Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   helytartó katonák piacra küldése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2381)

IvanLee 10-10-2007 13:11

helytartó katonák piacra küldése

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy most vettem vipet. Úgy olvastam súgóban(lehet hogy én nem értettem jól), hogy ha nincs helyem a katonáknak akkor a helytartó kirakja a piacra a katonákat. Barakkomban 0 hely van, képeztem katonákat de ahelyett hogy kirakná csak lefokozódnak.:mad: Helytartóban bepipáltam, hogy rakja ki meg megadtam az árukat is...
Előre is köszi!:rolleyes:

Remedy 10-10-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by IvanLee (Post 128794)
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy most vettem vipet. Úgy olvastam súgóban(lehet hogy én nem értettem jól), hogy ha nincs helyem a katonáknak akkor a helytartó kirakja a piacra a katonákat. Barakkomban 0 hely van, képeztem katonákat de ahelyett hogy kirakná csak lefokozódnak.:mad: Helytartóban bepipáltam, hogy rakja ki meg megadtam az árukat is...
Előre is köszi!:rolleyes:

Csak akkor fogja kirakni, ha van benn az orszagodban alapkatona, hiszen csak azt tudja kirakni, ami van neked. Ami lesz, azt nem, nyilvan. :) Olvasd el a faqban az erre vonatkozo reszt!

IvanLee 10-10-2007 13:25

Köszi! Azt hittem ami elkészül azt is rögtön kiküldi a piacra...

Pax Hungaricum 10-10-2007 13:28

A képzésből bejövőket, ahogy Remedy is írja, enm teszi ki a helytartó, mert a helytartó előbb tevékenykedik, minthogy a képzés beérkezne. Szóval ha túlképzed magad, akkor ami nem fog elférni körváltás után, az elveszik.

Csak akkor teszi ki a helytartó, ha 0 helyes van, és vásárolsz, vagy lekopik a tekid, vagy lelopják a tekid, vagy lepusztítják a barakkokat, vagy lebontod a barakkokat, vagy hektárt foglalnak tőleg, sé vesztessz barakkot, vagy stb stb stb. :D De a képzésedet elbukod.

Ezért is van kiírva a helytartóban, hogy a túlképzés fokozott figyelmet igényel!

IvanLee 10-10-2007 13:36

És akkor ha pl van 300 alapkatonám és képzek rá még 300-at de nincs hely a barakkban akkor már kirakja,igaz?

Remedy 10-10-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by IvanLee (Post 128801)
És akkor ha pl van 300 alapkatonám és képzek rá még 300-at de nincs hely a barakkban akkor már kirakja,igaz?

Igaz. Vigyazz ra, konnyen el tudja szorni igy a piacaidat a helytarto. Ugyanakkor pl elitet nem rakna ki, mert az nagyobb prioritasu, mint a katona. :)

IvanLee 10-10-2007 13:46

Ok:) Köszi a válaszokat :)

Ati 10-10-2007 14:39

A válaszokat már elmondták, én egy másik nagyon fontos dolgot szeretnék a dologhoz hozzátenni: érdemes a próbaidőszak alatt megnézni, hogy miket tud, mikre képes, mit hogy csinál a helytartó.

All times are GMT +1. The time now is 15:34.