![]() |
Főként 1/A
Üdv! Nekem személy szerint elég sok bosszúságot okoz, az hogy ha kiteszek egy xy mennyiségű egységet ami nem fér el a barakkban és (a tanyatermelésem se a fullos barakkra van kiépítve), hogy a helytartóban egy olyan lehetőséget beiktatni, amibe betudom irni, hogy mennyi hely legyen a barakkban, ezáltal, ha nem akarom hogy hely legyen igy a piacról hazatérő egység sem raga az oriban hanem kiteszi vissza mindet.
Lehet van ilyen, és csak én lámázok :P Pl van 1 ilyen: xy barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez. Na erre még nem jöttem rá mire jó :) :) :) Szóljatok hozzá ha érdemesnek találjátok.:D |
Quote:
|
Nem azt mondom, hogy 1 hétre elmegyek nyaralni és hagy pakolássza az egységet a piacra, csak érdekes, amikor 1 sereg ki van téve, aztán a bennragadt kisebb sereg miatt mindig ki kell pakolászni az egységet ezáltal 5 felé bomlik a piacra tett seregem. Azt lehet lesni..
Érdemes lenne ezt bele tenni a játékba, és az használja aki szeretné. Ha Monró, neked nem kóser, akkor Te önkezőleg pakolod ki. Csupán egy beállítási lehetőség lehetne ez. |
Ha itt lenne ez a lehetőség mindenki használná ez nem is lenne baj, csak az hogy nemcsak élne, hanem vissza is élne vele.
Szerintem nem kellene ennyire automatizálni a játékot mert a végén a HT már gömbölne és támadna helyettünk, gabonát vásárolna és egyebeket még. |
Csupán a barakkhelyet korlátozod le vele, ettől még nem automatizálódik a helytartó, és nem üt, lop helyetted.
1 kényelmi szolgáltatás. Van aki él vele van aki nem. Amit irtam, hogy van egy menü a ht-ban: xy barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez. Ez helyett akkor lenne ez a korlátozós. Sztem ennek a fenntartásosnak semmi értelme, még 1* sem sikerült használni, akkro már lehetne helyette egy értelmes lehetőség is. |
Quote:
Én is élvezném mondtam feljebb is. Csak nem vinné jó irányba a játékot ez a véleményem. Az 1A tele van ujrázott vagyonokkal! Ezek pedig a következő módon tudnak eltűnni a játékból: 1. rosszul fektetsz be a nyersipiacon és nem vagy itt amikor egy hatalmas tétel visszaér. Ez a befektetésed bukik ilyenkor így az 1A pénzkészlete a ráfordításod mértékével csökken. 2. Rosszul határozod meg az árat bármelyik piacon és a cuccod elviszik a rablók. Ez a befektetésed szintén bukik ilyenkor így az 1A pénzkészlete a ráfordításod mértékével csökken. 3. A katonai piacokon nem figyelsz az áruidra és azok közül helyhiány miatt dezertálnak egységek. (mondjuk esetedben amikor alul van a barak az intézőben) 4. A katonai piacok elfogynak a ht. beállításaid miatt így a későn visszatérő seregek dezertálnak ha nem figyelsz oda rájuk. 5. túlcsordulással ha felvásárolnak akkora mennyiségű árut, hogy nem fér be a lé az oridba. 6. Lefokozás - felfedezés bár a felfedezés tulajdonképpen nem egészen tartozik idemivel uj érték jön létre a vagyon eltűnésével. A pénzujrateremtődés-eltűnés körforgásából nem célszerű kiszedni egy csökkentő hatású tételt (3-4. pont) főleg nem olyan csopiban ahol a pénzteremtés nagyobb arányú, mint az eltűnés. Ezért gondolom ugy,hogy nem érdeke a játéknak a javaslatod, attól függetlenül, hogy kétségtelenül kényelmes lenne és örömmel kihasználnám jómagam isaz előnyeit. |
Amiket leírtál, semmi köze az újításhoz amit én javaslok. Attól még elmegy a cucc hogy le van korlátozva a barakk.
Pl van 10 milla lovad és van a barakkban 400k helyed. Na nem vagy itt éjjel 3 kor mikor hazajön és benn hagy 400k egységet, a többit kiteszi. Te kiteszed a piacra amikro belépsz, (ha megveszik már túlcsordulsz) tehát érdeked hogy ne vegyék meg. Hajnal 4 kor megint nem tudsz kikelni az asszony mellől és ismét benn hagy 400k egységet, amikor leszel kiteszed.....Idővel az összes piacod elfogy és rengeteg a baj ezzel. Nem mintha nem tudnánk éppen megoldani, de szerintem ez 1 jó pont lehetne. .... |
Más is hozzá szólhatna mert Monrót nem lehet meggyőzni. :D :D
|
Engemsem győztél meg:)
Miért ne lehetne felkellni hajnali 4 kor? |
Felkelsz hajnali 4-kor, kiteszed a cuccot, aztán felébreszted asszonyt. Tiszta sor:D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |