View Single Post
Old 05-09-2007, 10:00
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
na akkor még egyszer
nem értek egyet a módosításokkal én sem, a maluszokat túlzásnak tartom, viszont...
az elf ettől még játszható faj!
Játszható, de hogyan?
Mármint, az elf országaimmal soha nem ártóztam pusztán kedvtelésből senkit, viszont innentől kezdve arra nem is jó egyiksem, amire eredetileg használtam/kitaláltam.
Egyszer nem mondtam, hogy most akkor a többiek is kapják a maluszokat (Ismétlem önmagam, kellettek, de ez azért túlzás.). Viszont igenis bennem a "félsz", hogy két hónapon belül pl. az óriás lesz kikiáltva bunker fajnak, meg mint egyetlen varis faj valakinek szemet fog szúrni, hogy ő bizony bárkit ártózgathat és akkor jönnek neki is a maluszok, vagy mi lesz!?

Lehet, hogy még a maluszok mértéke se zavarna ennyire(!), ha lett vona időm reagálni rájuk, alkalmazkodni hozzájuk, DE nem volt.

Quote:
lehet hogy ezekkel az elf maluszokkal létjogosultságot kap az aprónép?
Kapjon, hajrá.

Quote:
igazságot akartok, kívánom hogy kapjátok meg
legyen kiegészítésképp ott a maluszoknál hogy megszűnnek, 24 körig azok ellen akik bármilyen támadóakciót hajtanak végre az elfetek ellen
és már tudnátok is támadóakciókkal védekezni
Megint csak a magamét tudom hajtogatni. Nem igazságot akarok, nem kárpótlást, nem azt, hogy a másiknak is legyen ugyanilyen "rossz".
Csak nem értem mire volt jó ezeket a változásokat ilyen hirtelenséggel bevezetni.
Csak egy érdekelne, milyen változás volt az elmúlt egy évben (a designváltáson kívül, bár az nem is ez a kategória) ami ilyen mértékben befolyásolta a meglévő játékmenetet és bármilyen szintü megbeszélés nélkül került be?!?
Ugye jól sejtem én, hogy semmilyen.

Amit leírtál, azt teljes mértékben támogatom, máshol is felvetődött már, a meglévő, 8elfes topik egyikében.
Valamint kombinálnám azzal, hogy a tolifelfedés és a TK nyitás minden esetben essen ki a +3% os készültségcsökkenés alól.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote