05-09-2007, 10:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
na akkor még egyszer 
nem értek egyet a módosításokkal én sem, a maluszokat túlzásnak tartom, viszont...
az elf ettől még játszható faj!
|
Játszható, de hogyan?
Mármint, az elf országaimmal soha nem ártóztam pusztán kedvtelésből senkit, viszont innentől kezdve arra nem is jó egyiksem, amire eredetileg használtam/kitaláltam.
Egyszer nem mondtam, hogy most akkor a többiek is kapják a maluszokat (Ismétlem önmagam, kellettek, de ez azért túlzás.). Viszont igenis bennem a "félsz", hogy két hónapon belül pl. az óriás lesz kikiáltva bunker fajnak, meg mint egyetlen varis faj valakinek szemet fog szúrni, hogy ő bizony bárkit ártózgathat és akkor jönnek neki is a maluszok, vagy mi lesz!?
Lehet, hogy még a maluszok mértéke se zavarna ennyire(!), ha lett vona időm reagálni rájuk, alkalmazkodni hozzájuk, DE nem volt.
Quote:
lehet hogy ezekkel az elf maluszokkal létjogosultságot kap az aprónép?
|
Kapjon, hajrá.
Quote:
igazságot akartok, kívánom hogy kapjátok meg 
legyen kiegészítésképp ott a maluszoknál hogy megszűnnek, 24 körig azok ellen akik bármilyen támadóakciót hajtanak végre az elfetek ellen 
és már tudnátok is támadóakciókkal védekezni 
|
Megint csak a magamét tudom hajtogatni. Nem igazságot akarok, nem kárpótlást, nem azt, hogy a másiknak is legyen ugyanilyen "rossz".
Csak nem értem mire volt jó ezeket a változásokat ilyen hirtelenséggel bevezetni.
Csak egy érdekelne, milyen változás volt az elmúlt egy évben (a designváltáson kívül, bár az nem is ez a kategória) ami ilyen mértékben befolyásolta a meglévő játékmenetet és bármilyen szintü megbeszélés nélkül került be?!?
Ugye jól sejtem én, hogy semmilyen.
Amit leírtál, azt teljes mértékben támogatom, máshol is felvetődött már, a meglévő, 8elfes topik egyikében.
Valamint kombinálnám azzal, hogy a tolifelfedés és a TK nyitás minden esetben essen ki a +3% os készültségcsökkenés alól.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|