View Single Post
Old 05-28-2007, 17:07
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
[color="black"]

Akkor nem csak termeléskor, hanem mindig fennáll az, hogy 1A-ban többet kell teljesíteni/gépnél lenni mint máshol, a sima boldoguláshoz.

Nem, bár attól is függ a dolog, hogy mit tekintesz sima boldogulásnak. Míg játszottam, nekem a "sima boldoguláshoz" is elég sokat kellett itt lennem...

Tehát sztd aki teljesíti a B top1%-ot, az megérdemelné a kis kék számot 1A nélkül?

Ha neked jó, hogy így forgatod a szavaimat, ám legyen.
Sokkal inkább arra gondoltam, hogy ennek az egésznek semmi haszna nem lenne, mert egy lényegesen nehezebb verziót ajánlasz fel egy könnyebb helyett azoknak akik eleve meg se próbálják, mert bár még életükben nem jártak A-ban azt azért tudják róla, hogy egészen rettenetes, és ha nem 24 órát hódozol, nem maradsz meg, sőt 24 óra mellett is csak akkor, ha tele vagy ismerőssel, és tápolnak...

A topic kissé hektikus, mert a címe irreális célra utal, ti h ne kelljen az 1A-ban top30%-ot elérni.
Ami miatt vsz mégis érdemes megállni egy pillanatra e mellett, az az, hogy lehetnek olyan játékosok, akik bár el tudnák érni az 1A top30%-ot, de annyira megszokták a lentebbi 4-es, zárt szöviket, hogy nem fekszik nekik az új stílus. Ez akárhogy is nézzük, kisebb kedvvel játszókat, adott esetben meg a játékosszám csökkenését okozza. Legalábbis, ha tényleg létezik egy ilyen réteg.

Szegények
Nem egy 4 fős klánt láttam A-ban, amiknek nem változott az összetételük. Fogadni mernék, hogy lentebb szövik voltak, és ezt megtartották fenn is. Viszotn télleg rettenetesen ki lett velük tolva a szintlépésnél. Nem hívhatnak be helpet, és nem is küldhetnek a szövetségesnek, sőt ha toliznak, akkor is minden tagnak külön kell kaput nyitnia.
Az már le van szarva, hogy mit kap ez a szövi cserébe...
1: Lehetőség egyesített támadásra, amikoris egyrészt jóval több a zsákmány mint bármi más módszerrel, és a tagok egyforma arányban részesülnek belőle.
2: Szöviraktár. Tudom, nem tényező, hogy ha sereget kell cserélned meg jön az ellen rád, nem 2 kört vársz hogy a karaván odaérjen, hanem rögtön megkapod amennyire szükséged van. Nem beszélve arról, hogy lophatatlan, támadhatatlan tartalékképzésre van lehetőséged általa, sőt a termelést is igen ügyesen be lehet osztani.

A zéróstart vagy új ori indítása szerintem azért nem megoldás ilyen esetben, mert az nem más, mint az általános vereség beismerése.
Ismerek valakit aki rendszeresen új orit indít, míg a szövije fordulgat. A szövinek igen szép kék számok díszelegnek a nevük mellett ( 6-7 ), neki pedig ugyanez fehérben. Nem hinném, hogy általános vereséget ismerne be vele. Na ő az, aki nem csak sír, hanem mivel neki nem tetszik az A nem játszik ott, ezzel szemben nem akar ingyen kis számot se...
Reply With Quote