| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| 

10-28-2010, 20:31

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
				 Mf-ek apró erősítése 
 Sziasztok!
 Multkor beszelgettunk Reaktor Zolival, aki emlitette, hogy mf-el igen nehezkes jatszani, es a legnagyobb problemat tobbek kozott a varikeszuli jelenti szamukra, hiszen egy 4-fos szovetseg 4x annyit regeneralodik. Szegeny mf meg nem bir koronkent tavolozni, varazslatokat felrakni, gombozni, terkaput nyitni(!), es akkor mar az esetleges artokrol nem is beszeltem.

A javaslat egyszeru, es nem sokat valtoztat a jatekon: Az mf-ek tavolbalatas varazslata keruljon 1%-ba. (itt kerdes, hogy orknak es gnomnak is 1, vagy inkabb 2 legyen)

Mit gondoltok?

(Esetleg ha ez pozitiv visszajelzesre lel, erdemes elgondolkodni hogy ki kell-e ezt terjeszteni A-ban egyfős klanokra)

Ettol fuggetlen meg mindig konnyu preda lesz, de legalabb a keszulijevel nem lesznek olyan nagy gondok.

__________________Remedy

Last edited by Remedy; 10-28-2010 at 20:48..
 |  

| The Following 18 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post: |  |  -Fegya-, Batu , Debilke , Dew , Dynosaur , Fefe013 , Ildee , J.Ati , Kubbi , Merengő , monro , Olasz , Pool , Princ , Redback , Rheia , Takanohana , vityu |  

| 

10-28-2010, 20:35

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 1% Longevity: 92%      |  |  

| 
 Én úgy mondanám, hogy a távol 2%-kal kevesebb készülibe kerüljön, így egyértelmű, hogy orknak és gnómnak 2%. 
 Egy fős klánokról pedig nem tudok nyilatkozni.

__________________Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
 |  

| 

10-28-2010, 20:46

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 
 Remek ötlet, támogatom. Az 1fős klánoknál szintén. Sokszor mentem már fel egyedül és másodmagammal, még kettőnek is jól meg kell gondolnia, mikor mire használja el. |  

| The Following User Says Thank You to  For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-28-2010, 20:52

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 91%      |  |  

| 
 az 1 fős klánoknál is nagyon rossz A ban. 1 ori nézi jobb esetben  a 24 távot naponta, ha egyéniben támad a vérszomjat is fel kell rakja. nagyon jó ötlet |  

| The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-28-2010, 21:12

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 
 Nekem is tetszik az ötlet. Van egy mf országom, mondjuk csak akkor távolozok, ha gép előtt vagyok, ha nem, akkor had vesszen   , vapról nem lépek be, így nem szokott akkora problémát okozni. De mivel nekem is van mf-em, így én is gondolkodtam, hogyan lehetne könnyíteni, ez egy másik ötlet, kérdezném Remyt, hogy feldobhatom-e mert a téma címe végülis belefér.

Az alap felvetés, Red féle megfogalmazása mellett dobom le a szavazatom. Ráfér az mf-ekre a könnyítés.
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)
 |  

| 

10-28-2010, 21:18

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vityu  Nekem is tetszik az ötlet. Van egy mf országom, mondjuk csak akkor távolozok, ha gép előtt vagyok, ha nem, akkor had vesszen   , vapról nem lépek be, így nem szokott akkora problémát okozni. De mivel nekem is van mf-em, így én is gondolkodtam, hogyan lehetne könnyíteni, ez egy másik ötlet, kérdezném Remyt, hogy feldobhatom-e mert a téma címe végülis belefér.

Az alap felvetés, Red féle megfogalmazása mellett dobom le a szavazatom. Ráfér az mf-ekre a könnyítés. |  Felolem nyugodtan leirhatod, ha mas otleted (is) van  
				__________________Remedy
 |  

| 

10-28-2010, 21:26

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Felolem nyugodtan leirhatod, ha mas otleted (is) van   |  Maradjunk az is-nél, mert ez az ötlet remek.

Én csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szövetség támad mf országra, akkor kevesebb lenne a foglalt föld mennyisége (hasonlóan az A-s tagkülönbséghez, csak itt szövetség/mf különbség lenne, mindegy, hogy a szövetség hány tagos.). Nem sokkal, mondjuk 1%-kal. Így lehet, hogy kevesebbszer támadják meg őket, mivel érdemesebb szövetségre menni. Aki meg mégis mf-eket támad, nagyobb hektáron kisebb az esélye annak, hogy beütés után szerencsétlen csak fokozással tudjon 2körre jutni a támadójához, vagy akárkihez, mert akkorát zuhant pontban.

Nem érzem annyira jó ötletnek, de már két napja gondolkodok azon, hogy milyen hátránya lehetne... Nem nagyon találtam, max az, hogy mondjuk a csoportok ritkább részű topjában jó távolságból indítva nagyobb az esély, hogy akár bontás nélkül is be lehessen ütni az mf-et újra, de igazán azokon a helyeken nehéz is az mf-ek sorsa, ettől nem lesz nehezebb.
 |  

| 

10-28-2010, 21:32

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vityu  Maradjunk az is-nél, mert ez az ötlet remek.
 Én csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szövetség támad mf országra, akkor kevesebb lenne a foglalt föld mennyisége (hasonlóan az A-s tagkülönbséghez, csak itt szövetség/mf különbség lenne, mindegy, hogy a szövetség hány tagos.). Nem sokkal, mondjuk 1%-kal. Így lehet, hogy kevesebbszer támadják meg őket, mivel érdemesebb szövetségre menni. Aki meg mégis mf-eket támad, nagyobb hektáron kisebb az esélye annak, hogy beütés után szerencsétlen csak fokozással tudjon 2körre jutni a támadójához, vagy akárkihez, mert akkorát zuhant pontban.

Nem érzem annyira jó ötletnek, de már két napja gondolkodok azon, hogy milyen hátránya lehetne... Nem nagyon találtam, max az, hogy mondjuk a csoportok ritkább részű topjában jó távolságból indítva nagyobb az esély, hogy akár bontás nélkül is be lehessen ütni az mf-et újra, de igazán azokon a helyeken nehéz is az mf-ek sorsa, ettől nem lesz nehezebb.
 |  Ez igazabol azert nem tetszik, mert ha mondjuk az mf az agresszor, miert ne tudja szegeny torpem vagy varisom nagy nehezen minden lovat kipreselve a keves barakkjabol visszautni azt a foldmennyiseget, amit az mf leszedett rola?
				__________________Remedy
 |  

| The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-28-2010, 21:46

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Tetszik az ötlet, az A-s része viszont nem. 
2 fős klánnak is nehéz ezt megoldani, ne legyen különbség 1 és 2 fős között...

Azt mondom, hogy 4 fős klánig járjon a kedvezmény... 
Az olyan elfogadható   |  

| 

10-28-2010, 21:55

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Ez igazabol azert nem tetszik, mert ha mondjuk az mf az agresszor, miert ne tudja szegeny torpem vagy varisom nagy nehezen minden lovat kipreselve a keves barakkjabol visszautni azt a foldmennyiseget, amit az mf leszedett rola? |  Hát igen, ebből a szempontból kevésbé vizsgáltam meg. Ilyen esetben tényleg kevesebb föld kerül vissza, 2000hektárnál 20as tétel...
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|