|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-08-2006, 17:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Értékek frissülése
"Értékek pontosabb frissítése. Mostantól minden lényeges akció után frissül a pontérték. Eddig a pontérték csak körváltáskor, vagy az ország gazdájának bentlétekor frissült, ezáltal kiszámíthatatlan volt, hogy vajon 2 csata között fog-e frissülni, vagy sem. Mostantól minden lényeges esemény után frissül, ide értve a csatákat (ha például 2 sereget küldesz valakire, akkor a második már mindenképp az első eredményével változott értékkel üt be), a tolvajakciókat (gyújtogatás, emberrablás) és a varázslatokat (tűzgolyó, földrengés) is."
Ezt elmagyarázná nekem valaki?  Mert nem vettem volna észre hogy hamarabb frissül az értékpl.: vagyok én 48000 értéken, van egy ori 48070 értéken és 4 körre van, mert abba a körbe földelték és nem frissült az értéke hogy pont fölöttem lenne, hanem még 4 körre van a köv. körváltásig.Akkor ez hogyan van???
|

12-08-2006, 17:13
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
"Értékek pontosabb frissítése. Mostantól minden lényeges akció után frissül a pontérték. Eddig a pontérték csak körváltáskor, vagy az ország gazdájának bentlétekor frissült, ezáltal kiszámíthatatlan volt, hogy vajon 2 csata között fog-e frissülni, vagy sem. Mostantól minden lényeges esemény után frissül, ide értve a csatákat (ha például 2 sereget küldesz valakire, akkor a második már mindenképp az első eredményével változott értékkel üt be), a tolvajakciókat (gyújtogatás, emberrablás) és a varázslatokat (tűzgolyó, földrengés) is."
Ezt elmagyarázná nekem valaki?  Mert nem vettem volna észre hogy hamarabb frissül az értékpl.: vagyok én 48000 értéken, van egy ori 48070 értéken és 4 körre van, mert abba a körbe földelték és nem frissült az értéke hogy pont fölöttem lenne, hanem még 4 körre van a köv. körváltásig.Akkor ez hogyan van???
|
Ez értéke (48070) frissült. A pontlistabeli helyezése nem, a pontlista rendezésének elve nem változott, az körönként egyszer történik. A távolságot több tényező is befolyásolja, többek között a helyezés, ami csak körváltáskor aktualizálódik.
Ez nem egyenlő az értékkel, ami az aktuális terület és a népesség által kiadott pontérték.
|

12-08-2006, 17:14
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez értéke (48070) frissült. A pontlistabeli helyezése nem, a pontlista rendezésének elve nem változott, az körönként egyszer történik. A távolságot több tényező is befolyásolja, többek között a helyezés, ami csak körváltáskor aktualizálódik.
Ez nem egyenlő az értékkel, ami az aktuális terület és a népesség által kiadott pontérték.
|
Jó de akkor mi az előnye hogy hamarabb frissül az érték?
|

12-08-2006, 17:16
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Mindig az aktuálisat mutatja.
|

12-08-2006, 18:29
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
sztem pontlista mentegetésnél hasznos
|

12-09-2006, 08:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Meg latod, hogy a kovetkezo helyezes-frissulesnel hova fog esni kb 
|

12-09-2006, 12:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az miért jó, hogy a körtávolság a helyezéstől is függ?
|

12-09-2006, 14:22
|
Member
|
|
|
|
hogy ne tudd visszakiserni...
|

12-09-2006, 18:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
hogy ne tudd visszakiserni...
|
Ezt jól meggondoltad?
Ha beütnek és a körtávolság nem függne a helyezéstől, hanem csak a pontszámtól, akkor a támadó sokkal jobban eltávolodna.
Tehát pont azt a célt szolgálhatja, hogy tudd visszakísérni. Bár 2B és 1A-ban a felfelé ütő eléggé eltávolodik így is ahhoz, hogy ütés után több körre legyen.
Last edited by -Fegya-; 12-09-2006 at 18:10..
|

12-09-2006, 18:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Tehát pont azt a célt szolgálhatja, hogy tudd visszakísérni. Bár 2B és 1A-ban a felfelé ütő eléggé eltávolodik így is ahhoz, hogy ütés után ne lehessen visszakísérni.
|
????
Ez ugye nem volt komoly? :P
|
|
Posting Rules
|