View Single Post
Old 03-06-2006, 22:05
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
Atis, mivel az 1800 kör után induló morálromlást pénzzel lehet negálni, ezért pont e miatt még jobban kizsákmányoltak lesznek azok az orik akikről beszélsz, tehát az ő helyzetüket is rontja ez, míg az 1800 top fölött lévő, de csak 2000 top-ig maradó orikat, max csak idegesíti, hogy körönként kap egy üzit, aminek nincs túl sok hatása.
Ezért javaslom a következőt:
A top 2000 körétől kezdjen el romlani a lakossági morál, de úgy, hogy onnan a most meglévő aránnyal induljon (tehát úgy, mintha lehagytuk volna a 1801-1999-ig lévő top kör idős táblázatot). Így nem kerül sok programozásba, nem változik jelentősen az eredeti funkciója sem és mégis megszűnik a 200 körön át olvasott felesleges üzenet. Aki viszont 2000 top idő fölött is a topban akar maradni, az fizesse meg azt az árat amit most is kell.
És születnek emberek.