View Single Post
Old 05-29-2007, 20:41
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
huh igaz, kifelejtettem pár dolgot, ideírom, de nem azért, hogy most még vitatkozzak, csak, hogy nemaradjon ekkora hülyeség:
természetesen lenne minimum és maximum megszabva, és lehet a százalékot úgy számolni, hogy 100% az ami az összes támadó egység segítségekkel, így segítő max 33% (+5%) ot kaphatna és minimumm mondjuk nemtudommennyit, pl 15% (-5%)-ot és mondjuk 4 hadisnál rosszesetben a támadó 40%ot kap (bár akár 25% is lehet belőle az 5%-okkal) szal ez még mindig kevés lenne, de a konkrét mszámérték még mindegy
Értem én hogy villanymotor
De nekem az a problémám hogy a téma elsősorban amiatt indult,hogy nehezen tudnak együtt haladni a szövik, ezzel a felvetéseddel viszont még mindig nehezitenéd a dolgokat a mostanihoz képest.
mert egy tipikus 2hadi 1vari 1 toli felállásban vigyünk 100 hekit
tied a sereg 60%-a a másik hadisé a 30% és mondjuk 5-5%-ot kiköhög a tolis,varis ha tartanak bent támadó egységeket is.
így hozna mondjuk 30+5%-al a másik hadis 35hekit
a tolis varis hozna az 5+5%-al 10-10hekit
te meg hoznál 45hekit, de itt mindenkinek van a +5%...

a mostani rendszerben te hozol 49hekit és 17-17-17hekit a többiek, te alig hoznál 4hekivel kevesebbet mint most, viszont a másik hadis megintcsak többet és a tolisotok meg a varisotok semmit, és ez még az a szituáció amikor tudnak tartani támadó egységeket...
vagyis eredmény képpen szétszakadna a szövi, mert a 2hadis mindig előrébb járna. a mostani rendszerben legalább az 1ik hadis annyit kap mint ők és lejjebb marad, ezen semmikép sem kéne változtatni

Reply With Quote