|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-10-2007, 13:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
helytartó katonák piacra küldése
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy most vettem vipet. Úgy olvastam súgóban(lehet hogy én nem értettem jól), hogy ha nincs helyem a katonáknak akkor a helytartó kirakja a piacra a katonákat. Barakkomban 0 hely van, képeztem katonákat de ahelyett hogy kirakná csak lefokozódnak.  Helytartóban bepipáltam, hogy rakja ki meg megadtam az árukat is...
Előre is köszi! 
|

10-10-2007, 13:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by IvanLee
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy most vettem vipet. Úgy olvastam súgóban(lehet hogy én nem értettem jól), hogy ha nincs helyem a katonáknak akkor a helytartó kirakja a piacra a katonákat. Barakkomban 0 hely van, képeztem katonákat de ahelyett hogy kirakná csak lefokozódnak.  Helytartóban bepipáltam, hogy rakja ki meg megadtam az árukat is...
Előre is köszi! 
|
Csak akkor fogja kirakni, ha van benn az orszagodban alapkatona, hiszen csak azt tudja kirakni, ami van neked. Ami lesz, azt nem, nyilvan.  Olvasd el a faqban az erre vonatkozo reszt!

10-10-2007, 13:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszi! Azt hittem ami elkészül azt is rögtön kiküldi a piacra...
|

10-10-2007, 13:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A képzésből bejövőket, ahogy Remedy is írja, enm teszi ki a helytartó, mert a helytartó előbb tevékenykedik, minthogy a képzés beérkezne. Szóval ha túlképzed magad, akkor ami nem fog elférni körváltás után, az elveszik.
Csak akkor teszi ki a helytartó, ha 0 helyes van, és vásárolsz, vagy lekopik a tekid, vagy lelopják a tekid, vagy lepusztítják a barakkokat, vagy lebontod a barakkokat, vagy hektárt foglalnak tőleg, sé vesztessz barakkot, vagy stb stb stb.  De a képzésedet elbukod.
Ezért is van kiírva a helytartóban, hogy a túlképzés fokozott figyelmet igényel!
|

10-10-2007, 13:36
|
Junior Member
|
|
|
|
És akkor ha pl van 300 alapkatonám és képzek rá még 300-at de nincs hely a barakkban akkor már kirakja,igaz?
|

10-10-2007, 13:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by IvanLee
És akkor ha pl van 300 alapkatonám és képzek rá még 300-at de nincs hely a barakkban akkor már kirakja,igaz?
|
Igaz. Vigyazz ra, konnyen el tudja szorni igy a piacaidat a helytarto. Ugyanakkor pl elitet nem rakna ki, mert az nagyobb prioritasu, mint a katona. 

10-10-2007, 13:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Ok  Köszi a válaszokat 
|

10-10-2007, 14:39
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
A válaszokat már elmondták, én egy másik nagyon fontos dolgot szeretnék a dologhoz hozzátenni: érdemes a próbaidőszak alatt megnézni, hogy miket tud, mikre képes, mit hogy csinál a helytartó.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|