Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-14-2006, 06:57
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Főként 1/A

Üdv! Nekem személy szerint elég sok bosszúságot okoz, az hogy ha kiteszek egy xy mennyiségű egységet ami nem fér el a barakkban és (a tanyatermelésem se a fullos barakkra van kiépítve), hogy a helytartóban egy olyan lehetőséget beiktatni, amibe betudom irni, hogy mennyi hely legyen a barakkban, ezáltal, ha nem akarom hogy hely legyen igy a piacról hazatérő egység sem raga az oriban hanem kiteszi vissza mindet.
Lehet van ilyen, és csak én lámázok :P

Pl van 1 ilyen: xy barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.
Na erre még nem jöttem rá mire jó

Szóljatok hozzá ha érdemesnek találjátok.
Sponsored Links
Old 10-14-2006, 07:12
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Üdv! Nekem személy szerint elég sok bosszúságot okoz, az hogy ha kiteszek egy xy mennyiségű egységet ami nem fér el a barakkban és (a tanyatermelésem se a fullos barakkra van kiépítve), hogy a helytartóban egy olyan lehetőséget beiktatni, amibe betudom irni, hogy mennyi hely legyen a barakkban, ezáltal, ha nem akarom hogy hely legyen igy a piacról hazatérő egység sem raga az oriban hanem kiteszi vissza mindet.
Lehet van ilyen, és csak én lámázok :P

Pl van 1 ilyen: xy barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.
Na erre még nem jöttem rá mire jó

Szóljatok hozzá ha érdemesnek találjátok.
Nincs ilyen, de sztem jó is,hogy kell egy kis "felügyelet"... Ha "túl sok" egységet tárolsz a piacon és áll a barakjaid x%-a akkor úgy érzem,jogos elvárás, hogy figyelj oda TE erre és ne a ht. Persze kényelmesebb lenne ez nem vitás jómagamis számtalanszor kihasználtam volna, de úgy érzem a játéknak jobb ha nincs ilyen.
Old 10-14-2006, 07:23
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Nem azt mondom, hogy 1 hétre elmegyek nyaralni és hagy pakolássza az egységet a piacra, csak érdekes, amikor 1 sereg ki van téve, aztán a bennragadt kisebb sereg miatt mindig ki kell pakolászni az egységet ezáltal 5 felé bomlik a piacra tett seregem. Azt lehet lesni..

Érdemes lenne ezt bele tenni a játékba, és az használja aki szeretné. Ha Monró, neked nem kóser, akkor Te önkezőleg pakolod ki. Csupán egy beállítási lehetőség lehetne ez.
Old 10-14-2006, 07:45
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Ha itt lenne ez a lehetőség mindenki használná ez nem is lenne baj, csak az hogy nemcsak élne, hanem vissza is élne vele.
Szerintem nem kellene ennyire automatizálni a játékot mert a végén a HT már gömbölne és támadna helyettünk, gabonát vásárolna és egyebeket még.
Old 10-14-2006, 08:01
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Csupán a barakkhelyet korlátozod le vele, ettől még nem automatizálódik a helytartó, és nem üt, lop helyetted.
1 kényelmi szolgáltatás. Van aki él vele van aki nem.
Amit irtam, hogy van egy menü a ht-ban:
xy barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.
Ez helyett akkor lenne ez a korlátozós. Sztem ennek a fenntartásosnak semmi értelme, még 1* sem sikerült használni, akkro már lehetne helyette egy értelmes lehetőség is.
Old 10-14-2006, 08:11
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Érdemes lenne ezt bele tenni a játékba, és az használja aki szeretné. Ha Monró, neked nem kóser, akkor Te önkezőleg pakolod ki. Csupán egy beállítási lehetőség lehetne ez.
Nem az a bajom,hogy nem kóser
Én is élvezném mondtam feljebb is. Csak nem vinné jó irányba a játékot ez a véleményem. Az 1A tele van ujrázott vagyonokkal! Ezek pedig a következő módon tudnak eltűnni a játékból:

1. rosszul fektetsz be a nyersipiacon és nem vagy itt amikor egy hatalmas tétel visszaér. Ez a befektetésed bukik ilyenkor így az 1A pénzkészlete a ráfordításod mértékével csökken.

2. Rosszul határozod meg az árat bármelyik piacon és a cuccod elviszik a rablók. Ez a befektetésed szintén bukik ilyenkor így az 1A pénzkészlete a ráfordításod mértékével csökken.

3. A katonai piacokon nem figyelsz az áruidra és azok közül helyhiány miatt dezertálnak egységek. (mondjuk esetedben amikor alul van a barak az intézőben)

4. A katonai piacok elfogynak a ht. beállításaid miatt így a későn visszatérő seregek dezertálnak ha nem figyelsz oda rájuk.

5. túlcsordulással ha felvásárolnak akkora mennyiségű árut, hogy nem fér be a lé az oridba.

6. Lefokozás - felfedezés bár a felfedezés tulajdonképpen nem egészen tartozik idemivel uj érték jön létre a vagyon eltűnésével.

A pénzujrateremtődés-eltűnés körforgásából nem célszerű kiszedni egy csökkentő hatású tételt (3-4. pont) főleg nem olyan csopiban ahol a pénzteremtés nagyobb arányú, mint az eltűnés. Ezért gondolom ugy,hogy nem érdeke a játéknak a javaslatod, attól függetlenül, hogy kétségtelenül kényelmes lenne és örömmel kihasználnám jómagam isaz előnyeit.
Old 10-14-2006, 10:29
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Question

Amiket leírtál, semmi köze az újításhoz amit én javaslok. Attól még elmegy a cucc hogy le van korlátozva a barakk.
Pl van 10 milla lovad és van a barakkban 400k helyed.
Na nem vagy itt éjjel 3 kor mikor hazajön és benn hagy 400k egységet, a többit kiteszi. Te kiteszed a piacra amikro belépsz, (ha megveszik már túlcsordulsz) tehát érdeked hogy ne vegyék meg. Hajnal 4 kor megint nem tudsz kikelni az asszony mellől és ismét benn hagy 400k egységet, amikor leszel kiteszed.....Idővel az összes piacod elfogy és rengeteg a baj ezzel. Nem mintha nem tudnánk éppen megoldani, de szerintem ez 1 jó pont lehetne.
....
Old 10-14-2006, 10:30
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Más is hozzá szólhatna mert Monrót nem lehet meggyőzni.
Old 10-14-2006, 10:50
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Engemsem győztél meg
Miért ne lehetne felkellni hajnali 4 kor?
Old 10-14-2006, 10:54
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Felkelsz hajnali 4-kor, kiteszed a cuccot, aztán felébreszted asszonyt. Tiszta sor
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules