Quote:
Originally Posted by Goldy
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.
E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
|
köszi a választ

De akkor miért jött létre ez a fórum?
Sok nagyon sok játékos van a hódban akik játszanak és már függői a játéknak azok szeretnek azért hozzászólni az olyan változáshoz mint amilyen a mostani is volt.Mondjuk én nem tudok olyan jól előadni ezért nem igazán tépem a számat inkább beletörődök a változásba,mert elfogadni nem tudom,de azért játszani meg szeretnék amíg lehet
Quote:
Originally Posted by Penya
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más.
|
Akkor ,ha ezt valóban így gondolod akkor ne szólj bele egyik témába se ,mert a játék üzemeltetőinek biztos megvannak a saját véleményük a dolgokról és,majd úgy döntenek ahogy a legmefelelőbb!
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
|
Ez a tescós dolog meg szerintem nagyon nem ide való
A tesco az a vásárlókért van(legalábbis azokhoz próbálnak igazodni)
Én dolgoztam tescoban és az alapszabály az az volt,hogy mindent a vásárlókért,mert a vásárlókból él az a rohadt tesco.
Szóval,ha a tesco csak a saját érdekeit nézné akkor a vásárlók átmennének a corába vagy az auchanba!
Itt viszont egy nagyon jó játékról van szó és ameddig lehet vele élvezhetően játszani addig nem is lesz gond
Változás ide változás oda még mindig jó a hód és még mindig sokan szeretjük!
Max nem leszek elf ,mert nekem az nem tetszik..ennyi!