nem is ismerheted.
|
A súlyozott piaci átlagár kétszerese fölött viszik el a rablók. Tehát ha tied a csoport tekijének több, mint a fele, akkor adhatod bármennyiért :D:D:D
egyéb esetben figyeld egy napig a tekercsár ingadozását, és nagyjából ennek az átlagárnak a másfélszereséért rakd ki. Így nagy valószínűséggel nem fog elveszni, és véletlenül nem is fogják fölvásárolni. Ha mégis, akkor legfeljebb kaszálsz egy nagyot ;) |
Vagy úgy jár - mivel már tudjuk, hyog tekiben tartja a lóvéját - hogy nekimennek 1 körről fosztani, és a becsapódás előtt felveszik a tekijét 1,5x áron... :D Se teki, se lóvé. :D Jóccakát. :D
Hozzáteszem, én, mint tolvaj, nem fogok vele ilyet tenni... :D Bár ha nagyon elhanyagolható mennyiségű íjásza van, akkor lehet beverem íjászokkal.... :D:D |
Hát a "monopolhelyzettől" igen távol állok:D. De azért köszi. Megkaptam a választ.
|
Quote:
:-) |
Quote:
1. Nem a "kirakáskori" hanem a "visszaérkezéskori" átlagárat kell számolni (erre spec. nem is gondoltam magamtól) 2. Mivel a csoportomban elég rendesen ingadoznak a tekiárak rendesen észnél kell lenni hogy mennyiért is teszem ki. 3. Mind mindent ezt is igazán csak nagyban éri meg csinálni. 4. Akármilyen jól is kalkulálok, ha a "nagyok" közül valakinek hirtelen sok pénzre van szüksége és elkezd dömpingelni, akkor bukom az egészet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:26. |