Quote:
Originally Posted by -(0Kristóf0)-
Te mindég és mindég azzal a rohadt +10%-kal jösz! És mi lett ebből, megszavaztuk hogy legyen meg az elfnek a súgóban leírt +10%.
Erre mindenki képébe bele vágjátok azt hogy 3-al jobban fáradnak a varik, 5x több rúna és hogy nem lesznek tolis elfek. Mert szerinted az felfedezgetős faj!
Mennyémá! Én jó ha minden elf orimmal 2-2x fedezgettem!
Az elf igenis tolis varis! Még akkor is ha az 1/A-ban ő a védelem meg a kajamaster! De kit érdekel most az A? Van még 4 szint amiben az elfeket határozottam megkeserítettétek! Kidobják a szövikből, és beindul a pulykavadászat! [u]  [u]
Tudod mit akkor álljon vissza a régi rend! Gőzöm nem volt hogy az elf maluszokat fog kapni! És sok másnak sem!
|
erre csak annyit, hogy nem megszavazva lett a döntés!!! a szavazatokra Ati semmit sem ad. Atit egyedül egy dolgok érdeklik azok pedig az érvek a hozzászólásokban. nagyon nagyon sokan érveltek azzal hogy a bunker elfek ártozgatnak, meg szinte sérthetetlenül is simán tud ártani másoknak így változtatott!!! de sztem a legmegfelelöbb az lenne,hogy az Elfek malusza dinamikus legyen. akár a tornyok százéláktól mint irtam máshol, akár vmi hasonló rendszer alapon mint az autó védelem, csak nagyobb léptekkel, így a békés/békén hagyott elfek nehezen tudjanak gyújtani, varit gyilkolni, viszont akire rászálnak, annak, csökkenjen a malusz és így vissza tudjon vágni.
1 gondolat, ha tolis-varis orival voltál akkor meg a legnagyobb kamu hogy nem fedezgettél mert 5önen még meglehet csinálni a top30at de már 4-en is nehézkes így, 3.on meg végkép... vagy ha tudtál ütni, akkor nem voltál igazi tolis-varis, mert akkor egyikben se lehettél erős...