Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Megint támadt egy ötletem. Úgy érzem, egész jó!
A felfedezéssel kapcsolatos egyik probléma, hogy a pontlistában nagyon nagy szakadékok vannak, Ezeket a szakadékokat egyéni harcokkal nem lehet áthidalni a nagy távolságok miatt. Igazán a klántámadás sem segít, hiszen klántámadással is az üldözők csak egymástól tudnak földet elvenni és csak annyi változik, hogy mások fognak a szakadék szélén állni. A felfedezés pedig megfizethetetlenül drága.
Ötletem a probléma megoldására:
Minden olyan ország kapjon felfedezési bónuszt, amelynek a
-hozzá legközelebb álló,
-nem szövetséges,
-nála nagyobb területű ország
területe jelentősen nagyobb.
Ennyi az ötlet.
A többi csoportban fogalmam sincs, hogy milyen paraméterek lennének jók a bónuszra.
|
Az alapötlet jó, de én annyiban módosítanám a dolgokat hogy akkor kapjon bónuszt ha a hozzá legközelebb álló nagyobb területű ország területe x%-kal nagyobb mint az övé. És én megadnék pontszámban is egy minimális távolságot, elvégre le lehetne bontani 80-90K pontot is egy orinak hogy segítse a szakadék alján állót, és az már elég nagy visszaélés lenne szerintem.
Románon az is gondot jelent hogy a kis orikat sokat ütötték és a felfedezési %-uk már nagyon sok, ebből kifolyólag még mindig alacsony (1700heki körül) vannak, miközben fedeznek és ha elérnek a megadott hekiszám fölé akkor drasztikusan meg fog nőni a felfedezési katonaigényük. De eme probléma megoldására már nem jó a megoldásod.