|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-27-2009, 20:17
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 79%
|
|
Support
Sziasztok!
Írtam már a supportnak nem egy alkalommal az első levél olyan 2-3 hónapja ment egy problémám miatt a support@hodito.hu címre és annyit válaszoltak h a gondom, bajom feldolgozás alatt van. Vártam akkor 1-2hónapot és írtam újra és akkor már nem is válaszoltak semmit. Valaki megtudja mondani h meddig kell várni h valaki gondjával, bajával foglalkozzanak? Elhiszem h az sok dolga van az adminoknak, de nemtudom meddig várjak.
Félre ne értsen senki nem szemrehányás, csak bosszant a dolog. 
|

12-27-2009, 20:39
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Az utóbbi időben az átlagos válaszidő egy munkanap alatt van, és jelenleg sincsen megválaszolatlan kérdés, úgyhogy ha eljutott hozzánk az üzeneted, akkor arra már kaptál választ.
Elképzelhető, hogy nem jutott el hozzánk az üzenet, mert valamilyen fontos adatot kihagytál, például országazonosító, vagy levél tárgya. Erről értesítést kaptál az üzenet küldésekor.
Kivételes esetben elképzelhető, hogy levelezőrendszered kiszűrte a válaszunkat, ezért a spam/junk mappában is ellenőrizd a levelet.
Az utóbbi hónapokban csak az országhoz tartózó e-mail címre válaszolunk, ezért ha nem tudod, hogy milyen e-mail címen van az országod, vagy nem a saját címeden van, akkor hiába várod a választ. Az országhoz tartozó címtől eltérő címre nem áll módunkban válaszolni. Ha a címed megváltozott, akkor azt a játékon belül is jelezd felénk, és a Beállítások menüpont alatt írd át.
A fentiek közül nyilván nem mind vonatkozik a jelen esetre, mivel nem tudom, hogy po ntosan miről van szó, de azt hiszem, hogy az összes lehetséges okot felsorolja.
|

12-27-2009, 20:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
jJó címre küldted? Jó címet adtál az emailednek? Bemásoltad azt a sok számból és betűből álló azonosítót?
Ati megelőzött Olcsó poén lenne 103-azni 
|

12-27-2009, 20:42
|
Administrator
|
|
|
|
Ah, most jut estembe, nem igaz, hogy minden lehetőséget felsoroltam.
Még további lehetőségek:
E-mail címedet blokkoltad, így sem a játékból nem kapsz semmi értesítést, sem a support válaszát nem kapod meg a címedre soha többet. Ebben az esetben a továbbiakban nem tudsz velünk kapcsolatba lépni, csak új e-mail címmel.
Valami miatt tiltólistán van a címed, ilyet akkor érhetsz el, ha fenyegető és/vagy számunkra elfogadhatatlan hangvételű levelet küldesz, esetleg reklámleveleket küldözgetsz, vagy egyéb kéretlen leveleket küldözgetsz.
|

12-27-2009, 20:47
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Barna azt mondta,h kapott egy választ,h feldolgozás alatt van,akkor gondolom nincs baj a levelével és az e-mail címével se ,mivel megkapta a választ 
|

12-27-2009, 20:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Barna azt mondta,h kapott egy választ,h feldolgozás alatt van,akkor gondolom nincs baj a levelével és az e-mail címével se ,mivel megkapta a választ 
|
... ami akár az utolsó levél is lehetett, mielőtt betelt a postafiókja.
Ezért konkrétumok ismerete nélkül igyekeztem minden lehetséges okot felsorolni.
|

12-27-2009, 20:56
|
Member
|
|
|
|
Van egy kérdésem,ha már support a topic címe.
Mondjuk van országom a 4L be akkor 5R ből feltudok lépni az 4K ba?
|

12-27-2009, 20:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Van egy kérdésem,ha már support a topic címe.
Mondjuk van országom a 4L be akkor 5R ből feltudok lépni az 4K ba?
|
szerk.: akkor én félre értelmeztem az olvasottakat, bocsi érte és nem is néztem a téma indítóját.
Last edited by Hex; 12-27-2009 at 21:32..
|

12-27-2009, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Érdekes ,mert nincs olyan opció ,h fagyaszt tehát nem tudom fagyasztani.
|

12-27-2009, 21:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Érdekes ,mert nincs olyan opció ,h fagyaszt tehát nem tudom fagyasztani.
|
szerk.: ugyanaz mint az előzőnél
Last edited by Hex; 12-27-2009 at 21:32..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|