View Single Post
Old 05-18-2007, 03:51
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.

E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.

a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...

köszi a választ
De akkor miért jött létre ez a fórum?
Sok nagyon sok játékos van a hódban akik játszanak és már függői a játéknak azok szeretnek azért hozzászólni az olyan változáshoz mint amilyen a mostani is volt.Mondjuk én nem tudok olyan jól előadni ezért nem igazán tépem a számat inkább beletörődök a változásba,mert elfogadni nem tudom,de azért játszani meg szeretnék amíg lehet

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más.
Akkor ,ha ezt valóban így gondolod akkor ne szólj bele egyik témába se ,mert a játék üzemeltetőinek biztos megvannak a saját véleményük a dolgokról és,majd úgy döntenek ahogy a legmefelelőbb!

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
Ez a tescós dolog meg szerintem nagyon nem ide való
A tesco az a vásárlókért van(legalábbis azokhoz próbálnak igazodni)
Én dolgoztam tescoban és az alapszabály az az volt,hogy mindent a vásárlókért,mert a vásárlókból él az a rohadt tesco.
Szóval,ha a tesco csak a saját érdekeit nézné akkor a vásárlók átmennének a corába vagy az auchanba!
Itt viszont egy nagyon jó játékról van szó és ameddig lehet vele élvezhetően játszani addig nem is lesz gond
Változás ide változás oda még mindig jó a hód és még mindig sokan szeretjük!
Max nem leszek elf ,mert nekem az nem tetszik..ennyi!
Reply With Quote